De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Koninklijk Racing Emblem

Verwante presentaties


Presentatie over: "Koninklijk Racing Emblem"— Transcript van de presentatie:

1 Koninklijk Racing Emblem
SPONSORMAP

2 Familiale voetbalclub sinds 1953
Koninklijk Racing Emblem

3 Wie is Koninklijk Racing Emblem?
Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen, maar kent u onze vereniging Koninklijk Racing Emblem al? Meer dan 50 jaar geleden, in 1953 om precies te zijn, werd onze voetbalclub in Emblem gesticht. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een hechte familiale voetbalclub met meer dan 100 actieve leden, waarvan meer dan 70% jeugdspelers uit de eigen streek. Als kleine provinciale voetbalclub bieden we onze leden sportieve ontspanning aan na hun drukke schoolse of professionele activiteiten. Dat de focus daarbij op voetbal ligt, hoeft allicht geen betoog! Daarnaast organiseren we ook allerlei randactiviteiten en daguitstappen voor onze leden. Onze werking met de jeugd is en blijft hierbij centraal, overtuigd van de optie op de toekomst die dit aan de club biedt. Het mag dus gezegd dat het voetbal - en in het bijzonder het jeugdvoetbal - opnieuw leeft binnen Koninklijk Racing Emblem! Het bestuur KRCE

4 Organogram Koninklijk Racing Emblem – Bestuursleden VZW Voorzitter
Jos d’Haens 03/ Penningmeester Secretaris Kurt Kesteloot Bart Verhaert 0478/ / Comité-leden Koninklijke Belgische Voetbalbond Secretaris Jeugdverantwoordelijke Bart Verhaert Vince Tripodi 0475/ / Penning meester Kurt Kesteloot 0478/ Administratie PR & Sponsoring Website Dirk Van Beeck Kris Verschooten Yves Bogaerts Kurt Schaevers Benny De Coen 0497/ 0476/ 0475/ 0475/ 0476/

5 Waarom hebben wij sponsors nodig?
Bij de praktische en financiële organisatie van onze club komt heel wat kijken: de ploegen inschrijven bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond; de spelers en leden verzekeren; de terreinen huren én onderhouden; het materiaal en de truitjes aankopen; scheidsrechters vergoeden, de jeugdtrainers opleiden; initiatieven nemen om nieuwe leden te rekruteren, … Voor een deel van het noodzakelijke budget zorgen we zelf via de lidgelden en door middel van verschillende jaarlijkse activiteiten, zoals ons mosselfeest, onze pensenkermis, onze familiedag met BBQ, … Voor het overige doen we een beroep op gulle sponsors met een hart voor het voetbal en voor onze club. Kortom, wij hebben uw hulp broodnodig om onze speler(tje)s hun geliefkoosde hobby te kunnen laten beoefenen! Wij danken u alvast voor uw steun!

6 Wat kunnen wij onze sponsors bieden?
volledige fiscale aftrekbaarheid van de sponsoring; enthousiaste ploegen die uw logo tonen in de provinciale reeksen van de KBVB in de regio; reclame via boarding; reclame op een intern tv-circuit bij onze thuiswedstrijden; reclame via uw logo op onze sportuitrusting; reclame via een link op onze website; vermelding op de website en op de briefwisseling van de club; reclame in het clubboekje; gratis deelname aan de jaarlijkse receptie voor werkende leden en sponsors; gratis deelname aan één of meerdere activiteiten van de club; gratis seizoenskaarten voor onze eerste ploeg en de jeugdploegen.

7 Sponsormogelijkheden
Als club verkiezen wij overeenkomsten voor drie seizoenen. Op die manier kunnen we samen met u aan de sportieve uitbouw en toekomst van onze club werken. Alternatieven zijn uiteraard wel mogelijk. Alle sponsorovereenkomsten worden individueel besproken en overlopen, zodat wij u steeds een overeenkomst op maat kunnen aanbieden. Alles is voor ons bespreekbaar.

8 Pakket 1 : Shirtsponsor 1e ploeg
SPONSORBIJDRAGE 1 seizoen : € éénmalige aanmaak cliché (€ 250) 3 seizoenen : € éénmalige aanmaak cliché (€ 250) U KRIJGT HIERVOOR: uw naam en logo op de borst van de truitjes van de eerste ploeg; reclame bij thuiswedstrijden via het interne tv-circuit; een link op onze website; 1 pagina reclame in het clubboekje; gratis deelname aan de jaarlijkse receptie voor werkende leden en sponsors; gratis deelname voor 2 personen aan ons mosselfeest, onze pensenkermis of de BBQ tijdens onze familiedag; 2 seizoenskaarten.

