De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Algemene ledenvergadering Agenda

Verwante presentaties


Presentatie over: "Algemene ledenvergadering Agenda"— Transcript van de presentatie:

0

1 Algemene ledenvergadering Agenda
Opening en vaststelling agenda Aftreden bestuursleden / nieuwe kandidaten voor bestuursfuncties Begroting schooljaar Jaarverslag Rondvraag en sluiting vergadering

2 Dagelijks bestuur Vereniging
Eerste volledige jaar als oudervereniging Dagelijks bestuur: Voorzitter - André Harsevoort/Grietje de Roos Secretaris – Jan van Dorsten Merita Beumer - aftredend/niet herkiesbaar Penningmeester – Rianne de Ruiter Leden: Harriet van Ettekoven - aftredend/niet herkiesbaar Cora van der Veer - aftredend/niet herkiesbaar Tina Waayer Linda Willems Marjan de Boer De voetbaltoernooien werden gehouden in april. In totaal deden 81 kinderen mee! Voorafgaand aan de toernooien konden alle kinderen 2 keer trainen onder leiding van enkele ouders. De groepen 7 en 8 speelden hun wedstrijden bij ZAC. Er waren 2 meisjesteams ingeschreven en 1 jongensteam. Het jongensteam bereikte de finaleronde, waarin ze net te kort kwamen voor de ereplaatsen. De groepen 3 en 4 (3 teams!) speelden mooie wedstrijden op Het Hooge Laar. De groepen 5 en 6 (2 teams) spelen hun toernooi nog op 26 april. Voor de groepen 3 tot en met 8 staan nog gepland: - Het korfbal toernooi op 20 mei - De avondvierdaagse van 12 tot en met 15 juni - Een sport en spelochtend, als onderdeel van de slotfeestdag, op dinsdag 11 juli.

3 Dagelijks bestuur Vacatures
Per nieuwe schooljaar 3 vacatures Diverse ouders zijn aan het nadenken over toetreding Verkiesbaar: Feico van der Ploeg vader van Philippe (grp 2), Daniël (grp 1) en Vincent De voetbaltoernooien werden gehouden in april. In totaal deden 81 kinderen mee! Voorafgaand aan de toernooien konden alle kinderen 2 keer trainen onder leiding van enkele ouders. De groepen 7 en 8 speelden hun wedstrijden bij ZAC. Er waren 2 meisjesteams ingeschreven en 1 jongensteam. Het jongensteam bereikte de finaleronde, waarin ze net te kort kwamen voor de ereplaatsen. De groepen 3 en 4 (3 teams!) speelden mooie wedstrijden op Het Hooge Laar. De groepen 5 en 6 (2 teams) spelen hun toernooi nog op 26 april. Voor de groepen 3 tot en met 8 staan nog gepland: - Het korfbal toernooi op 20 mei - De avondvierdaagse van 12 tot en met 15 juni - Een sport en spelochtend, als onderdeel van de slotfeestdag, op dinsdag 11 juli.

4 Dagelijks bestuur Financiën
Dit schooljaar nieuwe penningmeester én nieuw betalingssysteem Invoering: veel tijd gekost om alles uit te zoeken en in te voeren incasso’s werken erg goed! Uitdaging: goede manier om ‘instromers’ machtiging te laten invullen Bijdragen per kind: contributie - €25 - schoolreisje €20

5 Dagelijks bestuur Begroting 06/07

6 Dagelijks Bestuur Verslagpunten
OV – te vinden op de website schoolboekenweek - Betere afstemming met schoolleiding en andere initiatieven goede afstemming met feestcommissie over budget en activiteiten schoonmaak – mening van de OV; geen zaak voor ouders. Doel van OV is leuke dingen voor onze kinderen die buiten verplicht onderwijs vallen en onze school ‘haar kleur’ geven De voetbaltoernooien werden gehouden in april. In totaal deden 81 kinderen mee! Voorafgaand aan de toernooien konden alle kinderen 2 keer trainen onder leiding van enkele ouders. De groepen 7 en 8 speelden hun wedstrijden bij ZAC. Er waren 2 meisjesteams ingeschreven en 1 jongensteam. Het jongensteam bereikte de finaleronde, waarin ze net te kort kwamen voor de ereplaatsen. De groepen 3 en 4 (3 teams!) speelden mooie wedstrijden op Het Hooge Laar. De groepen 5 en 6 (2 teams) spelen hun toernooi nog op 26 april. Voor de groepen 3 tot en met 8 staan nog gepland: - Het korfbal toernooi op 20 mei - De avondvierdaagse van 12 tot en met 15 juni - Een sport en spelochtend, als onderdeel van de slotfeestdag, op dinsdag 11 juli.

