De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kindkans Gebruik van Kindkans uitbreiden met aanvragen PAB en Arrangementen m.i.v. 1-2-2019 Doel: mailverkeer met dossiers stopzetten (AVG). Gebruiksvriendelijker.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kindkans Gebruik van Kindkans uitbreiden met aanvragen PAB en Arrangementen m.i.v. 1-2-2019 Doel: mailverkeer met dossiers stopzetten (AVG). Gebruiksvriendelijker."— Transcript van de presentatie:

1 Kindkans Gebruik van Kindkans uitbreiden met aanvragen PAB en Arrangementen m.i.v Doel: mailverkeer met dossiers stopzetten (AVG). Gebruiksvriendelijker maken, voor de aanvragers en voor de gebruikers aan de achterkant.

2

3 PAB aanvragen Aanvraag in Kindkans plaatsen met titel PAB
Binnen 2 weken worden de aanvragen verdeeld. De AB-er die de aanvraag oppakt wordt toegevoegd aan dit dossier in Kindkans. Tegelijkertijd wordt het dossier op afgerond gezet, waardoor de IB-er een mailtje krijgt en weet dat een AB-er is toegevoegd.

4 Arrangement basisonderwijs
Aanvraag in Kindkans zetten met titel Arrangement. Otto beoordeelt aanvraag Bij positieve beoordeling komt de toekenning als bijlage in Kindkans Dossier wordt op afgerond gezet. IB-er krijgt bericht en kan toekenning uit Kindkans halen

5 TLV’s De aanvraag TLV wordt gedaan in Kindkans met titel TLV, verder uitleg bij omschrijving. De CLO neemt een besluit. De TLV wordt gemaakt. De TLV wordt als bijlage in Kindkans gehangen. Het dossier wordt op afgerond gezet. De aanvrager krijgt een bericht van de statuswijziging. De aanvrager kan de TLV uit Kindkans halen.

6 Titel Altijd maximaal 1 woord gebruiken: Advies TLV PAB Arrangement

7 ouders Bij TLV aanvraag controleren dat het huisadres en mailadres van ouders in Kindkans goed vermeld staat. Ouders krijgen nu nog een kopie TLV per brief. Maar z.s.m. door middel van delen van documenten.


Download ppt "Kindkans Gebruik van Kindkans uitbreiden met aanvragen PAB en Arrangementen m.i.v. 1-2-2019 Doel: mailverkeer met dossiers stopzetten (AVG). Gebruiksvriendelijker."

Verwante presentaties


Ads door Google