De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt."— Transcript van de presentatie:

1 Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt de brochure eenvoudig aanpassen. Op de volgende pagina hebben we een paar tips toegevoegd (zoals deze) om u op weg te helpen. (Overigens kunt u de foto's in de brochure vervangen door ze te selecteren en te verwijderen. Daarna klikt u in de tijdelijke aanduiding op het pictogram Afbeelding invoegen om uw eigen foto's in te voegen.) Een korte beschrijving van uw bedrijf met een slagzin zou hier goed tot zijn recht komen [Naam geadresseerde] [Stad, postcode] [Adres] Als u deze brochure wilt wijzigen, vervangt u onze voorbeeldinhoud door uw eigen inhoud. Of als u liever met een schone lei begint, drukt u op het tabblad Start op de knop Nieuwe dia om een nieuwe pagina in te voegen. Voer nu uw tekst en afbeeldingen in bij de lege tijdelijke aanduidingen. Als u meer tijdelijke aanduidingen nodig hebt voor titels, subtitels of hoofdtekst, kopieert u een van de bestaande tijdelijke aanduidingen en sleept u deze naar de nieuwe locatie. [Bedrijfsnaam] [Stad, postcode] [Straatnaam]

2 Uw eigen brochure maken Contact
Onze producten en services “Wees niet verlegen! Laat zien hoe geweldig u bent! Dit is de uitgelezen plek voor een vurig getuigschrift.” - Annie D., Charlotte, NC Dit is de geschikte plek voor uw ‘elevator pitch’. Als u slechts een paar seconden had om uw producten of services aan te prijzen bij iemand, wat zou u dan vertellen? Belangrijke klanten Hier kunt u een aantal van uw grootste klanten noemen: Groot, belangrijk bedrijf Zeer bekend bedrijf Zeer indrukwekkend bedrijf Uw eigen brochure maken Contact Als u denkt dat een document met een opmaak van deze kwaliteit moeilijk te maken is, hebt u het mis! De tijdelijke aanduidingen in deze brochure zijn al voor u opgemaakt. U hoeft alleen maar uw eigen tekst in te voeren om de brochure aan te passen. We begrijpen dat u uren zou kunnen praten over hoe geweldig uw bedrijf is. (En wie kan u dat kwalijk nemen—u bént ook geweldig!) Maar omdat u het kort en bondig moet houden, hebben we nog een paar suggesties voor dingen die u misschien wilt toevoegen… [Bedrijfsnaam] [Straatnaam] [Stad, postcode] [Telefoonnummer] [ adres] Wat voegt u toe aan een brochure? [Webadres] Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring. U kunt de rechterkant van de pagina gebruiken om toe te lichten op welke manier u zich onderscheidt van de massa en dit eventueel illustreren met een kort succesverhaal. (Vergeet niet foto's uit te kiezen die laten zien waar uw bedrijf goed in is. Afbeeldingen behoren een positief beeld te schetsen.) U zou een lijst met opsommingstekens kunnen invoegen met daarop uw producten, services of de belangrijke voordelen van een samenwerking met uw bedrijf. Of u kunt in een paar beknopte alinea's uw beste punten samenvatten. Vergeet niet te vermelden wat u biedt en hoe u daarin verschilt van de concurrentie. Richt uw aandacht op waar u goed in bent U kunt aan de linkerkant bijvoorbeeld een overzicht van de competitieve voordelen opnemen en hier in het midden een kort succesverhaal van een klant of een paar van die vurige getuigschriften. De rechterkant van de pagina is de perfecte plek voor een overzicht van belangrijke producten of services.


Download ppt "Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt."

Verwante presentaties


Ads door Google