De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Groenstrook In 1995 geen plaats voor 2e Tol bij logistieke bedrijven

Verwante presentaties


Presentatie over: "Groenstrook In 1995 geen plaats voor 2e Tol bij logistieke bedrijven"— Transcript van de presentatie:

1 Groenstrook In 1995 geen plaats voor 2e Tol bij logistieke bedrijven
Groenstrook 100 meter en bouwhoogtes vastgelegd max 8 meter Sigaar uit eigen doos 40 meter tuin is al van bewoners Oude bomen met groenstrook is karakter van 2e Tol. Onacceptabel dat dit moet verdwijnen.

2 A16-N3 parallelbanen A16 komt met 2 banen (25 meter!!!) richting onze huizen. Talud parallelbanen komen tegen de bebouwing aan te liggen Bomen van 50 jaar worden over een kilometer gekapt Een zware onvoldoende voor luchtkwaliteit, fijnstof en zicht

3

4

5 Gronddruk Talud Alle huizen in het gebied zijn niet onderheid en de veenachtige grond zal grote consequenties hebben op de fundering van de huizen RWS deelt mede dat de huizen opgemeten worden en bij mogelijke schade hersteld worden. Vooraf dient alleen uitgesloten te worden. Deze schade is achteraf onherstelbaar. Het Talud komt tegen de bebouwing aan te liggen en zal daar schade aan onder vinden. Onderzoek voor gevolgen huizen dient vooraf genomen te worden en dient geregeld en vastgelegd te worden.

6 Werkgelegenheid en Logistiek
Relatief weinig werkgelegenheid t.o.v. regulier bedrijventerrein Er is geen behoeft komende jaren aan logistieke bedrijven (max 50 Ha) in heel ZHZ Moerdijk veel geschikter voor logistiek DK4 is uiterlijke schijn voor duurzaamheid. De duizenden vervuilende (vracht) vervoer bewegingen passen niet in een duurzame toekomst Logistiek op DK4 maakt de buurtschap 2e Tol NIET MEER LEEFBAAR! en wordt een financiële strop voor de Gemeente Dordrecht.

7 Gezondheid en Veiligheid bewoners
In alle plannen worden de gevolgen voor de leefomgeving 2e Tol afgedaan als: “Het wordt minder” punt!!!! 24 uurs economie in een woonomgeving is absoluut onacceptabel!! Er is overleg met de gemeente maar onze leefomgeving krijgt geen enkele handreiking. Aardige gesprekken maar schiet niet op. Gemeente dekt zicht in met de MER zegt; het kan daar nog wel Wethouder geeft aan dat we met de politiek verder moeten om ons enigszins tegemoet te komen, de zet is aan de politiek.

8 Resumerend bij eventuele doorgang.
Zorg dat de bewoners meer groen krijgen achter de woningen Pas bouwhoogtes aan naar maximaal 8 meter achter de woningen Stop met deze zeer vervuilende en stinkende logistieke bedrijvigheid Er dient een gedegen grondonderzoek plaats te vinden voor de grondbelasting. De beste oplossing voor Dordrecht:

9 Behoud natuur-en landbouw op het eiland ten zuiden van de Wieldrechtse Zeedijk!


Download ppt "Groenstrook In 1995 geen plaats voor 2e Tol bij logistieke bedrijven"

Verwante presentaties


Ads door Google