De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe het verjaardagsfeestje van uw kind organiseren?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe het verjaardagsfeestje van uw kind organiseren?"— Transcript van de presentatie:

1 Hoe het verjaardagsfeestje van uw kind organiseren?

2 Voorbereiding Het is moeilijk om een verjaardag te organiseren zonder eerst over enkele belangrijke dingen na te denken. Het voorbereiden van een verjaardag kost tijd en energie. Voorkom stress met een goede voorbereiding van het verjaardagsfeestje van uw kind. Kinderen worden elke dag verbaasd, maak dus van deze dag een magischedag zodat deze dag onvergetelijk wordt, door spelletjes, ontdekkingen en plezier aan uw kind te bieden. De voorbereidingen beginnen met het opstellen van een eenvoudige lijst: dingen die niet mogen worden vergeten!

3 1. Kies een datum voor het verjaardagsfeestje De datum is belangrijk, omdat men rekening moet houden met verschillende dingen, bijvoorbeeld school en leeftijd. Houd het verjaardagsfeestje bij voorkeur op een zaterdag of woensdag. De voorkeur op het einde van de ochtend of na schooltijd. 2. Geef de uitnodigingen Stel een lijst met genodigden op. Probeer een groep te maken waarin niemand zich uitgesloten voelt: bijvoorbeeld slechts één meisje in een groep jongens Zodra de lijst is opgesteld, bereid u de uitnodigingen voor! Betrek uw kind hierbij: u kunt de uitnodigingen kopen of downloaden. Misschien kunt u ze ook zelf maken en aanpassen? ONS ADVIES Voor de kleintjes, 4-5 vrienden. Kleine kinderen verbruiken veel energie, vooral deze van volwassenen. Het feestje duurt niet langer dan 1 uur. Kleine kinderen kunnen het niet langer dan een uur volhouden. Onthoud dat ze slechts 5 minuten aandachtig kunnen zijn!

4 Welke taart voor het verjaardagsfeestje van uw kind?

5 Uw kind is tussen 1 en 3 jaar oud Een kind tussen 1 en 3 jaar wordt elke dag verwonderd door de nieuwigheden in zijn leven. Als u hem/haar een verjaardagstaart met het personage van zijn/haar favoriete tekenfilm geeft, dan is dit een gouden geschenk. Een taart voor kleine meisjes Dora the Explorer of Hello Kitty zijn iconische personages die kleine meisjes heel goed kennen. De taarten worden met de hand gedecoreerd en gemaakt met de afbeelding van de heldinnen van uw kind. Een taart voor kleine jongens Op weg met Flash McQueen en de helden van Cars naar een supercool verjaardagsfeest. Terwijl Monsters Inc. uw kleintjes laten bulderen van het lachen. GOED OM WETEN Alle Lightbody-taarten zijn gemaakt van hoogwaardige chocolade.

6 Uw kind is tussen 3 en 6 jaar oud Een kind tussen 3 en 6 jaar groeit elke dag en wordt steeds meer onafhankelijk. In de kleuterklassen staan ​​sociaal leren centraal. De eerste vriendschappen worden gevormd. En u moet voor de verjaardag van uw kind zijn/haar vriendjes uitnodigen. Een taart voor kleine meisjes Alle meisjes dromen van prinsessen, u zult ze dus een enorm plezier doen door haar een enorme chocoladetaart met haar favoriete prinsessen te bestellen. In de winkel vindt u de Disney-versies (Prinsessen, Barbie,…) of Hello Kitty. Een taart voor kleine jongens De helden van jongens zijn tijdloos. Ongeacht hun leeftijd zijn ze superhelden die er steeds zijn voor hun mama of papa.

7 Uw kind is ouder dan 6 jaar? Vanaf 6 jaar zijn verjaardagen momenten die men zich perfect kan herinneren. Ze blijven in het geheugen gegrift, vooral als de verjaardagstaart verwondering oproept, zoals dit elke keer het geval is met de taarten van Lightbody! GOED OM WETEN De Lightbody-taarten kunt u in supermarkten verkrijgen, aarzel dan niet om ernaar te vragen.

