De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Are you ready to be United Uplifted Inspired? Ontdek zelf waarom 8 van de 10 bedrijven ons HET TOPEVENEMENT van het jaar noemen!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Are you ready to be United Uplifted Inspired? Ontdek zelf waarom 8 van de 10 bedrijven ons HET TOPEVENEMENT van het jaar noemen!"— Transcript van de presentatie:

1 Are you ready to be United Uplifted Inspired? Ontdek zelf waarom 8 van de 10 bedrijven ons HET TOPEVENEMENT van het jaar noemen!

2 Unite, Uplift & Inspire Verenig uw team Drummen wordt al eeuwenlang gebruikt als communicatiemiddel. Het is de oudste manier van teambuilding. Het ritme van de trom verenigt & bevordert samenwerking – het creëert een gezamelijk doel voor het hele team. De groep voelt de noodzaak van samenwerking en wordt een team. Bevrijd de creativiteit Help mensen om zich los te maken van een rationeel en analytisch denkpatroon om meer spontaan en intuïtief te kunnen handelen… Stap uit de ‘comfort zone’ van de dagelijkse sleur, open voor nieuwe ideeën… Verminder stress Drummen brengt de mensen in balans en bevrijdt ze zo van stress U zult snel een alfa status bereiken, wat zorgt voor een betere focus en meer helderheid. Buitengewone ervaring Drum Cafe biedt een erg krachtige, onvergetelijke teambuildingervaring. Direct succes gegarandeerd; want het vereist geen aanleg of vaardigheden. Nieuwe vaardigheden worden opgedaan en toegepast in een veilige omgeving. Have fun! Geweldig entertainment! Word gestimuleerd, geactiveerd als groep! Leer tijdens het plezier maken een nieuwe manier van samenwerken! Waarom drummen?

3 Waarom Drum Cafe? BUILDING TEAMS - ONE BEAT AT A TIME … Een gegarandeerd onvergetelijk, inspirerend en motiverend event. Drum Cafe transformeert groepen van 10, 100, 1000 of 10.000 personen in een voorbeeld van teamwork Drum Cafe is het meest ervaren bedrijf in interactieve drumsessies, ontstaan in Johannesburg, nu met vestigingen in Afrika, Australië, Europa, Amerika en Canada. In 15 jaar zijn al 30.000 interactieve events verzorgd in meer dan 60 landen. Op het podium professionele muzikanten die van uw groep hun orkest maken.

4 Creëer synergie met geluid Elke deelnemer krijgt een drum. Onze facilitator begeleidt de groep in enkele minuten naar een ritme in perfecte eendracht. Elk individu brengt zijn eigen energie. Dit is de magie van teamwork. Uiteindelijk draait alles om het basisritme – zoals de visie van uw bedrijf, het is wat alles bij elkaar houdt. Deelnemers zijn na de interactieve show gemotiveerd en versterkt: volledig voorbereid op hun taken Barrières van leeftijd, cultuur, sekse en taal verdwijnen door naar elkaar te luisteren. Samen drummen creëert identificatie en saamhorigheid. Hoe het werkt? Samen muziek maken ENERGIE!

5 Openen of afsluiten van conferenties Product lanceringen Teambuilding evenementen Feesten Interactive evenementen Ervaar het activerende effect van samen drummen tijdens de dag en zie hoe het eenheid creëert. De deelnemers gaan ontspannen, gefocussed en verbonden naar huis. Het trommelen zal al snel de aandacht trekken van welke groep dan ook. Zelf drummen maakt mensen open voor nieuwe indrukken. Men zal zich het event herinneren en erover napraten. Deze eenmakende ervaring biedt het perfecte platform voor teams om de kracht te ervaren van het samenwerken naar eenzelfde doel. Deelnemers ervaren de synergie op een constructieve en beeldende manier. Drummen is een krachtige manier om te ontstressen terwijl er plezier wordt gemaakt. Het is toegankelijk voor alle mensen en dit maakt het de ideale activiteit om uw team te motiveren en te inspireren. Drumsessies zorgen voor een gevoel van gelijkheid en maken ras, cultuur, hiërarchie, taal, leeftijd, sekse en eerdere ervaringen irrelevant. Men “ kent” elkaar. Het effect van het drummen duurt de hele dag Wanneer interactieve drumsessies gebruiken?

6 80 % Van onze opdrachten zijn doorverwijzingen van onze klanten “Onvergetelijk, magnifieke prestatie, zeer professioneel “ Ik kan niet anders zeggen dan “overweldigend”, uitermate fascinerend! Spine tingling and energising “Jullie brachten een gevoel van motivatie en saamhorigheid in ons team. “ “Gaaf” “..zeer zeker het hoogtepunt van het weekend. Wat een geweldige show… “ “De rillingen liepen over mijn rug, Geweldig !” “Ik begon cynisch maar beleefde mijn beste event in 20 jaar” “We kunnen niet wachten tot de volgende drumsessie” Reacties

7 Motiveer, activeer en verenig uw team! Foto’s

8 Componeer het succes van uw bedrijf We werken voor iedereen in de wereld !

9 Drum Cafe Benelux Kantooradres: Evertsenstraat 13 6512JK Nijmegen WWW.DRUMCAFE.NL Wij garanderen een gedenkwaardig event Contact patrick@drumcafe.com +31 61 2 2 8 1 9 8 2 +31 88 DRUMCAFE +31 88 3 7 8 6 2 2 3


Download ppt "Are you ready to be United Uplifted Inspired? Ontdek zelf waarom 8 van de 10 bedrijven ons HET TOPEVENEMENT van het jaar noemen!"

Verwante presentaties


Ads door Google