De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Logonet024 Wat moeten we er mee? moeten. logonet024 Wat ontmoeten we er mee?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Logonet024 Wat moeten we er mee? moeten. logonet024 Wat ontmoeten we er mee?"— Transcript van de presentatie:

1 logonet024 Wat moeten we er mee? moeten

2 logonet024 Wat ontmoeten we er mee?

3 logonet024  Er is een wirwar aan regels en veranderingen vanuit de landelijke politiek. Hoe wordt dit door de regionale en lokale politiek vorm gegeven?  Andere disciplines kunnen ons als groep benaderen ter informatievoorziening wederzijds.

4 logonet024 Wat willen we er mee? platformnetwerkportaal

5 logonet024  Het versnelt de toegang tot en de overdracht van informatie.  We verbeteren onze strategische positie.  We maken gebruik van aanvullende competenties van partners binnen de samenwerking en kunnen daardoor diensten efficiënter ontwikkelen en organiseren.  We leren van en met de partners door kennis en ervaring uit te wisselen.  Samenwerken is een morele noodzaak: zorg en onderwijsafstemming kan door geen enkele organisatie alleen worden opgelost.

6 logonet024 Een georganiseerd toekomstbestendig samenwerkingsverband van logopedisten in de regio Nijmegen die de belangen van de deelnemers vertegenwoordigt, namens de deelnemers contacten onderhoudt, en de expertise en mogelijkheden van de deelnemers bij andere partijen op de kaart zet en daardoor de samenwerking met andere disciplines en organisaties bevordert.

7 logonet024  Als groeimodel  Enthousiaste reacties zijn inspirerend  Na een jaar proefdraaien zijn we er aan toe om uit te breiden

8 Dus wie doet er mee? logonet024 We zijn niet ziek…maar we willen wel beter worden!

9 logonet024


Download ppt "Logonet024 Wat moeten we er mee? moeten. logonet024 Wat ontmoeten we er mee?"

Verwante presentaties


Ads door Google