7 Activiteitenverslag uit de commissies

8 Januari; groep 1 t/m 4 - ‘muziek Jan’.
Commissies Excursies Januari; groep 1 t/m 4 - ‘muziek Jan’. “kikker is verliefd” van Max Velthuis - kort toneelspel met saxofoon Groep 4 was ingeloot voor een voorstelling Bij Odeon. Try-out van ludieke wijze van allerlei liedjes Annie M.G. Anderen groepen: 9 mei; dit blijft nog even verrassing

9 Commissies Sport - Voetbal
April - voetbaltoernooien - 81 kinderen deden mee. Groepen 3/4 speelden mooie wedstrijden op Het Hooge Laar 3 teams! Groepen 7/8 op de velden van ZAC 2 meisjesteams en 1 jongensteam voorafgaand 2 trainingen o.l.v. enkele ouders Finaleplaats jongensteam Grp 5/6 spelen - 2 teams in toernooi 26 april a.s. De voetbaltoernooien werden gehouden in april. In totaal deden 81 kinderen mee! Voorafgaand aan de toernooien konden alle kinderen 2 keer trainen onder leiding van enkele ouders. De groepen 7 en 8 speelden hun wedstrijden bij ZAC. Er waren 2 meisjesteams ingeschreven en 1 jongensteam. Het jongensteam bereikte de finaleronde, waarin ze net te kort kwamen voor de ereplaatsen. De groepen 3 en 4 (3 teams!) speelden mooie wedstrijden op Het Hooge Laar. De groepen 5 en 6 (2 teams) spelen hun toernooi nog op 26 april. Voor de groepen 3 tot en met 8 staan nog gepland: - Het korfbal toernooi op 20 mei - De avondvierdaagse van 12 tot en met 15 juni - Een sport en spelochtend, als onderdeel van de slotfeestdag, op dinsdag 11 juli.

10 Commissies Planning sporten
Voor de groepen 3 tot en met 8 staan gepland: Het korfbaltoernooi op 20 mei De avondvierdaagse van 12 t/m 15 juni Een sport- en spelochtend, als onderdeel van de slotfeestdag, op 11 juli. De voetbaltoernooien werden gehouden in april. In totaal deden 81 kinderen mee! Voorafgaand aan de toernooien konden alle kinderen 2 keer trainen onder leiding van enkele ouders. De groepen 7 en 8 speelden hun wedstrijden bij ZAC. Er waren 2 meisjesteams ingeschreven en 1 jongensteam. Het jongensteam bereikte de finaleronde, waarin ze net te kort kwamen voor de ereplaatsen. De groepen 3 en 4 (3 teams!) speelden mooie wedstrijden op Het Hooge Laar. De groepen 5 en 6 (2 teams) spelen hun toernooi nog op 26 april. Voor de groepen 3 tot en met 8 staan nog gepland: - Het korfbal toernooi op 20 mei - De avondvierdaagse van 12 tot en met 15 juni - Een sport en spelochtend, als onderdeel van de slotfeestdag, op dinsdag 11 juli.

11 Commissies LuizenInspectieDienst
Ook dit jaar waren er (gelukkig) incidenteel kinderen met hoofdluis. Door de kinderen gelijk na de vakanties te controleren, blijft dit niet uit te bannen probleem beheersbaar en beperkt tot alleenstaande gevallen. De voetbaltoernooien werden gehouden in april. In totaal deden 81 kinderen mee! Voorafgaand aan de toernooien konden alle kinderen 2 keer trainen onder leiding van enkele ouders. De groepen 7 en 8 speelden hun wedstrijden bij ZAC. Er waren 2 meisjesteams ingeschreven en 1 jongensteam. Het jongensteam bereikte de finaleronde, waarin ze net te kort kwamen voor de ereplaatsen. De groepen 3 en 4 (3 teams!) speelden mooie wedstrijden op Het Hooge Laar. De groepen 5 en 6 (2 teams) spelen hun toernooi nog op 26 april. Voor de groepen 3 tot en met 8 staan nog gepland: - Het korfbal toernooi op 20 mei - De avondvierdaagse van 12 tot en met 15 juni - Een sport en spelochtend, als onderdeel van de slotfeestdag, op dinsdag 11 juli.

12 Commissies Schoolreisjes
Schoolreisje in september I.v.m. het vaak volle programma aan het einde van het schooljaar werd besloten het schoolreisje aan het begin van het schooljaar te plannen. + in de ‘parken’ is veelal rustiger + leuke start van het jaar met de ‘nieuwe’ klas 2005 – voor iedereen leuke dag doordat er genoeg te zien en te doen was. Groep 3 t/m 7 - met prachtig weer naar het Dolfinarium Groep 1 en 2 - Giga Konijnenhol in Beerze De voetbaltoernooien werden gehouden in april. In totaal deden 81 kinderen mee! Voorafgaand aan de toernooien konden alle kinderen 2 keer trainen onder leiding van enkele ouders. De groepen 7 en 8 speelden hun wedstrijden bij ZAC. Er waren 2 meisjesteams ingeschreven en 1 jongensteam. Het jongensteam bereikte de finaleronde, waarin ze net te kort kwamen voor de ereplaatsen. De groepen 3 en 4 (3 teams!) speelden mooie wedstrijden op Het Hooge Laar. De groepen 5 en 6 (2 teams) spelen hun toernooi nog op 26 april. Voor de groepen 3 tot en met 8 staan nog gepland: - Het korfbal toernooi op 20 mei - De avondvierdaagse van 12 tot en met 15 juni - Een sport en spelochtend, als onderdeel van de slotfeestdag, op dinsdag 11 juli.

