De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuw geld Voorts zijn wij van mening, dat alle leugens uit rechtelijke uitspraken moeten worden verwijderd. Geheel leugenvrij moeten ook alle geschriften.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuw geld Voorts zijn wij van mening, dat alle leugens uit rechtelijke uitspraken moeten worden verwijderd. Geheel leugenvrij moeten ook alle geschriften."— Transcript van de presentatie:

1 Nieuw geld Voorts zijn wij van mening, dat alle leugens uit rechtelijke uitspraken moeten worden verwijderd. Geheel leugenvrij moeten ook alle geschriften van advocaten, politie en officieren van justitie zijn, die richting de tegenpartij en de rechtbank worden verstuurd. Verdwijnt ook de rente, dan zijn de grootste adders en gedrochten uit onze samenleving verdwenen dan is geluk en voorspoed voor ieder in overvloed aanwezig.

2 Nieuw geld Stel 1000 euro fysiek geld wordt bij de bank gestort De bank mag hiermee euro uitlenen (1:9) Bank krijgt daarmee rente, administratiekosten en onderpand Stel via de koop van bijv een auto komt alle euro weer op de bank (welke bank maakt niet uit) Dan mag de bank daarvan euro uitlenen (1:9) Omdat ook deze betaling elektronisch gaat komt al het geld op de bank of een andere bank te staan. Deze bank mag nu 8100 euro uitlenen, enz, enz, enz Dat uitlenen kan zich een paar keer herhalen tot ruim euro is uitgeleend bij een inleg van 1000.

3 1000 euro storten De bank kan van 1000 euro gestort geld euro nieuw geld maken door hier allerlei onderpanden en hypotheken over af te sluiten. euro compleet nieuw geld gecreëerd door het storten van 1000 euro bij de bank! De ratio 1:9 wordt 1:99 met ruim euro aan onderpand (krediet).

4 1000 euro gestort Bank betaalt hiervoor 40 euro aan rente/jaar
Bank krijgt hiervoor 5000 euro aan rente/jaar (rente is 5%, bij rente is 13% euro, DSB en Wehkamp vragen 23%) Bank heeft hierbij euro aan onderpand Als een van de terugbetalers failliet dreigt te gaan of het even moeilijk krijgt dan gaat deze door de bank failliet. De bank krijgt altijd zijn krediet door de overwaarde.

5 faillissementen Via, incassobureaus, hogere administratiekosten te creëren, treiteren en een slechte (handels)naam bezorgen en de persoon of het bedrijf gaat failliet. De bank krijgt dan tastbare goederen, die kunnen worden verkocht. Dit is winst voor de bank die in het begin niets had toch geld uitleende en na afrekening in het bezit is van het onderhavige onderpand.

6 1000 euro gestort Stel de ratio is niet 1:9 maar 1:20 of 1:30
De bank kan dan een paar honderdduizend euro meer uitlenen, als zo nu en dan geld wordt teruggestort en er voldoende onderpand aanwezig is. De bank heeft niets en krijgt door het uitlenen een paar honderdduizend euro diverse onderpanden, elk jaar euro aan rente, veel administratiegelden, boetes en faillissementsgelden.

7 1000 euro gestort Bank maakt daardoor bijv 6 miljard euro winst per jaar. (Na aftrek van alle mogelijke kosten, zoals vele miljoenen aan salaris, belasting en secundaire arbeidskosten, betekent 6 miljard minstens miljard ellende.) Waar komen die miljarden aan winst vandaan?

8 1000 euro gestort 6 miljard euro winst betekent:
12-18 miljard euro verlies (faillissementen, gedwongen verkopen, boetes, speculaties, handelen in geld) of 6 miljard euro nieuw geld, 6 miljard aan onderpanden en 6 miljard verlies, enz, enz.

9 1000 euro gestort 30 miljard euro winst bij de Nederlandse banken in 2007 27 miljard euro winst bij Shell in 2007 (wereldwijd) Miljarden winsten bij verzekeringsmaatschappijen en pensioenen Miljarden winsten bij andere grote bedrijven 100 miljard winst betekent: miljard inleveren en andere ongein 100 miljard winst is 6250 euro per Nederlandse inwoner 400 miljard ongein is euro ellende per Nederlander

10 1000 euro gestort 100 miljard winst betekent ook:
U moet een rendement halen van 8% of meer, anders bent u niet rendabel! Dit komt door! Rente op rente op rente (exponentiele curve) Rente+rente+rente+rente (cumulatieve curve) Economische druk

11 Fatale rente In elk product zit rente+rente+rente+rente, enz, enz, tot een aandeel van 20-50% (som der rentes) Elk jaar moet iedereen 8% rendement op het jaar daarvoor hebben gehaald anders is dat te weinig ten opzichte bijv. beleggen en de markt. Het huidige rentesysteem vereist dat. Veel personen die hier aan onderdoor gaan plegen zelfmoord.

