De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sponsordossier Seizoen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sponsordossier Seizoen"— Transcript van de presentatie:

1 Sponsordossier Seizoen 2013-2014

2 Basketbalclub BBC Mercurius werd in 1941 opgericht in Berchem
Basketbalclub BBC Mercurius werd in 1941 opgericht in Berchem. Vandaag is BBC Mercurius als oudste van de nog actieve basketclubs in Vlaanderen, meer dan ooit springlevend! Al meer dan 70 jaren geeft BBC Mercurius alle basketballiefhebbers de gelegenheid om hun favoriete sport te beoefenen in optimale omstandigheden. Daarbij zorgen wij ervoor dat alle middelen, zowel op sportief, pedagogisch als sociaal vlak, aangewend worden om elke speler/speelster aan bod te laten komen. Sportief wordt ernaar gestreefd om zo veel mogelijk spelers te vormen die kunnen groeien naar de eerste ploegen. Alle jeugdploegen worden begeleid door gediplomeerde trainers/coaches.

3 Enkele feiten en cijfers:
- opgericht in 1941 in Berchem - 19 ploegen in competitie 3 seniors herenploegen (2e landelijke, 2e en 4e provinciale) 2 seniors damesploegen (1e en 2e provinciale) 14 jeugdploegen (van 6 tot 21 jaar, jongens en meisjes) - meer dan 300 leden - thuiswedstrijden in sporthal Het Rooi te Berchem - meer dan 500 wedstrijden per seizoen over de hele provincie - website gemiddeld 660 bezoekers/week

4 Eén van de sleutelfactoren in ons succes door al die jaren, is een strikt financieel beheer van de club. Dit is alleen maar mogelijk door de steun van onze sponsors. Een sportclub als BBC Mercurius die de beste begeleiding en accomodatie wil leveren aan haar leden, kan dit enkel doen dankzij bedrijven die de ambities van jonge sporters wensen te ondersteunen. Tegelijkertijd bieden wij u de mogelijkheid uw naambekendheid en goodwill te verhogen in een jong, dynamisch en sportief milieu. En u in de kijker te zetten als maatschappelijk verantwoord ondernemer. Indien u interesse heeft, of meer informatie wenst, volstaat een mail naar Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.


Download ppt "Sponsordossier Seizoen"

Verwante presentaties


Ads door Google