De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ramadan 2007 13/09/2007- 12/10/2007 (richtdatum).

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ramadan 2007 13/09/2007- 12/10/2007 (richtdatum)."— Transcript van de presentatie:

1 Ramadan 2007 13/09/ /10/2007 (richtdatum)

2 Een maand waar we allen op wachten
Ramadan Een maand waar we allen op wachten

3 Een maand met de mooiste
nachten

4 Iedereen knielend voor hun HEER!

5 Tranen vloeien, keer op keer!

6 Deuren van de hel worden gesloten

7 KANS!! We kunnen onze Imaan vergroten!!

8 Voor jullie gaan de hemel deuren open !
O moslims! Voor jullie gaan de hemel deuren open ! KANS!! We zijn in de mooiste maand gekropen !

9 Hoe gaan we het aanpakken in deze mooie maand
Hoe gaan we het aanpakken in deze mooie maand?! In deze maand zijn de liefdes echt diepgaand ! Doe je handen open ! Huil om vergiffenis ! Schreeuw het uit ! Onze mooie geloofsgetuigenis

10 "Ashadou an La-ilaha Illallah
wa ashadou ana Muhammadan Rasoulallah”

11 Iedereen die dit leest en meemaakt weet wat ik bedoel !
O broeder zuster ! Zie ik daar een traan ! Citeer onze mooie edele Qoran! Allaho Akbar ! Wat een gevoel !

12 Insha’Allah gaan we vasten met een mooie glimlach !
Insha’allahgaan we goede daden verrichten elke dag ! Broeders zusters laten we allemaal smeken En onze harten laten spreken !

13 Al Baqara ayat Bissmillah Irahmaan Irahiem O, gij gelovigen, het vasten is u voorgeschreven, zoals het degenen die voor u waren was voorgeschreven, opdat gij vroom zult zijn Voor een zeker aantal dagen (zult gij vasten) maar wie onder u ziek is, of op reis, vaste een aantal andere dagen - er is een losprijs voor degenen, die niet kunnen vasten - het voeden van een arme. Maar hij, die vrijwillig goed doet, het zal beter voor hem zijn. Het vasten is goed voor u, indien gij het beseft De maand Ramadaan is die, waarin de Koran als een richtsnoer voor de mensen werd nedergezonden en als duidelijke bewijzen van leiding en onderscheid. Wie onder u daarom deze maand beleeft, laat hem daarin vasten. Maar wie onder u ziek of op reis is, een aantal andere dagen. Allah wenst gemak voor u en geen ongemak, en opdat gij het aantal zult voltooien en opdat gij Allah's grootheid zult prijzen, omdat Hij u terecht heeft geleid en opdat gij dankbaar zult zijn.

14 En wanneer Mijn dienaren u over Mij vragen, zeg dan: "Ik ben nabij. Ik verhoor het gebed van de smekeling, wanneer hij Mij aanroept." Daarom moeten zij naar Mij luisteren en in Mij geloven, opdat zij geleid zullen worden Het is u veroorloofd, om op de nacht van het vasten tot uw vrouwen in te gaan. Zij zijn een gewaad voor u en gij zijt haar een gewaad. Allah weet, dat gij onrechtvaardig hebt gehandeld tegenover uzelf en heeft Zich met barmhartigheid tot u gewend en u verlichting geschonken. Daarom moogt gij nu tot haar ingaan en betrachten, hetgeen Allah u heeft verordend; en eet en drinkt, totdat bij de dageraad de witte draad zich onderscheidt van de zwarte draad. Voltooit dan het vasten tot het vallen van de avond. En verbreng uw tijd niet met uw vrouwen wanneer u in de Moskeeën ??? houdt. Dit zijn de beperkingen van Allah - dus nadert deze niet. Zo zet Allah zijn geboden uiteen voor de mensen, opdat zij vroom zullen zijn. Sadaqa’allah ouladeem

15 RAMADAN MABROUK Moge Allah je vasten accepteren! Je gebeden verhoren..
Je dromen verwezenlijken… Je daden vergeven… En je Dua’a accepteren… RAMADAN MABROUK LA ILAHE ILALLAH MOEHAMEDEN RESOEL ALLAH Amien!!

16 Een Gezegende Ramadan Insha'Allah
Kaoutar B. Souhailla B. Fatima A.


Download ppt "Ramadan 2007 13/09/2007- 12/10/2007 (richtdatum)."

Verwante presentaties


Ads door Google