De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Bellise von Raesfeld Meijer 5HQ3

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Bellise von Raesfeld Meijer 5HQ3"— Transcript van de presentatie:

1 Door Bellise von Raesfeld Meijer 5HQ3
Virtueel museum Door Bellise von Raesfeld Meijer 5HQ3

2 Deze Orchidee schoenen van Jan Janssen horen thuis in mijn museum, omdat ik het mooie kleurrijke schoenen vind. Ik ben sowieso wel een fan van Jan Janssen, omdat hij mooie aparte schoenen maakt, waar je vaak niet goed op kunt lopen. Thuis hebben we ook boeken van hem en wat beeld martiaal.

3 Deze foto is gemaakt door mijn beste vriendin Emma Pourquie
Deze foto is gemaakt door mijn beste vriendin Emma Pourquie. Haar hobby is om foto’s te maken en daar is ze ook aardig goed in. Hieronder één van mijn favoriete foto’s van haar. Ik heb hem zelfs op canvas laten drukken en dat pronkt nu in mijn kamer. De kleuren en de vorm spreken me erg aan, het mooie paars en roze passen goed bij elkaar en door de helderheid kan je heel precies zien hoe de bloem in elkaar zit.

4 Lucas en Arthur horen thuis in mijn museum, omdat ze echt geweldig piano spelen en ik altijd vrolijk wordt als ik ze op TV zie. Dat ze jong en knap zijn speelt misschien ook wel een kleine rol.

5 Twinsters is een documentaire van  Samantha Futerman en het hoort thuis in mijn museum, omdat ik het een superleuke documentaire vond met een goed verhaal, namelijk Samantha krijgt een berichtje binnen van een meisje uit Londen met daarin: Wij lijken erg op elkaar. Daarna gaan ze samen opzoek naar de waarheid. Beiden zijn ze geadopteerd uit Zuid-Korea, zouden ze echte zusjes zijn?

6 Dit schilderij is van Salvador Dalí en de titel is onbekend
Dit schilderij is van Salvador Dalí en de titel is onbekend. Het hoort in mijn museum, omdat ik het leuk vind dat je er meerdere dingen in kunt zien. Toen ik voor het eerst keer zag ik twee mannetjes met elkaar muziek maken, hoe langer ik keek hoe meer ik ondekte.

7 Beyonce is gewoon al een kustwerk, daar hoeft ze niks aan te doen
Beyonce is gewoon al een kustwerk, daar hoeft ze niks aan te doen. Ze ziet er goed uit in alles, zelf een vuilniszak zou zij nog kunnen dragen. Deze jurk hieronder droeg ze bij de Grammy awards.

8 Boyhood vind ik een hele leuke film, omdat ze echt rustig de tijd hebben genomen om het te filmen, namelijk twaalf jaar. Daardoor wordt het bijna een soort documentaire.

9 Het Tropenmuseum vind ik een erg leuk museum, nu gaat het natuurlijk om kunst en niet over hele musea. Het zit zo, ik wilde een plaatje plaatsen van tandenstoker poppetjes, maar die kon ik niet vinden. Daarom heb ik een plaatje van het hele museum. Waarom die poppetjes in mijn museum horen, is omdat het zo knap gemaakt is, je hebt er een vergrootglas voor nodig om het te kunnen zien. Dus ik zeg op naar het Tropenmuseum, dan kan je het met eigen ogen zien.

10 Janine Jansen hoort thuis in mijn museum, omdat ik erge fan van haar ben. Ik heb haar één keer live mogen zien in het concertgebouw en ze is mijn favoriete violiste. Vroeger speelde ik zelf viool en daarom voel ik me nog steeds aangetrokken tot dit instrument.

11 Waterlelies van Claude Monet hoort in mijn museum, omdat ik het een prachtig kunstwerk vind. Het is ook mijn favoriete kunstwerk, omdat dit schilderij me doet denken aan het zomerhuisje van mijn oma. Het was de favoriete plek van mijn opa, maar na een tragisch ongeluk zal hij het nooit meer zien. Daarom heeft dit schilderij een speciaal plekje in mijn hart.

12 Ik ben altijd al dol geweest op Oscar jurken, maar dit vind ik een van de mooiste. Gedragen door Amanda Seyfried. De kleur, het patroontje en de vorm. Ze draagt het als een prinses.

13 De Wijdesteeg was een hele mooie steeg, doordat twee kunstenaren hier een kleurrijke steeg van hadden gemaakt. Alleen doordat er een parkeergarage wordt gebouwd moest het allemaal weg van de gemeente. Hierover ben ik een beetje boos, omdat het de steeg een stuk minder eng was met al die kleuren, dus ik hoop dat de Wijdesteeg nadat de garage is gebouwd, opnieuw wordt versierd

14 Modern family hoort thuis in mijn virtueel museum, omdat ik dit een hele leuke serie vind. Ze veranderen nooit van cast en daarom zie je de kinderen echt opgroeien.

15 Dit zelfportret van Charlotte Salomon hoort thuis in mijn museum, omdat ik de kleuren hierin heel mooi vind. Ook vind ik de achtergrond van de schilderes heel interessant, het was namelijk een Joods-Duitse schilderes die is gestorven in Auschwitz. De tentoonstelling waar dit schilderij bij hoort, is in het JHM geweest een paar jaar terug en dit schilderij is me toen bijgebleven.

16 De wereld hoort thuis in mijn museum, omdat ik erg van reizen hou
De wereld hoort thuis in mijn museum, omdat ik erg van reizen hou. Aankomende zomervakantie ga ik 5 weken door Europa reizen en ik kijk er nu al naar uit. De wereld is één groot museum.


Download ppt "Door Bellise von Raesfeld Meijer 5HQ3"

Verwante presentaties


Ads door Google