De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Algemene informatie over Tobias zorgcentrum. De processen van het tehuis. De informatiesystemen. De informatiebehoefte. Sturings- en terugkoppelingssignalen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Algemene informatie over Tobias zorgcentrum. De processen van het tehuis. De informatiesystemen. De informatiebehoefte. Sturings- en terugkoppelingssignalen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Algemene informatie over Tobias zorgcentrum. De processen van het tehuis. De informatiesystemen. De informatiebehoefte. Sturings- en terugkoppelingssignalen.

3 Het ligt in Heerlen. 128 eenpersoons-appartementen en 2 tweepersoons-appartementen. Er is een winkel, een gasterie en een kapsalon. Een grote winkelstraat. De stad op 20 min. loopafstand. Eigen tijdsbesteding.

4 Primaire processen: 0 Inkoop van medicatie. 0 Zorgen voor het welzijn van de bewoners Secundaire processen: 0 Personeelszaken 0 Salarisadministratie 0 Enzovoort

5 Wordt gebruik gemaakt van dossiers 0 Voor de werknemers 0 Medicatie voor de mensen 0 Persoonlijke gegevens Computers 0 Bestellingen plaatsen

6 Moet heel duidelijk zijn. 0 Voor de medicatie Waar moet je aan denken: 0 Wanneer? 0 Hoe? 0 Hoe laat? 0 Wat is er te doen?

7 Een schema: Idee Proberen Signalen Feedback krijgen resultaat

8


Download ppt "Algemene informatie over Tobias zorgcentrum. De processen van het tehuis. De informatiesystemen. De informatiebehoefte. Sturings- en terugkoppelingssignalen."

Verwante presentaties


Ads door Google