De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Introductieavond voor bestuursleden

Verwante presentaties


Presentatie over: "Introductieavond voor bestuursleden"— Transcript van de presentatie:

1 Introductieavond voor bestuursleden
Structuur Scouting Nederland en Scoutinggroepen

2 De structuur van Scouting Nederland

3 De structuur van Scouting Nederland
De landelijke raad Wordt gevormd door een afgevaardigde van iedere Scoutingregio en het landelijk bestuur. Vormt het besluitvormende en controlerende orgaan van de vereniging. Komt twee keer jaar bijeen. Het landelijk servicecentrum Bestaat uit beroepskrachten. Draagt (samen met landelijke projectteams) zorg voor het realiseren van besluiten van het landelijk bestuur en de landelijke raad.

4 De structuur van de Scoutingregio
De regio heeft intensief contact met de Scoutinggroepen. Verzorgt de opleiding van vrijwilligers. Coacht groepen in het programma Groepsontwikkeling. Het regiobestuur Is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de Scoutingregio. De regioraad Wordt gevormd door twee afgevaardigden per Scoutinggroep en het regiobestuur. Is het orgaan waar afspraken worden gemaakt over de regio en het landelijke beleid.

5 De structuur van de Scoutinggroep

6 De structuur van de Scoutinggroep
De groepsraad Is verantwoordelijk voor de uitvoering van het Scoutingspel binnen de kaders van Scouting. Bestaat uit oudervertegenwoordigers, leeftijdsvertegenwoordigers, de leden van het groepsbestuur en alle leiding van de speltakken.


Download ppt "Introductieavond voor bestuursleden"

Verwante presentaties


Ads door Google