De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie wil er in zijn leven dromen waar maken ??? 4life is daar een prachtig project voor !!! Het gaat er niet om hoeveel geld we gaan verdienen, maar hoeveel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie wil er in zijn leven dromen waar maken ??? 4life is daar een prachtig project voor !!! Het gaat er niet om hoeveel geld we gaan verdienen, maar hoeveel."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wie wil er in zijn leven dromen waar maken ??? 4life is daar een prachtig project voor !!! Het gaat er niet om hoeveel geld we gaan verdienen, maar hoeveel mensen we kunnen helpen !!!! En dat is het doel in het project van 4life. Dankzij dit project kunnen we mensen helpen op 2 gebieden : - - Gezondheid - Financiële welvaart

3

4 LINEAIR of ACTIEF INKOMEN - Iedereen die werkt voor een uurtarief heeft een vast inkomen. - Als je werkt, krijg je betaald, werk je niet, krijg je niets… - Je hebt dus alleen een inkomen als je ACTIEF bent - Actief = Lineair inkomen = tijd x uurloon - er is een maximum (24 uur/dag)

5 DUURZAAM, RESIDUEEL of PASSIEF INKOMEN -Een passief inkomen loopt door, ook als je niets doet - Netwerkmarketing biedt de mogelijkheid om een passief inkomen op te bouwen - Dat inkomen komt uit de omzet van je netwerk, van je team - Opbouwen van een netwerk kun je vergelijken met het opbouwen van een kapitaal bij de bank - Direct sales schept de mogelijkheid om door 1 keer iets goeds te doen, telkens weer van een inkomen verzekerd te zijn - Het verworven inkomen is tot 3 generaties overdraagbaar! Wat gebeurt er als je, door welke omstandigheden dan ook, vanaf morgen geen inkomsten meer krijgt?

6 DUURZAAM, RESIDUEEL of PASSIEF INKOMEN Minimale fluctuaties Hoe worden variaties vermeden bij netwerkmarketing? Voornamelijk op twee manieren: door een grote spreiding en door de juiste keuze voor een product. Als het product onderdeel is van de eerste levensbehoefte van mensen zal er altijd een voldoende en constante afname zijn. Luxe artikelen geven minder zekerheid en ook meer fluctuaties. Een grote spreiding bereiken we door een groot netwerk. Jouw inkomen bestaat uit heel veel kleine stukjes, percentages van omzetten in je netwerk. Hoe groter het netwerk, hoe kleiner de fluctuaties.

7 DUURZAAM, RESIDUEEL of PASSIEF INKOMEN Continuïteit Net als in de boeken- en platenwereld krijg je levenslang betaald voor éénmalig goed verricht werk. Een ander voordeel van royalty's is dat ze overerfbaar zijn zodat je niet alleen voor jezelf iets opbouwt maar ook voor je erfgenamen.

8 DUURZAAM, RESIDUEEL of PASSIEF INKOMEN Inflatiebestendig Als je een inflatiebestendig passief inkomen wilt opbouwen, moet je kiezen voor producten die meegroeien met de inflatie Ongevoelig voor omgevingsfactoren Juist in economisch mindere tijden, sluiten steeds meer mensen zich aan. Netwerkmarketing profiteert daarmee zowel van goede als van slechte economische omstandigheden.

9 DUURZAAM, RESIDUEEL of PASSIEF INKOMEN CONCLUSIE Netwerkmarketing, levert, zeker op langere termijn, een duurzaam inkomen op Je hebt je ook volledige controle over je inkomen. Je kunt zelf bepalen hoe hoog het inkomen moet zijn. Je bent niet afhankelijk van anderen; je hebt alles in eigen hand. Dat maakt het voorspelbaar, veilig en geeft zekerheid, vooral op lange termijn. Het is aan te raden om een bedrijf te kiezen dat al minimaal tien jaar succesvol is, in een groeimarkt opereert, gedreven door zoveel mogelijk trends, en een verbruiksproduct levert in de eerste levensbehoefte van mensen, of op zijn minst daar dicht tegenaan ligt.

10 VERSCHIL NM en TRADITIONELE HANDEL 64% 36%

11 VERSCHIL NM en TRADITIONELE HANDEL

12 Wat vinden mensen in Netwerk Marketing? Mensen hebben behoefte aan extra inkomsten, zowel in goede als slechte economische tijden Mensen zoeken vrijheid en geld. Beide vind je in MLM Mensen willen meer tijd, meer thuis zijn, meer samenzijn met hun geliefden Aantrekkelijke producten van hoge kwaliteit Mensen willen erkenning en waardering Mensen verkeren graag in een positieve omgeving Netwerkmarketeers zijn altijd bereid elkaar te helpen, zijn vriendelijk en positief Plezier in het werk Eigen baas zijn

13 Netwerk Marketing risico's Deze zijn laag omdat het moederbedrijf de meeste risico's draagt. Zij zorgen voor stabiliteit van het marktaandeel, voor risico-spreiding, zowel geografisch als in marktsegmenten. Zij zorgen ook voor productvernieuwing en investeren in ontwikkelingskosten en dekken de risico's op faalkansen. Voor een distributeur is netwerkmarketing een zeer voorspelbare en planbare business. Investeringen Je hoeft als distributeur niet veel te investeren, zeker niet in verhouding tot wat je kunt bereiken. Het moederbedrijf zorgt voor de producten. Omdat je relatief weinig verkoopt, heb je ook weinig of geen voorraad nodig, geen winkel of andere verkoopmiddelen. werktijden In het begin zul je met MLM hard moeten werken en er veel tijd in moeten stoppen om de basis te leggen voor je toekomstige inkomen. Hoe langer je actief bent, hoe groter en stabieler je downline zal worden, en hoe groter je inkomen zal oplopen. En uiteindelijk heb je een passief inkomen waardoor je nog minder hoeft te werken.

