De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september."— Transcript van de presentatie:

1 Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september Dit houdt in dat de kinderen van de pupillen een thuiswedstrijd van de senioren 1 van heel dichtbij en op een bijzondere manier mogen meemaken. p.s. Als er alleen jouw verhaal in staat en geen foto’s, en jij hebt deze wel in je bezit stuur deze dan even naar mij, zodat ik dit album compleet kan maken. -adres vind je op het sportpark in de klapper van pupil van de week.

2 Fleur Frederix: 9-5-2010 OW tegen De Horst uit Groesbeek.

3 Vervolg 9 mei 2010 Ik ben Fleur Frederix en speel in de pup.D2.
Op 9 mei 2010 was ik pupil van de week. Rian ontving mij op het sportpark. Nadat ik een mooi t-shirt aan kreeg gingen we inspelen. De meiden waren allemaal super aardig. Toen ik mijn eerste doelpunt had gemaakt, gaven ze mij allemaal complimentjes. Dat was heel leuk om te horen. Daarna gingen we naar de kleedkamer. De coach vertelde over de vorige wedstrijd. Toen gingen we weer naar buiten. Aan het begin van de wedstrijd mocht ik een doorloopbal maken. Helaas zat hij er net niet in. Ik kreeg een oorkonde van de scheidsrechter. Ik ging van het veld af en iedereen klapte voor mij. Ik mocht zitten tussen de meiden die reserve waren. Toen het rust was stond het 4-5 voor de tegenstanders. Na de rust gingen ze er flink tegen aan. De eindstand……… voor oranje-wit. Het was een super-dag. Groetjes Fleur Frederix

4 11 oktober 2009: Loes Weijs OW tegen Zigo uit Tilburg.
Ik ben Loes Weijs en speel in de pup.D2. Op 11 oktober was ik pupil van de week. Ik moest om half 1 naar het sportpark, daar stond Linda op mij te wachten. Ik kreeg een mooi shirt, daar stond op Pupil van de week. Daarna moest ik warm rennen samen met het team. Ook mocht ik de wedstrijd openen met een doorloopbal, helaas zat hij er niet in. In de pauze mocht ik mee naar het kleedlokaal. De coach zei dat het goed ging. De uitslag werd 5-7 voor zigo. Helaas had Oranje-Wit verloren, maar evengoed was het een super leuke dag. Groetjes Loes !

5 Verslag en foto nog niet ontvangen
20 september 2009: Sofie Claessens OW tegen Stormvogels uit Luyksgestel. Verslag en foto nog niet ontvangen

6 24 mei 2009 : Silke Walraven OW tegen BMC uit Berlicum.
Op zondag 24 mei was ik pupil van de week. Rianne stond op mij te wachten op het korfbalveld. Als eerst kreeg ik een T-shirt aan, daar stond op: PUPIL VAN DE WEEK. Ik mocht de wedstrijd openen met een doorloopbal, jammer genoeg zat hij er niet in. Daarna kreeg ik een oorkonde, zakje snoep en consumptiekaartjes. Als er een doelpunt was gemaakt mocht ik op een knop drukken die het scorebord bediend. In de rust mocht ik mee naar het kleedlokaal en zei de trainer wat er goed ging en wat er beter kon. Later won BMC (de tegenstanders) met 14-9 van Oranje-Wit. Helaas hadden ze verloren, maar het was een super leuke dag!

7 17 mei 2009 : Anne Weijs OW tegen ONA uit Overasselt.
Op zondag 17 mei was ik pupil van de week. Ik ging om half 1 naar het sportpark. Daar stond Linda op mij te wachten. Ik ging naar het kleedlokaal, daar kreeg ik een T-shirt om aan te trekken en daar stond op: pupil van de week. Daarna ging ik warmrennen samen met Linda. We deden ook nog doelen. Oranje wit moest tegen ONA. Ik mocht de wedstrijd openen met een doorloopbal, hij zat er helaas niet in. Toen kreeg ik van de scheidsrechter een zakje snoep en een oorkonde. Het was een spannende wedstrijd. Op het laatste scoorde Oranje wit nog 2 doelpunten. Daardoor wonnen ze met Het was een super leuke dag!

8 Britt Verschuuren : 26-4-2009: OW tegen Boskant.

9 Elfi Leenders : 5-4-2009: OW tegen Bio uit Oerle.

10 : Elfi Leenders. Op zondag 5 april was ik Pupil van de Week. Toen ik met Pap, Mam en Evelien op het sportpark was, stond Linda ons op te wachten. Ik moest naar het kleedlokaal om een T-shirt aan te trekken met daar achterop: Pupil van de week. Toen werd het nieuwe scorebord onthult. Daarna warmrennen met Linda en doelen. Toen mocht ik de wedstrijd openen met de doorloopbal, maar hij zat er helaas niet in. Toen ging ik met Loes naar de scheidsrechter en kreeg een oorkonde, 3 bonnetjes om te drinken en een zakje snoep. Ze moesten tegen Bio. Ik mocht op het startknopje drukken van het scorebord. Het was een spannende wedstrijd. Ze hebben toch gewonnen met 9-6. Het was een vett, coole toffe leuke dag.


Download ppt "Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september."

Verwante presentaties


Ads door Google