De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Examinering WIN 17.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Examinering WIN 17."— Transcript van de presentatie:

1 Examinering WIN 17

2 Dienstverlener Breed 8 kwalificaties en bijbehorende OEREN
Kwalificaties bestaan uit een basisdeel en soms uit een profieldeel. Leerjaar 1: 3 Proeves van Bekwaamheid Leerjaar 1: Keuzedeel 1 Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening (zie examenplan) Algemeen: Generieke onderdelen: Nederlands, Rekenen, Burgerschap en Loopbaan Keuzedelen: in totaal worden 2 keuzedelen gevolgd en afgesloten met een examen Kerntaken en werkprocessen: Geëxamineerd met Proeve in simulatie.

3 Algemeen Exameninstrumentarium Praktijkexamen:
Er wordt onderscheid gemaakt tussen ontwikkelingsgerichte toetsen en examinering. Examens dekken de kerntaken en bijbehorende werkprocessen van de kwalificatiedossiers Er wordt gebruik gemaakt van ingekochte examens Beoordeling aan de hand van driepuntsschaal Beoordeling vindt plaats in de praktijk Generiek: Nederlands en Rekenen Burgerschap en Loopbaan

4 Algemeen Afname en Beoordeling Diplomering
Authentieke afname in de beroepspraktijk Beoordeling door praktijkbegeleider en bpv-docent. CGI’s afgenomen door geschoolde assessoren. Diplomering Besluitvorming diplomering: vaststellingsoverleg om te bepalen of student aan alle diploma-eisen voldoet. Domeinhouder vraagt examens, examenprotocollen en diploma aan bij het examenbureau.


Download ppt "Examinering WIN 17."

Verwante presentaties


Ads door Google