De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1Joh 3:23,24a Dit is zijn gebod: dat we geloven in de naam van zijn Zoon Jezus Christus en elkaar liefhebben, zoals hij ons heeft opgedragen. Wie zich.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1Joh 3:23,24a Dit is zijn gebod: dat we geloven in de naam van zijn Zoon Jezus Christus en elkaar liefhebben, zoals hij ons heeft opgedragen. Wie zich."— Transcript van de presentatie:

1

2 1Joh 3:23,24a Dit is zijn gebod: dat we geloven in de naam van zijn Zoon Jezus Christus en elkaar liefhebben, zoals hij ons heeft opgedragen. Wie zich aan zijn geboden houdt blijft in God, en God blijft in hem.

3 Joh 13:34 Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief. Zoals ik jullie heb liefgehad, zo moeten jullie elkaar liefhebben. Aan jullie liefde voor elkaar zal iedereen zien dat jullie mijn leerlingen zijn.

4 1Joh 3:17 Hoe kan Gods liefde in iemand blijven die meer dan genoeg heeft om van te bestaan, maar zijn hart sluit voor een broeder of zuster die hij gebrek ziet lijden?

5 Jak 2:14-16 Broeders en zusters, wat heeft het voor zin als iemand zegt te geloven, maar hij handelt er niet naar? Zou dat geloof hem soms kunnen redden? Als een broeder of zuster nauwelijks kleren heeft en elke dag eten tekortkomt, en een van u zegt dan: ‘Het ga je goed! Kleed je warm en eet smakelijk!’ zonder de ander te voorzien van de eerste levensbehoeften - wat heeft dat voor zin?

6 Joh 13:34 Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief. Zoals ik jullie heb liefgehad, zo moeten jullie elkaar liefhebben. Aan jullie liefde voor elkaar zal iedereen zien dat jullie mijn leerlingen zijn.

7

8 2Kor 9:8 God heeft de macht u te overstelpen met al zijn gaven, zodat u altijd en in alle opzichten vol-doende voor uzelf hebt en ook nog ruimschoots kunt bijdragen aan allerlei goed werk.

9 2Kor 9:8 God heeft de macht u te overstelpen met al zijn gaven, zodat u altijd en in alle opzichten vol-doende voor uzelf hebt en ook nog ruimschoots kunt bijdragen aan allerlei goed werk. 1Pe 4:11b Helpt u anderen, doe dat dan vanuit de kracht die God u geeft. Want zo doet u alles tot eer van God, dankzij Jezus Christus, aan wie alle eer en macht toekomt, voor eeuwig.

10 2Kor 9:11-13a U bent in ieder opzicht rijk geworden om in alles vrijgevig te kunnen zijn, en uw vrijgevigheid leidt door onze bemiddeling tot dankzegging aan God. Uw bijdrage aan de collecte heft immers niet alleen het gebrek van de heiligen in Jeruzalem op maar leidt er bovendien toe dat ze God uitbundig danken. Ze prijzen God omdat u er blijk van geeft gehoorzaam te zijn aan het evangelie van Christus

11

12 Heb elkaar vóór alles innig lief Want liefde bedekt tal van zonde.
1Pe 4:8 Heb elkaar vóór alles innig lief Want liefde bedekt tal van zonde.

13 Heb elkaar vóór alles innig lief Want liefde bedekt tal van zonde.
1Pe 4:8 Heb elkaar vóór alles innig lief Want liefde bedekt tal van zonde. Mijn liefde bedekt mijn zonden

14 Luk 7:47 Ik zeg je: haar zonden zijn haar vergeven, al waren het er vele, want ze heeft veel liefde betoond; maar wie weinig wordt vergeven, betoont ook weinig liefde.

15 1Joh 3:23,24a Dit is zijn gebod: dat we geloven in de naam van zijn Zoon Jezus Christus en elkaar liefhebben, zoals hij ons heeft opgedragen. Wie zich aan zijn geboden houdt blijft in God, en God blijft in hem.

16 Heb elkaar vóór alles innig lief Want liefde bedekt tal van zonde.
1Pe 4:8 Heb elkaar vóór alles innig lief Want liefde bedekt tal van zonde. Mijn liefde bedekt mijn zonden

17 Heb elkaar vóór alles innig lief Want liefde bedekt tal van zonde.
1Pe 4:8 Heb elkaar vóór alles innig lief Want liefde bedekt tal van zonde. Mijn liefde bedekt mijn zonden Mijn liefde bedekt andermans zonden

18 Heb elkaar vóór alles innig lief Want liefde bedekt tal van zonde.
1Pe 4:8 Heb elkaar vóór alles innig lief Want liefde bedekt tal van zonde. Mijn liefde bedekt mijn zonden Mijn liefde bedekt andermans zonden Gods liefde bedekt onze zonden


Download ppt "1Joh 3:23,24a Dit is zijn gebod: dat we geloven in de naam van zijn Zoon Jezus Christus en elkaar liefhebben, zoals hij ons heeft opgedragen. Wie zich."

Verwante presentaties


Ads door Google