De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Aircomatic® II Airco-Clean® Reinigt inwendig de air conditioning.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Aircomatic® II Airco-Clean® Reinigt inwendig de air conditioning."— Transcript van de presentatie:

1 Aircomatic® II Airco-Clean® Reinigt inwendig de air conditioning.
Ultrasone verneveling: doeltreffend, geen demontage, geen risico, korte behandeling. Vertraagt nieuwe vervuiling.

2 Diesel System Cleaner Reinigt de pomp en de verstuivers.
Compenseert het gebrek aan smering van brandstoffen met laag zwavelgehalte. Beschermt tegen roest en corrosie.

3 Dry Fuel Verwijdert water in brandstoftanks.
Beschermt tegen roest en corrosie. Voor dieselbrandstof en benzine. Voorkomt ijsvorming in de brandstoffilter. Verhindert koudstartproblemen.

4 Fuel Stabilizer Verhindert oxidatie in de brandstoftank, bij langdurige opslag. Vermindert de vorming van afzettingen in tank en filter veroorzaakt door oxidatieproducten Vergemakkelijkt het starten van de motor na lange stilstand.

5 Loodvervanger met brandstofstabilisator
Beschermt de kleppen en klepzittingen en vermindert hun slijtage bij gebruik van loodvrije benzine. Conserveert de brandstof als ze voor lange tijd in een tank opgeslagen wordt, als de motor lange tijd niet gebruikt wordt of bij onregelmatig gebruik, bv. LPG motoren, moto’s, grasmaaiers, jachten of buitenboordmotoren van plezierboten.

6 Diesel Power 3 Reinigt het volledige brandstofsysteem in een tankvulling. Verbetert de verbranding en het motorrendement. Verwijdert condenswater. Vermindert direct de roetuitstoot dankzij cerium. Compenseert het gebrek aan smering van brandstoffen met laag zwavelgehalte.

7 High Pressure 3 voor common rail en pomp/injectoren
Reinigt het volledige brandstofsysteem in één tankvulling. Vermindert vervuiling door het afremmen van hoge-temperatuur-oxidatie. Compenseert het gebrek aan smering van brandstoffen met laag zwavelgehalte.

8 Exhaust Gas Recirculation 3 aerosol
Reinigt het luchtinlaatsysteem van dieselmotoren. Verhindert startproblemen. Verbetert acceleratie. Vermindert brandstofverbruik. Vermindert uitlaatemissie. Verhindert defectmeldingen van het EGR-systeem.

9 Injection Power 3 voor carburator en benzine-injectie
Reinigt het volledige brandstofsysteem in één tankvulling. Verhoogt het octaangetal. Verwijdert water uit de benzine. Vermindert uitlaatemissie.

10 Direct Injection Power 3 voor benzinemotoren met directe injectie
Reinigt het volledige brandstofsysteem. Houdt de inlaatkleppen en het EGR-systeem schoon. Verbetert de werking van de motor. Verhindert startproblemen. Vermindert CO en HC uitlaatgassen.

11 Direct Injection Power 3 Aerosol voor benzinemotoren met directe injectie
Reinigt het luchtinlaatsysteem, de inlaatkleppen en de EGR klep. Verwijdert gomaanslag, lak en neerslag. Voorkomt startproblemen. Herstelt het motorvermogen en verbetert de acceleratie.

12 Cooling System Flush Dubbele werking: Ontvet / reinigt
Verwijdert ketelsteen Alkalische samenstelling. Geen zuren = geen aantasting van metalen.

13 Cooling System Stop Leak
Stopt lekken in koelsysteem. Curatieve en preventieve werking. Geen verstopping van de koelleidingen. Biologisch afbreekbaar. Beschermt tegen roest en corrosie.

14 Super Friction Proofing®
Vermindert wrijving en slijtage. Vertraagt olie veroudering. Houdt het oliesysteem schoon. Verlengt de levensduur van de motor. Verlengt het oliewisselinterval. Verhoogt de bescherming van de motor bij stadsverkeer en files.

