De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1.Stoffen leren herkennen door ze systematisch op geschikte eigenschappen te testen. 2.Door logisch redeneren voor een groep stoffen een geschikte determineersleutel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1.Stoffen leren herkennen door ze systematisch op geschikte eigenschappen te testen. 2.Door logisch redeneren voor een groep stoffen een geschikte determineersleutel."— Transcript van de presentatie:

1

2 1.Stoffen leren herkennen door ze systematisch op geschikte eigenschappen te testen. 2.Door logisch redeneren voor een groep stoffen een geschikte determineersleutel maken. 3.Van een mengsel van twee stoffen bepalen uit welke stoffen het bestaat. 4.Een brief opstellen aan de hand van de juiste schrijf regels, met als doel te overtuigen.

3 Natuur: De kinderen gaan poeders onderzoeken. Mens en samenleving: Gesprek over respect, normen en waarden. ‘Iemand zit onschuldig in de gevangenis, wat vinden wij daarvan?’ Nederlands: -Mondelinge taalvaardigheid -Schriftelijke taalvaardigheid: De leerlingen schrijven een brief aan de politie.

4

5

6

7 Een meneer is opgepakt voor diefstal in een gipsfabriek. Hij zegt zelf dat de poeder aan zijn handen en jas meel was van het pannenkoeken bakken. Kunnen wij onderzoeken of deze meneer onschuldig of schuldig is?!

8

9


Download ppt "1.Stoffen leren herkennen door ze systematisch op geschikte eigenschappen te testen. 2.Door logisch redeneren voor een groep stoffen een geschikte determineersleutel."

Verwante presentaties


Ads door Google