De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Fotografie. Waarom deze werkplek Basis voor fotobewerking is een goede foto. Zelf in staat zijn om de functies aan te passen. Bewust die foto maken. Klantgericht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Fotografie. Waarom deze werkplek Basis voor fotobewerking is een goede foto. Zelf in staat zijn om de functies aan te passen. Bewust die foto maken. Klantgericht."— Transcript van de presentatie:

1 Fotografie

2 Waarom deze werkplek Basis voor fotobewerking is een goede foto. Zelf in staat zijn om de functies aan te passen. Bewust die foto maken. Klantgericht bezig zijn. Voldoet aan profiel: – 1 Organiseren: alle benodigde materialen regelen. Opzetten van de verlichting en producten. Tevens zullen zij aan de wensen van de klant moeten voldoen. Een goede voorbereiding voor alle materialen en omstandigheden zijn onderdeel van een goede planning. – 2 Presenteren, promoten en verkopen: Het product zo fotograferen zodat de klant krijgt waar hij om vraagt. Deze daarna in een bewerkingsprogramma bewerken tot een eindproduct. – 4 Multimediaal product maken: Middels een bewerkingsprogramma de gemaakte foto bewerken tot een eindproduct. Dit alles naar de wensen van de klant. Een goede beargumentering voor de keuzes die gemaakt zijn, zijn hier onderdeel van. Toepasbaar in iedere module als werkplek.

3 Benodigdheden Redelijke camera – Manual setting Iso waarden Diafragma instelling A/AV – Handmatig bedienbare zoom – Manueel focus op de lens. Statief Wij hebben: – Sony SLT-A58K – Canon 1100D

4 Ik en fotografie Compact camera en telefoon. Voorkennis is nihil. Workshop fotografie gedaan. Offerte camera’s laten maken incl. cursus. Uitbreiding met opnametent en lichten.

5 Werkplek op school 4 lessen (180minuten) 2 lessen instructie in groepen van 5. – onder begeleiding, hierbij is de docent constant bij de groep. De onderwijsassistent of collega begeleid de rest van de groep. – PowerPoint fotografie. – 2 a 3 camera’s. – Papier om instructies bij te houden. 2 lessen product fotografie van eigen product. – Zelfstandig binnen de groep. – 2 a 3 camera’s – opnamenplek (opname tent is optioneel)

6 Werkplek op het JVB Module Spoorwegen 3 werkplekken – Telefoonhoesje ontwerpen en 3d printen – Fotografie, het hoesje fotograferen – Photoshop, de foto verwerken tot poster. Beoordeling volgens richtlijnen van de opdrachtgever zoals beschreven in de door ons gemaakte praktijkkaart.

7 Werkschema Het was lastig plannen aangezien de werkplekken elkaar moeten opvolgen. De instructie van de camera kan wel voor het printen. De daadwerkelijke fotografie bijeenkomst kan pas na het printen.

8 Praktijk AutomatischManueel


Download ppt "Fotografie. Waarom deze werkplek Basis voor fotobewerking is een goede foto. Zelf in staat zijn om de functies aan te passen. Bewust die foto maken. Klantgericht."

Verwante presentaties


Ads door Google