De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief 4 OVER JOY GOEDKOOP Op weg naar WK Tokio.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief 4 OVER JOY GOEDKOOP Op weg naar WK Tokio."— Transcript van de presentatie:

1

2 Nieuwsbrief 4 OVER JOY GOEDKOOP Op weg naar WK Tokio

3 De laatste voorbereidingen voor WK Turnen

4 De laatste voorbereidingen voor WK Turnen Verslag Studio Sport Interland Openen door op onderstaande link te gaan, rechtermuis klikken en hyperlink openen http://nos.nl/video/273650- turnsters-testen-zich-voor-wk.html

5 De laatste voorbereidingen voor WK Turnen

6 1 e indrukken in Japan Joy verslag WK Tokio 24-09-2011 tjaaa hier zitten we dan in Tokioo, we zijn nu net een halfuurtje in het hotel, dus hebben een lange dag reizen gehad, maar we hebben het overleefd dus das erg fijn:) het stadje waar we nu zitten is niet echt heel rijk en de kamers zijn ook niet echt heel mooi maar als we straks in Tokio aankomen hebben we zeker moooi hotel! nou wij gaan zometeen eindelijk op pad met zijn alleen om een restaurant te zoeken dus dit was weer even een kleine korte update van de dag tot nu toe! 26-09-2011 Heeee halllloo tiss hier echt super hooor:) heel nice om te zien hoe anders de cultuur hier is, de mensen hebben echt heel veel respect voor elkaar, en gaan super netjes enzo met elkaar om, heel vriendelijk alleen ze kunnen geeen woooord engels echt het is niet te geloven, en heel iriitant, de turnhal is echt heel klein, hele andere toestellen maar de vloer is echt master, wat een super ding ahhaha hij veert jonge niet te geloven! de andere toestellen is even wennen maar dat doe ik toch best goed al zeg ik het zelf:) pas me snel aan en heb alles alweer gemaakt en eigenlijk oook heel goed, dus dat geeft goed vertrouwen voor morgen en morgen wordt zwaar hahah want het is een belastingdag met 5 brug, 10 balk, 3 vloer, en 10 sprongen,, pittig dus.. qua jetleg gaat het allemaal wel prima, heb er eigenlijk helemaal geen last van dus dat is wel erg fijn:) we moeten ook weer laat op bed enzo,(ivm de avond wedsstrijd) en later ontbijt dus dat past prima bij mij :) met de rest van de meiden gaat het prima, lieke was wat ziekjes maar dat gaat nu stukken beter! ook yvette is weer helemaal beter, dus hoop dat het hier bij blijft want alleen de meiden van TSH zijn nog niet ziek geweest en dat houden we graag zo!:)

7 1 e indrukken in Japan 29-09-2011 heee hallo allemaal:) hier weer even een kleine update, we zijn net wakker en hebben ontbeten, en hebben nu nog een uur voordat de trianing begint dus ik kan mooi even mailen:) ik moet jullie teleurstellen dat hier niet elke dag zoveel gebeurd als in Amerika dus de verhalen zullen vast wat minder leuk zijn, minder lang en minder boeiend, maarja tis niet anders, we zitten hier tenslotte niet voor de fun, maar om ons te plaatsen voor de OS,:D:D:D 01-10-2011 heeee nou nouu we zijn hier aangekomen in bigmama city TOKYOO niet te geloven wat een grote stad en wat een hoge gebouwen!!! echt niet normaaal! je voelt je echt een klein poppetje in legoworld, ongelofelijk hoe ze dit ooit hebben kunnen maken, ik heb nog nooit zoiets gezien echt amazing! je ziet het wel op de foto's een beetje maar de werkelijke hoogte is moeilijk in te schatten op alleen die foto's, we zijn gisteren aangekomen na een reis van 6 uur in de bus, echt geen pretje maarja het hoort erbij, het was gisteren al heel laat dus vandaar geen mailtje meer, we hebben vanochtend ook al getraind in de WK trainingshallen, de toestellen zijn wel redelijk maar allemaal nog helemaal nieuw dus das even wennen, en vooral mijn enkels gaan niet helemaal top maar moet nog maar even doorbijten, nog een paar daagjes.. vanmiddag hebben we zware training, morgen rustig en maandag podium training! heel belangrijk voor de eerste indruk van iedereen ben benieuwd hoe het gaat! verder heb ik nog niet zoveel te vertellen oh en uhmmm ik voel me steeeeeeeeerrkkk woest en we gaan het halen! mijn droom!!!


Download ppt "Nieuwsbrief 4 OVER JOY GOEDKOOP Op weg naar WK Tokio."

Verwante presentaties


Ads door Google