De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Met de actie ‘De Pluim’ wensen de Koning Boudewijnstichting en de tien regionale zenders mensen die zich inzetten voor andere mensen en de samenleving,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Met de actie ‘De Pluim’ wensen de Koning Boudewijnstichting en de tien regionale zenders mensen die zich inzetten voor andere mensen en de samenleving,"— Transcript van de presentatie:

1 Met de actie ‘De Pluim’ wensen de Koning Boudewijnstichting en de tien regionale zenders mensen die zich inzetten voor andere mensen en de samenleving, een bedankje - een ‘pluim’ - te geven. Op 6 september 2010 werd De Pluim voor de zevende keer gelanceerd. Tot 4 oktober 2010 kon je burgers van wie je hun engagement bewondert, nomineren. Zonder mijn weten werd mijn kandidatuur voorgedragen (vanuit ons vrijwilligerswerk voor Oostrem). ROB-TV liet ons weten dat hun jury uiteindelijk ons project verkoos tot een van de vijf overblijvende “genomineerden”. De voorstelling van de vijf genomineerden gebeurt via een reportage op de regionale zender ROB-TV van 6 tot 10 december. Van 10 tot 17 december kunnen de kijkers mee beslissen wie “De Pluim 2010” krijgt! Via sms of televoting kan de kijker stemmen op één of meerdere kandidaten. De kandidaat die de meeste stemmen krijgt, zal op vrijdag 17 december `De Pluim´ en een geldprijs van 2000 € in ontvangst mogen nemen. De vier overige kandidaten ontvangen elk 500 euro. “We gaan ervoor !” - Dank aan iedereen die ons in deze actie wil steunen ! “Dikke merci” !  Roger De Becker Door "De Pluim" meer aandacht voor en steun aan gehandicaptenzorg.

2 Beste vrienden en vriendinnen,
Wij willen graag “De Pluim” winnen omdat de geldprijs van 2000 euro best welkom is bij de financiering van 16 aangepaste woongelegenheden voor mensen met multiple sclerose of een niet-aangeboren handicap. Door "De Pluim" meer aandacht voor en steun aan gehandicaptenzorg.

3 Vergeet vooral niet dat het om deze mensen gaat !
Door "De Pluim" meer aandacht voor en steun aan gehandicaptenzorg.

4 Help ons mee aan “DE PLUIM”- 2010:
Kijk op woensdag 8 december naar ROB-TV Geef ons uw stem (tussen 10 en 17 december) per SMS met GSM of door “televoting” op TV Waarvoor onze oprechte dank !  Roger De Becker Door "De Pluim" meer aandacht voor en steun aan gehandicaptenzorg.

5 Noteer ook nu reeds in je agenda:
Zondag 22 mei 2011 OPEN DEUR Herent Bijlokstraat 90 Meer info: / Een samenwerkingsinitiatief van ACW, KWB, KAV, CM, OKRA, Wandelclub Pasar Door "De Pluim" meer aandacht voor en steun aan gehandicaptenzorg.


Download ppt "Met de actie ‘De Pluim’ wensen de Koning Boudewijnstichting en de tien regionale zenders mensen die zich inzetten voor andere mensen en de samenleving,"

Verwante presentaties


Ads door Google