De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hartelijk welkom op de projectavond Jai Massih! Hartelijk welkom een nieuw HGJB-project In de lijn van het jaarthema ‘Leven met lef’ Leven met lef =

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hartelijk welkom op de projectavond Jai Massih! Hartelijk welkom een nieuw HGJB-project In de lijn van het jaarthema ‘Leven met lef’ Leven met lef ="— Transcript van de presentatie:

1

2 Hartelijk welkom op de projectavond Jai Massih!

3 Hartelijk welkom een nieuw HGJB-project In de lijn van het jaarthema ‘Leven met lef’ Leven met lef = leven met een hart voor God en liefde voor andere mensen.

4 Hartelijk welkom samen bidden

5 Onze bestemming Mattheüs 5:13 en 16 13. U bent het zout van de aarde; maar als het zout zijn smaak verloren heeft, waarmee zal het gezouten worden? Het deugt nergens meer voor dan om weggeworpen en door de mensen vertrapt te worden. 14. U bent het licht van de wereld. Een stad die boven op een berg ligt, kan niet verborgen zijn. En ook steekt men geen lamp aan en zet die onder de korenmaat, maar op de standaard, en hij schijnt voor allen die in het huis zijn. 16. Laat uw licht zo schijnen voor de mensen, dat zij uw goede werken zien en uw Vader, Die in de hemelen is, verheerlijken.

6 Op reis naar Nepal Voeg hier de hyperlink van de film voor de jongeren in…!

7 Op reis naar Nepal Waar hoorde of keek je van op? Welk beeld heb je door deze film van Nepal (gekregen)?

8 Getuigenissen uit Nepal Prakash Binod

9 Getuigenissen uit Nepal Prakash

10 Getuigenissen uit Nepal Binod

11 Spiegel ‘Leven met lef’ Wat raakt je in de getuigenissen en verhalen van christenen in Nepal? Hoe stimuleren deze getuigenissen je in het zelf onvoorwaardelijk volgen van Jezus? Welke mogelijkheden zie je zelf om als christenen in Nederland gericht te leven op het Koninkrijk van God en dus met meer lef te leven?

12 Retour Nederland Actiedoelen Kerkstichting in de Himalaya (HOM)

13 Retour Nederland Actiedoelen Bijbelonderwijs (jonge) gelovigen (ITEEN)

14 Retour Nederland Actiedoelen Hulp bij goed kinderwerk (TEACH)

15 Retour Nederland Actiedoelen Zorg voor kwetsbare mensen (INF)

16 Retour Nederland Actiedoelen Jongeren in Nederland! (HGJB)

17 Aan de slag in de gemeente

18 Gebed voor de wereld

19 Afsluiting Danken en bidden voor Nepal en Nederland Samen zingen (Op Toonhoogte 280)

20 Afsluiting Majesteit, Koning in eeuwigheid, U die heel de schepping door Uw hand hebt voortgebracht. Majesteit, Koning in eeuwigheid, U bent mijn Verlosser, mijn Schuilplaats en mijn kracht.

21 Afsluiting Wij verhogen U, Heer Jezus; elke knie zal buigen voor Uw troon. Wij verhogen U, Heer Jezus; niemand is als U, nee, niemand is als U.

22

23 Kinderfilm Nepal Voeg hier de hyperlink van de film voor de kinderen in…!

24


Download ppt "Hartelijk welkom op de projectavond Jai Massih! Hartelijk welkom een nieuw HGJB-project In de lijn van het jaarthema ‘Leven met lef’ Leven met lef ="

Verwante presentaties


Ads door Google