De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

RTC-event 2016 Onze partners stellen voor welke acties en toekomstplannen er bestaan naar het onderwijs toe in vijf verschillende infoshops. ‘fabriek 

Verwante presentaties


Presentatie over: "RTC-event 2016 Onze partners stellen voor welke acties en toekomstplannen er bestaan naar het onderwijs toe in vijf verschillende infoshops. ‘fabriek "— Transcript van de presentatie:

1 RTC-event 2016 Onze partners stellen voor welke acties en toekomstplannen er bestaan naar het onderwijs toe in vijf verschillende infoshops. ‘fabriek  van de toekomst’  Veerle Breemeersch (Academie van de toekomst) Voorstelling doel en acties: Technotielt, Technologie aan zee (HVAC-sector), Techniek in evolutie, ... ‘opleidingscentrum van de toekomst’ John De Vinck (VDAB), Alinka De Baene (VDAB) Info schoolverlatersstudie, voorstelling TTT, didactisch materiaal en webleren, POP, IBO, ... ‘huis van de toekomst’ Piet De Langhe (Bouwunie) - Voorstelling SOS - schilder op school en promo-actie voor schrijnwerkers Isabelle Cordewiner (FVB) - Voorstelling Meng de mentor en opleiding rond veiligheid Doenja Lefebure (Steunpunt Duwobo Provincie W-Vl) - Voorstelling steunpunt, infopunt Veurne en een bevraging ‘auto van de toekomst’ Dirk Goyvaerts (Diagnose Car), Jonathan De Saedeleer (Educam) Evaluatie DC, samenwerking met Car-pass, pilootproject Helpdesk, samenwerking Mobility jobs, ... ‘onderneming van de toekomst’ Ann Vanassche (VOKA), Joris De Wildeman (Unizo) Wat hebben de ondernemersorganisaties aan te bieden op het snijvlak onderwijs/arbeidsmarkt?


Download ppt "RTC-event 2016 Onze partners stellen voor welke acties en toekomstplannen er bestaan naar het onderwijs toe in vijf verschillende infoshops. ‘fabriek "

Verwante presentaties


Ads door Google