De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Contactmogelijkheden: Fred Traxel 0653717677 (ad interim) Klik op het logo!! Sponsormogelijkheden vv Kerkwijk 2008 - 2009.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Contactmogelijkheden: Fred Traxel 0653717677 (ad interim) Klik op het logo!! Sponsormogelijkheden vv Kerkwijk 2008 - 2009."— Transcript van de presentatie:

1 prenfondsenwerving@vvkerkwijk.nl Contactmogelijkheden: Fred Traxel 0653717677 (ad interim) Klik op het logo!! Sponsormogelijkheden vv Kerkwijk 2008 - 2009

2 v.v. Kerkwijk maakt het makkelijk om van huis uit te bekijken wat de mogelijkheden zijn om sponsor te worden voor onze voetbalvereniging. Voor het seizoen 2008-2009 staan er weer allerlei mooie gebeurtenissen voor de deur en die willen we ook graag een mooi kleurtje geven met de steun van het bedrijfsleven. Inhoudelijk gaan we hier niet te diep in op zaken die in de vereniging spelen, zodat u snel tot de kern van de zaak komt. We hopen met deze eenvoudig voorlichtingspresentatie uw interesse te vergroten om sponsor te worden bij onze prachtige club. Vriendelijke groeten het PR en fondsenwerving team Volgende? Sponsormogelijkheden vv Kerkwijk 2008 - 2009

3 Stersponsoring Tenuesponsoring Pupillensponsoring Reclamebordsponsoring Clubbladsponsoring Evenementensponsoring Overige sponsoring Klik op de naam van het soort sponsoring om te zien wat het inhoud, wil je direct contact met ons opnemen, klik dan op het logo! Natuurlijk geld voor een aantal soorten sponsoring een beperkte oplage Beeldschermadvertentie

4 Klik hier om terug te gaan naar de mogelijkheden! Of op het logo om contact met ons op te nemen! Stersponsoring U bent bij v.v. Kerkwijk stersponsor als u t.w.v. € 1000,- per jaar sponsort met een door u in overleg met v.v. Kerkwijk samen te stellen pakket.  De 20 grootste sponsors krijgen een vermelding op het stersponsorbord in de hal van het verenigingsgebouw.  Stersponsors krijgen extra aandacht door reclame omroepen bij evenementen.

5 Klik hier om terug te gaan naar de mogelijkheden! Of op het logo om contact op te nemen! Tenuesponsoring Bij deze vorm van sponsoring sponsort u een compleet tenue voor een selectie van een senioren of juniorenteam. Kleding en materiaal worden door onze vereniging gekocht en bedrukt. Het ontwerp wordt door u in overleg met ons bepaald. Voor het eerste jaar betaald u 1350,- euro, daar na per seizoen 350 euro. Er zijn ook mogelijkheden om tassen, trainingspakken en andere teambenodigdheden te sponsoren, hiervan zijn de prijzen te overleggen! De looptijd van deze sponsor mogelijkheid is 3 seizoenen, in overleg wordt bepaald of en onder welke voorwaarden kan worden verlengd.

6 Klik hier om terug te gaan naar de mogelijkheden! Of op het logo om contact op te nemen! Pupillensponsoring U sponsort u onze pupillen met € 200 per seizoen. Met deze sponsoring zorgen we voor universele tenues voor al onze pupillen teams. De namen van pupillen sponsors zullen worden vermeld op een vaste kleurenpagina in ons clubblad ”De Stormvogel”. Looptijd van deze vorm van sponsoring is 3 jaar.

7 Dit reclame bord wordt langs het hoofdveld van onze vereniging geplaatst, waar het zeker 20.000 keer per seizoen gezien wordt! Het reclame bord met een afmeting van 250 cm lang en 65 cm hoog. Op dit reclame bord kunt u al uw bedrijfsgegevens met logo kwijt! De plaatsing en het onderhoud van de reclame borden wordt door onze vereniging verzorgd. De looptijd van deze vorm van sponsoring, is in overleg. De kosten van het vervaardigen van het bord zijn voor uw rekening en zullen ongeveer € 225,- bedragen. Daarnaast rekenen wij op een vergoeding van € 100,- per seizoen. Klik hier om terug te gaan naar de mogelijkheden! Of op het logo om contact op te nemen! Reclamebordsponsoring