8 De "kleine extra's" die u moet voorzien

9 Enkele voorbeelden van animatie voor het verjaardagsfeestje × Workshop Boetseerklei × Workshop Zoutdeeg × Workshop Schilderen (schorten niet vergeten) × Workshop Wereldmuziek en dans × Workshop Balspelen (ballen) × Workshop Vernietiging (blokken stapelen die kinderen laten vallen) × Workshop Stickers × Workshop Lachen en grimassen × Workshop Snoepjesjacht × Workshop "Vertel me een kort verhaal" ONS ADVIES × De activiteiten mogen niet langer dan een paar minuten duren, omdat kinderen de neiging hebben zich snel te vervelen of de aandacht te verliezen. Maar, dit is normaal. In dit geval, voorzie maximaal 5 activiteiten voor het feest. × Denk ook aan alternatieve rustige spelletjes en snelle spelletjes. Met deze techniek zult u de energie van de kleintjes beter kunnen kanaliseren. × De spelletjes en activiteiten die hierboven zijn beschreven, zijn speciaal gekozen om te vermijden dat er een kind wordt uitgesloten.

10 Geschenken van gasten Kinderen zijn dol op cadeautjes, zelfs als ze nog erg klein zijn. Heel trots tonen ze dan aan mama en papa welke geschenken ze hebben gekregen. Om u te helpen bij het maken van "goodie bags" geven we hier enkele ideeën: × Kleine auto's, vrachtwagens, tractoren × Stuiterballen × Plastic brillen × Kleine snoepjes of chocolade × Grappige papieren hoedjes × Springende kikkers × Kleine muziekinstrumenten × Rode clownneus × Kleine dinosaurus × Mini zaklamp × Zacht plastic speelgoed (eenden, walvissen, enz.) ONZE TIP × U kunt bijvoorbeeld een speeltje en wat lekkers in een klein papieren zakje stoppen, dat de kinderen kunnen openscheuren. Kinderen houden soms meer van de verpakking dan van de inhoud!

11 De decoratie De decoratie is het leukste gedeelte om samen met uw kind te doen. Tijdens de voorbereidingen kunt u uw kind betrekken bij het decoreren. Naast ballonnen en slingers, zal u er niets van weerhouden om met uw kind zelf versieringen te maken. Met vingerverf kunt u prachtige schilderijen maken om het verjaardagsfeest op te vrolijken. Niet alleen is dit een goedkope versiering, maar uw kind zal er ook heel veel plezier aan beleven. In het geval dat u versieringen in de winkel koopt, is het beter om er niet teveel te kopen. Enkele ballonnen en een of twee papieren slingers zijn voldoende. ONS ADVIES × Vergeet niet om plastic bestek en glazen te kopen. Dit beperkt ook de mogelijkheid op ongevallen. Geen vaat!

12 Klein materiaal dat u moet voorzien Hier vindt u een lijst met wat materiaal dat u voor het verjaardagsfeest moet voorzien: × Scharen × Kleefband × Stoflint × Touw × Geschenkverpakking × Foto- en videocamera × Keukenrol × Wit papier en gekleurd papier ONS ADVIES × Voorzie ook koffie en koekjes voor moeders en vaders die op het verjaardagsfeestje blijven. × Controleer uw EHBO-kist voor als er zich kleine ongelukjes voordoen (verbanden, desinfecterende spray die niet prikt, katoen, kompressen, eosine of mercurochroom, kleine schaar, plakband, enz.) en houd een lijst met noodnummers bij de hand. × Laad de camera's, camcorders en andere telefoons op, zodat u niets van het feestje mist.

13 Checklist  Datum en tijdstip  Uitnodigingen maken en verzenden  Verjaardagstaart kopen/bestellen  Entertainment kiezen en voorbereiden (details, regels...)  Geschenken voor de gasten  Controle van de benodigde materialen  Aankoop decoraties

14 Neem contact met ons op Nu kunt u beginnen met het verjaardagsfeestje van uw kind voor te bereiden! Als deze gids u heeft geholpen of als u opmerkingen hebt, laat het ons weten. contact@lightbody-europe.com


Download ppt "Hoe het verjaardagsfeestje van uw kind organiseren?"

Verwante presentaties


Ads door Google