De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 Praktische Richtlijnen. 2 Onthaalmap boekje met vraag boekje met aanbod een lijst met een korte voorstelling van alle verenigingen en bedrijven een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 Praktische Richtlijnen. 2 Onthaalmap boekje met vraag boekje met aanbod een lijst met een korte voorstelling van alle verenigingen en bedrijven een."— Transcript van de presentatie:

1 1 Praktische Richtlijnen

2 2 Onthaalmap boekje met vraag boekje met aanbod een lijst met een korte voorstelling van alle verenigingen en bedrijven een overeenkomstblad een grondplan evaluatieblad

3 3 Hoekmannen 6 hoeken / hoekmannen Hoekmannen: o herkenbaar aan T-shirt o Deskundige van die hoek o Ze brengen verenigingen & bedrijven met elkaar in contact.

4 4 Badges Aanbieders: groene badge Vragers: gele badge Medewerkers: Roze badge Bezoekers: Blauwe badge

5 5 Overeenkomst Jullie stellen zich kort voor aan elkaar. Jullie bekijken of jullie elkaar iets kunnen bieden. Als jullie tot een overeenkomst komen dan vullen jullie het overeenkomstblad in IN HOOFDLETTERS.

6 6 Contract Met dat blad naar de hoek van notaris Een digitaal contract wordt opgemaakt. In 3-voud afgeprint o Ieder tekent het contract. o De notaris zet stempels en één ieder krijgt 1 exemplaar. o De overeenkomst wordt geprojecteerd.

7 7 Opvolging Bedrijven en verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de opvolging van hun overeenkomst. Problemen melden jullie aan elkaar. De organisator vraagt midden 2009 naar het verloop.

8 8 Tijd U hebt straks 2 uur de tijd. Zorg ervoor dat gesprekken niet té lang uitlopen. Zorg dat iedereen aan bod komt. Hou uw voorstelling kort en kom snel terzake.

9 9 Leuke weetjes De foto’s komen op website Het filmpje komt op YouTube


Download ppt "1 Praktische Richtlijnen. 2 Onthaalmap boekje met vraag boekje met aanbod een lijst met een korte voorstelling van alle verenigingen en bedrijven een."

Verwante presentaties


Ads door Google