9 Pakket 2 : Shirtsponsor jeugd
SPONSORBIJDRAGE 1 seizoen : € éénmalige aanmaak cliché (€ 250) 3 seizoenen : € éénmalige aanmaak cliché (€ 250) U KRIJGT HIERVOOR: uw naam en logo op de borst van de truitjes van één jeugdploeg; reclame bij thuiswedstrijden via het interne tv-circuit; een link op onze website; ½ pagina reclame in het clubboekje; gratis deelname aan de jaarlijkse receptie voor werkende leden en sponsors; gratis deelname voor 2 personen aan ons mosselfeest, onze pensenkermis of de BBQ tijdens onze familiedag; 2 seizoenskaarten.

10 Pakket 3 : Boarding SPONSORBIJDRAGE
1 seizoen: € éénmalige kost print (€ 250) 2 seizoenen: € éénmalige kost print (€ 250) 3 seizoenen: € éénmalige kost print (€ 250) U KRIJGT HIERVOOR: reclame via boarding (300 cm x 72 cm); reclame bij thuiswedstrijden via het interne tv-circuit; een link op onze website; ½ pagina reclame in het clubboekje; gratis deelname aan de jaarlijkse receptie voor werkende leden en sponsors; gratis deelname voor 2 personen aan ons mosselfeest, onze pensenkermis of de BBQ tijdens onze familiedag; 2 seizoenskaarten.

11 Pakket 4 : Sponsor Uitrusting
SPONSORBIJDRAGE 1 seizoen bedrukking op: Ofwel trainingspak of regenjas (KW) of Sporttas (naar keuze) Duiveltjes ploegen (à rato van 10 stuks): € éénmalige aanmaak cliché (€ 250) Andere Jeugdploegen (à rato van 15 stuks): € éénmalige aanmaak cliché (€ 250) Seniorenploegen (à rato van 15 stuks): € éénmalige aanmaak cliché (€ 250) Extra hoeveelheden aan € 50 per stuk (indien ploeg meer spelers heeft dan bovenvermelde aantallen gaan we ervanuit dat toch elke speler iets zal krijgen) U KRIJGT HIERVOOR: reclame bij thuiswedstrijden via het interne tv-circuit; uw naam en logo op uitrusting (trainingspak, regenjasje, sporttas, …); vermelding op onze website; ¼ pagina reclame in het clubboekje; gratis deelname aan de jaarlijkse receptie voor werkende leden en sponsors; 2 seizoenskaarten.

12 Pakket 5 : Wedstrijdbal SPONSORBIJDRAGE € 75 U KRIJGT HIERVOOR:
reclame bij de thuiswedstrijden van dat weekend via het interne tv-circuit; reclame tijdens onze activiteiten; vermelding op onze website; ¼ pagina reclame in het clubboekje.

13 Pakket 6 : Sponsorboekje (oplage 150*)
SPONSORBIJDRAGE € 125 voor de achterzijde van ons clubboekje € 100 voor 1 pagina € 50 voor ½ pagina € 25 voor ¼ pagina U KRIJGT HIERVOOR: reclame via het interne tv-circuit tijdens onze activiteiten; vermelding op onze website; reclame in het clubboekje. * Wordt verdeeld aan onze leden, supporters, sponsors en gemeentebestuur

14 Pakket 7 : Hoofdsponsor SPONSORBIJDRAGE
Alles wordt in overleg met onze hoofdsponsors individueel besproken; het gaat tenslotte over een groot bedrag, zowel voor u als voor ons. U KRIJGT HIERVOOR: Zijn alleszins inbegrepen: reclame bij thuiswedstrijden via boarding en het interne tv-circuit; logo en firmanaam op de interne en externe communicatie van de club; een link op onze website; 1 pagina reclame in het clubboekje; gratis deelname aan de jaarlijkse receptie voor werkende leden en sponsors; gratis deelname aan alle activiteiten van de club; gratis seizoenskaarten; ….

15 Pakket 8 : Alternatieve mogelijkheden
Het is mogelijk om meerdere pakketten te combineren of om één van de aangeboden pakketten uit te breiden. Alle ideeën, vragen en suggesties zijn bespreekbaar. U kunt ook één van onze activiteiten (mosselfeest, pensenkermis, familiedag, sinterklaasfeest,…) sponsoren. SPONSORBIJDRAGE en WAT U HIERVOOR KRIJGT Te bespreken

16 Dank u voor uw steun !!! Met sportieve groeten,
Koninklijk Racing Emblem


Download ppt "Koninklijk Racing Emblem"

Verwante presentaties


Ads door Google