13 Commissies Schoolfotograaf
Enquête over frequentie - 10 reacties - geen beleidsverandering Afname aantal wanbetalers; blijft punt van aandacht Nieuwe fotograaf: ontevredenheid over kwaliteit Foto Koch selectie uit 15 aanbieders gekozen voor goede prijs i.r.m. keuzemogelijkheden Photo L’ecole De voetbaltoernooien werden gehouden in april. In totaal deden 81 kinderen mee! Voorafgaand aan de toernooien konden alle kinderen 2 keer trainen onder leiding van enkele ouders. De groepen 7 en 8 speelden hun wedstrijden bij ZAC. Er waren 2 meisjesteams ingeschreven en 1 jongensteam. Het jongensteam bereikte de finaleronde, waarin ze net te kort kwamen voor de ereplaatsen. De groepen 3 en 4 (3 teams!) speelden mooie wedstrijden op Het Hooge Laar. De groepen 5 en 6 (2 teams) spelen hun toernooi nog op 26 april. Voor de groepen 3 tot en met 8 staan nog gepland: - Het korfbal toernooi op 20 mei - De avondvierdaagse van 12 tot en met 15 juni - Een sport en spelochtend, als onderdeel van de slotfeestdag, op dinsdag 11 juli.

14 Commissies Diversen Kerstkaarten Om ouders en relaties van school een kerstgroet te brengen, worden onze leerlingen ingezet om een mooie kerstkaart te maken. Na loting ziet de winnaar zijn/haar kaart afgedrukt. De voetbaltoernooien werden gehouden in april. In totaal deden 81 kinderen mee! Voorafgaand aan de toernooien konden alle kinderen 2 keer trainen onder leiding van enkele ouders. De groepen 7 en 8 speelden hun wedstrijden bij ZAC. Er waren 2 meisjesteams ingeschreven en 1 jongensteam. Het jongensteam bereikte de finaleronde, waarin ze net te kort kwamen voor de ereplaatsen. De groepen 3 en 4 (3 teams!) speelden mooie wedstrijden op Het Hooge Laar. De groepen 5 en 6 (2 teams) spelen hun toernooi nog op 26 april. Voor de groepen 3 tot en met 8 staan nog gepland: - Het korfbal toernooi op 20 mei - De avondvierdaagse van 12 tot en met 15 juni - Een sport en spelochtend, als onderdeel van de slotfeestdag, op dinsdag 11 juli. Operatie Schoenendoos Jaarlijkse actie voor kinderen in de wereld. Er zijn 118 dozen afgeleverd.

15 Dit jaar gaat thema over dieren: De leeuw is los!
Commissies Diversen Kinderboekenweek Vorig jaar geen gebruik gemaakt van landelijke jaarthema kinderboekenweek. Het thema 'Tovenarij en magie' werd niet breed gedragen Dit jaar gaat thema over dieren: De leeuw is los! PR-commissie Eén lid van de OV is vertegenwoordigd in de in de PR- commissie van school. Dat betekent concreet voor het afgelopen jaar, het meedenken met de verbouwing en de aankleding van de school. De voetbaltoernooien werden gehouden in april. In totaal deden 81 kinderen mee! Voorafgaand aan de toernooien konden alle kinderen 2 keer trainen onder leiding van enkele ouders. De groepen 7 en 8 speelden hun wedstrijden bij ZAC. Er waren 2 meisjesteams ingeschreven en 1 jongensteam. Het jongensteam bereikte de finaleronde, waarin ze net te kort kwamen voor de ereplaatsen. De groepen 3 en 4 (3 teams!) speelden mooie wedstrijden op Het Hooge Laar. De groepen 5 en 6 (2 teams) spelen hun toernooi nog op 26 april. Voor de groepen 3 tot en met 8 staan nog gepland: - Het korfbal toernooi op 20 mei - De avondvierdaagse van 12 tot en met 15 juni - Een sport en spelochtend, als onderdeel van de slotfeestdag, op dinsdag 11 juli.

16 Jaarlijks terugkerend voor grp 8.
Commissies Diversen 2 Kinderpostzegels Jaarlijks terugkerend voor grp 8. Kinderen hebben dit jaar weer goed hun best gedaan en veel kinder-postzegels en -kaarten verkocht. De Waterput Een symboolput in de hal Wekelijks aandacht Sparen voor echte putten

17 Einde Vragen/opmerkingen


Download ppt "Algemene ledenvergadering Agenda"

Verwante presentaties


Ads door Google