14 Netwerk Marketing personeel Met netwerkmarketing hoef je geen personeel aan te nemen terwijl je toch betaald krijgt over de prestaties van anderen. Je downline werkt mee om jouw inkomen op te bouwen. Je hebt dus wel de voordelen van mensen die voor je werken, maar niet de nadelen die daaraan vast zitten. gebonden aan je bedrijf Je kunt je bedrijf overal runnen via internet. Bizzmakers ondersteunt alle activiteiten op internet, dus als je verbinding hebt kun je werken aan je toekomst. En ook al ben je niet aan het werk, je bedrijf loopt gewoon door.

15 Netwerk Marketing - GROEI Als je de top 5 bekijkt naar hun aandeel in de laatste jaren, zie je bij Huishoudelijk en Ontspanning een duidelijke terugloop. Sterke groeiers zijn Persoonlijk en vooral Gezondheid. De gezondheidsbranche is van oudsher sterk in netwerkmarketing en zal dat de komende decennia ook zeker blijven. Zeker nu mensen ouder worden speelt gezondheid een steeds grotere rol en daarmee zal de vraag naar goede gezondheidsproducten alleen maar toenemen. (bron: DSA Direct Selling Organisation)

16 Is MLM een snel-rijk methode? Een piramide? Het antwoord is simpel: Nee. Met MLM kun je wel degelijk rijk worden maar waarschijnlijk niet snel. Integendeel. MLM heeft tijd nodig om te groeien. Een piramide, of een money game, is een illegaal systeem waarbij mensen inleggeld moeten betalen om deel te nemen. Als nieuwkomer kun je je geld terugverdienen door ook weer nieuwe mensen te werven die inleggeld betalen. Uiteindelijk zal zo'n systeem instorten waardoor de laatste instappers hun geld kwijt zijn. MLM is anders omdat daar commissies betaald worden over omzet van producten. Geen omzet betekent geen betalingen.

17 DREMPELS en BEZWAREN Ik heb hier geen tijd voor. Ik heb niet genoeg geld om hiermee te beginnen. Is het een piramidesysteem? Dit is niks voor mij. Ik wil er over nadenken. Ik ken te weinig mensen. De producten zullen wel duur zijn. Ik ben niet goed in verkopen. De markt zal snel verzadigen.

18 4LIFE REWARDS BASICS - Ongelimiteerde groeimogelijkheden - Uitbetaling tot 4 keer/maand - Hoogste uitbetalingsratio in MLM-business - Makkelijk om te starten - 25% payout op 1ste order van elke nieuwe leader - 25% payout op persoonlijk volume >100 LP - Power Pool - Steun van een team en een systeem!

19 ENROLLMENT PREFERRED CUSTOMER geen vereisten ASSOCIATE Compass aankopen 50 LP Maandelijks LEADER 4LIFE Compass aankopen eerste order > 100 LP 100 LP Maandelijks DIAMOND 4 LIFE Compass aankopen eerste order > 400 LP 100 LP Maandelijks

20 ASSOCIATELEADERDIAMONDPRESIDENTIAL DIAMOND 1st level2% 2 nd level15%25% 3rd level5% 4th Generation 5th Generation 6th Generation … 6%12% 3% PAY-OUT RATES

21 LEADERSKLANTEN IK 44LEADERS KLANTEN 400 LP x 2% 400 LP x 25% 8 100 16 LEADERS KLANTEN 1600 LP x 25% 1600 LP x 2% 400 32 64 LEADERS KLANTEN 6400 LP x 5% 320 256 LEADERS KLANTEN 25600 LP x 6% 1536 4252 DIAMOND 4LIFE

22 NIEUW IN BELGIE Heb je veel dromen, maar lijken deze onbereikbaar ? Je gezondheid en financiele gezondheid een boost geven ?? Heb je je hart op de juiste plaats en wil je veel mensen helpen ??? Kom dan eens luisteren naar ons FANTASTISCH en UNIEK project Vraag vrijblijvend documentatie en info aan bij VITAL.FLORUS@SKYNET.BE www.CQE-Management.com +32 (0) 475 86 99 24 Neem je "gezondheid" in eigen handen !


Download ppt "Wie wil er in zijn leven dromen waar maken ??? 4life is daar een prachtig project voor !!! Het gaat er niet om hoeveel geld we gaan verdienen, maar hoeveel."

Verwante presentaties


Ads door Google