De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rotary Tourrit 2013.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rotary Tourrit 2013."— Transcript van de presentatie:

1 Rotary Tourrit 2013

2 Een prettige verjaardag
Rotary Tourrit 2013 Ik wens je Een goede gezondheid Voorspoed en geluk Een prettige verjaardag Veel vakantieplezier Veel zonneschijn.

3 Rotary Tourrit 2013 Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

4 Rotary Tourrit 2013 De liefste wens van Samara (3): caissière zijn
De driejarige Samara strijdt al anderhalf jaar tegen leukemie en is dol op winkeltje spelen samen met haar moeder en oma’s. Haar liefste wens is om een keer caissière zijn. Make-A-Wish Nederland liet deze wens in vervulling gaan!

5 Rotary Tourrit 2013 Toen Dave vijf jaar oud was constateerden de artsen de ziekte van Duchenne, een progressieve spierziekte. Kort na deze diagnose ging zijn grote wens in vervulling. Dave, gek van grote en snelle auto’s, vertrok samen met zijn ouders en beide opa’s met de hogesnelheidstrein naar Duitsland. Daar maakte hij de rit van zijn leven in een huizenhoge monstertruck.

6 Rotary Tourrit 2013 Er zijn mensen die vroeger een oldtimer wensten te bezitten . Van veel van onze deelnemers is deze wens uitgekomen. Mooi is het dan ook om met hun wensauto’s Geld bijeen te krijgen voor het invullen van wensen van kinderen

7 Rotary Tourrit 2013 My wish isn't to mean everything to everyone but something to someone.

8 Wil je deze ook “af” zien…?

9

10

11

12 Dus… Mooie route richting De Rotte Museum Geheel verzorgde dag
All-in voor € 150 we zullen nog een beroep doen op enkele commissie leden  laten we dit clubbreed dragen! geen auto, geen nood!

13


Download ppt "Rotary Tourrit 2013."

Verwante presentaties


Ads door Google