8 Klik hier om terug te gaan naar de mogelijkheden! Of op de Stormvogel om contact op te nemen! Clubbladsponsoring Met een advertentie in ons veel gelezen clubblad ”De Stormvogel” kunt u de uw bedrijf promoten in de dorpen Bruchem, Kerkwijk en Delwijnen. Het A5 formaat clubblad wordt 11 maal per jaar met een oplage van 1080 stuks huis aan huis verspreid en maandelijks ook via de website gepubliceerd. Looptijd van deze vorm van sponsoring is ook in overleg en loopt vanaf 1 seizoen. De prijzen voor een advertentie zijn:  Advertentie op een halve A5 pagina in kleur € 265,- per jaar.  Advertentie op een A5 pagina in zwart wit € 265,- per jaar.  Advertentie op een halve A5 pagina in zwart wit € 160,- per jaar.  Advertentie op een kwart A5 pagina in zwart wit € 85,- per jaar.  Tarieven voor eenmalige plaatsing op aanvraag.

9 Voetbalvereniging Kerkwijk organiseert gedurende het lopende voetbalseizoen een aantal evenementen, denk aan:  Slaatjesactie voor de jeugd.  Penaltybokaal, verenigingen in het verspreidingsgebied van weekblad de Toren.  Sint Nicolaas viering voor de jeugd.  Klaverjas- en poker competitie.  Bingo avonden.  Grote verloting.  Diverse toernooien, o.a. het zwaluwen toernooi.  Boomgaardloop. U ziet een breed scala aan evenementen die in overleg op allerlei manieren gesponsord kunnen worden. Klik hier om terug te gaan naar de mogelijkheden! Evenementensponsoring Klik hier om terug te gaan naar de mogelijkheden! Of op het logo om contact op te nemen!

10 In het seizoen 2008 – 2009 introduceert v.v. Kerkwijk de beeldschermadvertentie. U kunt, (ter introductie tegen de prijs van een reclamebord) een advertentie laten opnemen die in een doorlopende voorstelling getoond wordt zo lang het verenigingsgebouw is geopend samen met:  Aankondigingen van verenigingsactiviteiten.  Voetbalprogramma teams v.v. Kerkwijk  Voetbaluitslagen van de laatste wedstrijden van alle elftallen.  Voetbaluitslagen van de laatste wedstrijden van alle competities waarin Kerkwijk deelneemt.  Standen van de competities waaraan Kerkwijk deelneemt.  Advertenties van andere locale adverteerders.  Advertenties van landelijke adverteerders.  Actueel clubnieuws. Klik hier om terug te gaan naar de mogelijkheden! Beeldschermadvertentie Klik hier om terug te gaan naar de mogelijkheden! Of op het logo om contact op te nemen!

11 Klik hier om terug te gaan naar de mogelijkheden! Overige sponsoring Of volgende? Als we denken aan overige sponsoring, dan hebben we het over sponsoring die voor ons niet als regelmatig wordt beschreven, maar toch. Denk aan wedstrijdbal sponsoring, entreekaartjes, vlaggen, in natura, enzovoorts. Deze soorten sponsoring en ook suggesties van uw kant zijn altijd welkom! Als uw interesse al gewekt is ga dan naar de volgende dia!

12 Natuurlijk kan niet alles even duidelijk zijn wanneer u deze dia’s bekeken heeft, maar we gaan er vanuit dat wanneer u interesse heeft in onze mogelijkheden u niet twijfelt om contact op te nemen met onze commissaris PR en fondsenwerving of: Fred TraxelTel: 0653717677Mail: prenfondsenwerving@vvkerkwijk.nlprenfondsenwerving@vvkerkwijk.nl Voetbalvereniging Kerkwijk Postbus 126 5300 AC Zaltbommel info@vvkerkwijk.nl 0418-642504 Huidige sponsoren, wilt u erbij horen? Klik hier om terug te gaan naar de mogelijkheden!

13 Klik hier om terug te gaan naar de mogelijkheden!


Download ppt "Contactmogelijkheden: Fred Traxel 0653717677 (ad interim) Klik op het logo!! Sponsormogelijkheden vv Kerkwijk 2008 - 2009."

Verwante presentaties


Ads door Google