De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Airco Fresh Reinigt de air conditioning.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Airco Fresh Reinigt de air conditioning."— Transcript van de presentatie:

1 Airco Fresh Reinigt de air conditioning.
Geeft na behandeling een frisse geur. Eenvoudige en complete toepassing.

2 Petrol Treatment Benzine +Plus+
Verhindert de vorming van afzettingen in carburateur en kleppen. Smeert de verstuivers, inlaatkleppen, en het bovengedeelte van de cilinders Verhindert bevriezen van de carburateur.

3 Injector +Plus+ Cleaner
Voorkomt vervuiling van de verstuivers en de kleppen. Reinigt het brandstofsysteem. Smeert de verstuivers, de inlaatkleppen, het brandstofsysteem en het bovengedeelte van de cilinders. Verwijdert condenswater uit de brandstof.

4 Diesel +Plus+ Treatment
Reinigt de pomp en verstuivers bij regelmatige toepassing en houdt ze schoon. Compenseert gebrek aan smering bij zwavelarme brandstoffen. Beschermt tegen roest en corrosie.

5 Loodvervanger met brandstofstabilisator
Beschermt de kleppen en klepzittingen en vermindert hun slijtage bij gebruik van loodvrije benzine. Conserveert de brandstof als ze voor lange tijd in een tank opgeslagen wordt, als de motor lange tijd niet gebruikt wordt of bij onregelmatig gebruik, bv. LPG motoren, moto’s, grasmaaiers, jachten of buitenboordmotoren van plezierboten.

6 Octan 10+ Verhoogt het octaangetal. Voorkomt pingelen.
Onschadelijk voor katalysatoren.

7 Hoogtechnologische behandeling BENZINE-INJECTIE
Formula Gold Hoogtechnologische behandeling BENZINE-INJECTIE Reinigt het brandstofsysteem in één tankvulling. Verhoogt het octaangetal. Verbetert het motor vermogen. Vermindert brandstofverbruik. Verwijdert condenswater. Vermindert uitlaatemissies.

8 Hoogtechnologische behandeling DIESELINJECTIE
Formula Gold Hoogtechnologische behandeling DIESELINJECTIE Reinigt het brandstofsysteem in één tankvulling. Verbetert de verbranding. Vermindert brandstofverbruik. Vermindert roetuitstoot dank zij het cerium bestanddeel. Compenseert gebrek aan smering bij zwavelarme brandstoffen.

9 Ice Proof for Diesel Verhindert startproblemen in de winter.
Verhindert blokkeren van brandstoffilter bij lage temperaturen. Vertraagt de groei van paraffinekristallen.

10 Radiator Stop Leak Stopt lekken in koelsysteem.
Curatieve en preventieve werking. Geen verstopping van de koelleidingen. Biologisch afbreekbaar. Beschermt tegen roest en corrosie.

11 Super Friction Proofing®
Vermindert wrijving en slijtage. Vertraagt olieveroudering. Houdt het oliesysteem schoon. Verlengt de levensduur van de motor. Verlengt het oliewisselinterval. Verbetert de bescherming van de motor bij stadsverkeer en files.

12 Super Charge® Verbetert de viscositeit van de olie bij hoge temperaturen. Vermindert olieverbruik. Verlaagt motorgeluid.

13 Stop Smoke Vermindert olieverbruik. Vermindert olieverbranding.
Vermindert uitstoot van grijze en blauwe uitlaatgassen. Verlaagt motorgeluid.

14 Engine Oil Stop Leak Stopt en verhindert olielekken zonder demontage.
Regenereert rubber- en neopreendichtingen van krukas, nokkenas en klepstangen.

15 Hoogtechnologische behandeling
Formula Gold Hoogtechnologische behandeling voor motoren Verbetert de viscositeit van de olie bij hoge temperaturen. Vermindert olieverbruik. Vermindert wrijving en slijtage. Verlengt de levensduur van de motor. Verbetert de bescherming van de motor bij stadsverkeer en files.

16 Transmissiebehandeling
H.P.L.S. Transmissiebehandeling Versterkt de oliefilm en vermindert geluid. Vermindert wrijving en voorkomt slijtage. Stopt olielekken. Versoepelt schakelen.

17 Power Steering Stop Leak Olielekdicht stuurbekrachtiging
Voorkomt en stopt olielekken zonder demontage. Herstelt de elasticiteit van oliekeerringen en O-ringen in rubber en neopreen. Verzekert een goede werking van de stuurbekrachtiging. Vermindert het geluid.

18 Promo van de maand


Download ppt "Airco Fresh Reinigt de air conditioning."

Verwante presentaties


Ads door Google