De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Afbeeldingen Converteren.  Het converteren van koppen en ongenummerde lijsten naar SmartArt- Afbeeldingen is een uitstekende manier om het uiterlijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Afbeeldingen Converteren.  Het converteren van koppen en ongenummerde lijsten naar SmartArt- Afbeeldingen is een uitstekende manier om het uiterlijk."— Transcript van de presentatie:

1 Afbeeldingen Converteren

2  Het converteren van koppen en ongenummerde lijsten naar SmartArt- Afbeeldingen is een uitstekende manier om het uiterlijk van de dia’s in je presentatie drastisch te verbeteren. Dit geeft je een georganiseerde structuur en professioneel ogende afbeelding.

3 1 2

4  1 Plaats alle tekst die je in de afbeelding wilt gebruiken in een tekstvak en klik in het tekstvak om het te selecteren als het niet al is geselecteerd.  2 Klik in de tab Start op de knop Converteren naar SmartArt-afbeelding en kies een ontwerp in de galerie die verschijnt. Als je geen geschikt onderwerp ziet, klik je op Meer SmartArt-afbeeldingen en gebruik je het dialoogvenster SmartArt-afbeelding kiezen om een geschikte afbeelding te kiezen.  3 Gebruik de tabs ontwerpen en opmaak van hulpmiddelen voor SmartArt om het uiterlijk van de SmartArt te veranderen.  4 Sleep een formaatgreep aan de rand van de SmartArt-afbeelding om de grootte te veranderen en versleep de rand om de SmartArt te verplaatsen naar de locatie die je wilt.

5 Sjabloon 1 3

6

7  Sommige diapresentaties zien er prima uit met platte tekst, maar andere hebben baat bij wat meer levendigheid. Dat is waar WordArt om de hoek komt kijken. Het is gemakkelijk en leuk om titels of speciale onderdelen van je presentatie interessanter te maken met WordArt-opmaak. Maar overdrijf het niet!

8 1 2

9

10 4 3 De meer knop

11


Download ppt "Afbeeldingen Converteren.  Het converteren van koppen en ongenummerde lijsten naar SmartArt- Afbeeldingen is een uitstekende manier om het uiterlijk."

Verwante presentaties


Ads door Google