15 Super Charge® Verbetert de viscositeit van de olie bij hoge temperaturen. Vermindert olieverbruik. Vermindert de uitstoot van blauwe uitlaatgassen. Verlaagt motorgeluid.

16 Engine Oil Stop Leak Stopt en verhindert olielekken zonder demontage.
Regenereert rubber en neopreen dichtingen van krukas, nokkenas en klepstangen.

17 Oliesysteem- reiniger
Lost sludge, vuil en afzettingen in het oliesysteem op en verwijdert het met de oude olie. Maakt geblokkeerde delen los. Verhindert dat de nieuwe olie direct weer vuil wordt.

18 Hydraulic Valve Lifter Concentrate
Maakt de oliekanalen en de klepstoters vrij van afzettingen. Maakt vastzittende klepstangen en hydraulische klepstoters los. Vermindert geluid van het klepmechanisme.

19 Transmissiebehandeling
H.P.L.S. Transmissiebehandeling Versterkt de oliefilm en vermindert geluid. Vermindert wrijving en voorkomt slijtage. Stopt olielekken. Versoepelt schakelen.

20 Power Steering Stop Leak Olielekdicht stuurbekrachtiging
Voorkomt en stopt olielekken zonder demontage. Herstelt de elasticiteit van oliekeerringen en O-ringen in rubber en neopreen. Verzekert een goede werking van de stuurbekrachtiging. Vermindert het geluid.

21 Chain Lube Smeermiddel met uitstekend hecht- en penetratievermogen.
Waterverdringend. Bestand tegen modder, pekel, warm en koud water. Voorkomt piepen en kraken.

22 Silicone Lubricant Geeft een zeer gladde en droge smering op basis van silicone-olie. Kleeft en vlekt niet. Is water- en stofafstotend. Vermindert statische elektriciteit.

23 Viscotene Zeer sterk hechtend smeermiddel.
Hoge viscositeit bij hoge en lage temperaturen. Waterafstotend. Dempt trillingen en geluid. Bestand tegen stoom, zuren en solventen.

24 Gasket Maker Pakkingmaker
Flexibel waterdicht vul- en hechtmiddel op basis van polysiloxaan in een drukpatroon. Maakt snel en eenvoudig dichtingen en pakkingen. Vervangt kurk-, vilt-, papier- en rubberpakkingen. Bestand tegen hoge temperaturen, olie, water en antivries.

25 Exhaust Repair Putty Uitlaatreparatiepasta
Herstelt kleine gaatjes en scheuren in het uitlaatsysteem. Gasdichte afdichting. Asbestvrij. Weerstaat temperaturen tot 1000°C.

26 Copper Grease Koperpasta
Snel en gemakkelijk monteren en losmaken van draadverbindingen en pakkingen, zelfs na lange blootstelling aan hoge temperaturen tot 1100°C. Bevat zeer fijn verdeelde koperdeeltjes in een bentone basisvet.

27 Ceramic Paste W EP Lossings- en montage pasta
Snel en gemakkelijk monteren en losmaken van draadverbindingen en pakkingen, zelfs na lange blootstelling aan hoge temperaturen tot 1200°C. Bevat zeer fijn verdeelde keramiek deeltjes in een bentone basisvet. Wordt niet aangetast door zuren, logen of zouten.

28 Air Intake & Carburettor Cleaner Reiniger voor carburator en regulateurschuif
Reinigt de carburator en het luchtinlaatsysteem van benzinemotoren zonder demontage. Het sterke oplosmiddel en de krachtige spuitstraal verwijderen gom, lak en neerslag zeer snel.

29 Promo van de maand


Download ppt "Aircomatic® II Airco-Clean® Reinigt inwendig de air conditioning."

Verwante presentaties


Ads door Google