De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie."— Transcript van de presentatie:

1 Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie wordt afgedrukt voordat u een afdruk maakt op een kaart. Mogelijk moet u het selectievakje Aanpassen aan papierformaat in het dialoogvenster Afdrukken uitschakelen (in de vervolgkeuzelijst Dia's op een volledige pagina). Raadpleeg de printerinstructies als u dubbelzijdige pagina's wilt afdrukken. Als u de afbeeldingen op deze dia wilt wijzigen, selecteert u een afbeelding en verwijdert u deze. Klik daarna op het pictogram Afbeelding invoegen in de tijdelijke aanduiding om uw eigen afbeelding in te voegen. Als u het logo wilt vervangen door uw eigen logo, klikt u op met de rechtermuisknop op de afbeelding 'vervang door LOGO' en kiest u Afbeelding wijzigen. Typ een bijschrift voor uw foto Hoe gebruikt u deze sjabloon? U kunt deze professionele brochure zo gebruiken of gemakkelijk aanpassen. De sjabloon bevat op verschillende plaatsen tips om u op weg te helpen. U vervangt een tip [zoals deze] door uw eigen tekst door erop te klikken en te typen. Als u foto's in de brochure wilt vervangen, klikt u op een afbeelding en verwijdert u deze. Klik daarna op het pictogram Afbeelding invoegen in de tijdelijke aanduiding om uw eigen foto in te voegen. Als u het logo wilt vervangen door uw eigen logo, klikt u op met de rechtermuisknop op de afbeelding 'vervang door LOGO' en kiest u Afbeelding wijzigen. Wie zijn wij Over ons Dit is de plek voor uw 'elevator pitch'. Als u in enkele seconden uw producten of services zou moeten aanbevelen, wat zou u dan zeggen? Contact opnemen Telefoon: [Telefoon] E-mail: [E-mailadres] Internet: [Internetadres] BEDRIJFSNAAM Adres Postcode, Plaats NORTHWIND TRADERS Subtitel van brochure of motto van bedrijf

2 Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie wordt afgedrukt voordat u een afdruk maakt op een kaart. Mogelijk moet u het selectievakje Aanpassen aan papierformaat in het dialoogvenster Afdrukken uitschakelen (in de vervolgkeuzelijst Dia's op een volledige pagina). Raadpleeg de printerinstructies als u dubbelzijdige pagina's wilt afdrukken. Als u de afbeeldingen op deze dia wilt wijzigen, selecteert u een afbeelding en verwijdert u deze. Klik daarna op het pictogram Afbeelding invoegen in de tijdelijke aanduiding om uw eigen afbeelding in te voegen. Als u het logo wilt vervangen door uw eigen logo, klikt u op met de rechtermuisknop op de afbeelding 'vervang door LOGO' en kiest u Afbeelding wijzigen. Hier volgen enkele ideeën… Wat moet er in een brochure staan? Deze plek is perfect om uw doelstellingen te beschrijven. Aan de rechterkant van de pagina kunt u kort aangeven waarom u zich onderscheidt van de concurrentie. Gebruik het middenstuk voor een succesverhaal. (En kies foto's die duidelijk laten zien waar uw bedrijf in uitblinkt. Beelden zeggen immers meer dan duizend woorden.) Denkt u dat het moeilijk is een document te maken dat er zo mooi uit ziet als dit? Dan hebt u het mis! De tijdelijke aanduidingen in deze brochure zijn al voor u opgemaakt. Voer met één klik uw eigen tekst in. “Wees niet bescheiden! Laat zien hoe geweldig u bent! Dit is de ideale plek om een onvergetelijke presentatie te geven.” Krijg precies het gewenste resultaat U kunt het uiterlijk van deze brochure gemakkelijk aanpassen via de galerieën Thema's, Kleuren en Lettertypen op het tablad Ontwerpen van het lint. Gebruikt uw bedrijf eigen kleuren of lettertypen? Geen probleem! Via de galerieën Thema's, Kleuren en Lettertypen kunt u uw eigen opmaak toevoegen. Typ een bijschrift voor uw foto Vergeet niet informatie toe te voegen over wat u te bieden hebt en in welk opzicht u zich onderscheidt van de concurrentie. Onze producten en services U kunt een lijst met opsommingstekens toevoegen om uw producten, services of onderscheidende kenmerken onder de aandacht te brengen. Een andere optie is om in enkele alinea's de kwaliteiten van uw bedrijf te beschrijven. We weten dat u uren zou kunnen praten over hoe fantastisch uw bedrijf is. Probeer het echter kort te houden. Dit is marketing en als u de aandacht wilt trekken en vasthouden, moet u kort, vriendelijk en duidelijk zijn.


Download ppt "Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie."

Verwante presentaties


Ads door Google