12 1000 euro gestort Iedereen (behalve de rijken ) wordt met dit rentesysteem in de schulden gejaagd en dat is de bedoeling. Iedereen (behalve de rijken) wordt slaaf van dit geldsysteem en dat is de bedoeling. Alleen de rijken worden rijker en de armen alsmaar armer en dat is de bedoeling.

13 20.000 GuldenMarken Een geheel rentevrij systeem
Stel elke uitwoner krijgt van EuroStaete GM en leent GM Eén GM is evenveel waard als één Euro Deze GM is elektronisch geld waarmee onbeperkt kan worden geruild en gehandeld. Iedereen ouder dan 18 jaar krijgt maar één keer deze GM belastingvrij overerfbaar van EuroStaete. Jongeren vanaf 12 jaar krijgen naar rato. Daarna op elke verjaardag GM (5%)

14 40.000 GuldenMarken Vrij te besteden zonder enige restrictie
Geld verdienen door voor elkaar te gaan werken, van elkaar te kopen en te betalen in GM Alle geldtransacties gaan via Internet en een stickie. Volledig bankgeheim is hierbij de garantie

15 Geld renteloos lenen Geld kan worden geleend met een ratio van 1:1
D.w.z. 25 personen hebben samen 1 miljoen GM op de bank en dat blijft zo tot zij jarig zijn. Dan kan de Algemene Bank EuroStaete 1 miljoen GM aan leningen uitschrijven.

16 Geld renteloos lenen in EuroStaete
Stel 1 miljoen GM wordt geleend voor een onderzoeksproject (per 25 personen die lid van EuroStaete zijn). De garantie is terugbetaling in 20 jaar zonder rente. Per jaar GM of Eerste jaren niets en dan GM/j

17 Geld renteloos lenen in EuroStaete
Alle goederen die met geleend geld van EuroStaete worden gekocht zijn en blijven van alle leden van EuroStaete, totdat is terugbetaald. Als alles is terug betaald in 20 jaar of eerder dan pas zijn de goederen van de onderzoekers/initiatiefnemers. Als een gedeelte is terug betaald en er wordt winst gemaakt dan worden eerst de schulden afbetaald en bij afbetaling de goederen overgedragen. Daarna kan eigen winst worden gemaakt. Bij faillissement wordt alles verkocht aan de hoogste bieder en dit geld wordt gelijkelijk aan alle leden verdeeld. De restschuld wordt hierbij opgeheven.

18 Geld renteloos lenen in EuroStaete
Het uurloon van elke medewerker aan het project waarvoor geld is geleend is 25,00 GM ongeacht rang, stand en status. (netto t.o.v. nu is dit een salaris van 45 tot 50 euro/uur) Het principe hierachter is: iedereen is gelijk en blijft gelijk en wil hij/zij veel geld verdienen, dan moet het project snel met succes worden afgerond.

19 Geld renteloos lenen in EuroStaete
Constanten: Ratio 1:1 Gekochte goederen eigendom alle leden EuroStaete In 20 jaar of korter lineair aflossen Uurloon ligt vast Winst eerst aflossen dan pas eigen winst Faillissement: verkoop goederen aan hoogste bieder en al het geld wordt gelijkelijk verdeeld onder de leden.

20 Consumenten en producenten
Elke producent krijgt net als elke consument GM indien hij akkoord gaat met de constante minimaal 30% van de waarde van zijn producten in GM richting de leden van EuroStaete af te rekenen. Daarnaast krijgt hij per GM of meer in eens uitbetaald product automatisch 5% van dit bedrag in GM bijgeschreven.

21 Rente, leugens en (recht)banken
(Recht)banken: het moet duidelijk zijn, dat de leugens niet meer worden getolereerd. Wij doen het nu anders.


Download ppt "Nieuw geld Voorts zijn wij van mening, dat alle leugens uit rechtelijke uitspraken moeten worden verwijderd. Geheel leugenvrij moeten ook alle geschriften."

Verwante presentaties


Ads door Google