De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onder de naam “Couleur locale” komt een groep amateur-kunstenaars in school/cultuurhuis Breedwijs in Oldenzaal wekelijks bijeen om onder de bezielende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onder de naam “Couleur locale” komt een groep amateur-kunstenaars in school/cultuurhuis Breedwijs in Oldenzaal wekelijks bijeen om onder de bezielende."— Transcript van de presentatie:

1 Onder de naam “Couleur locale” komt een groep amateur-kunstenaars in school/cultuurhuis Breedwijs in Oldenzaal wekelijks bijeen om onder de bezielende leiding van Persheng Warzandegan te werken aan hun schilderijen. Deze groep wordt gevormd door Martha Hekke, Bas Klievik, Cathy Lieven, Liesbeth Lotgerink, Karin Olde Hendrikman, Leonie Siers, Ilse van Tielborg en Carla IJland. Zij komen uit Borne, Denekamp, Hengelo, Nordhorn en Oldenzaal.

2 De expositie loopt nog tot en met 8 januari 2017
Op 5 oktober ontving Betsie Eppink, lid van de werkgroep exposities van de Culturele Raad Denekamp, de exposanten en de overige genodigden voor de opening van de expositie in het koetshuis van ons museum. Na de toespraken en het overhandigen van het traditionele köttelpeerke , kon iedereen de grote variatie aan kunstwerken bewonderen. De expositie loopt nog tot en met 8 januari 2017

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20


Download ppt "Onder de naam “Couleur locale” komt een groep amateur-kunstenaars in school/cultuurhuis Breedwijs in Oldenzaal wekelijks bijeen om onder de bezielende."

Verwante presentaties


Ads door Google