De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bijbellezen Op velerlei wijzen en langs velerlei wegen heeft God in het verleden tot de voorouders gesproken door de profeten, maar nu de tijd ten einde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bijbellezen Op velerlei wijzen en langs velerlei wegen heeft God in het verleden tot de voorouders gesproken door de profeten, maar nu de tijd ten einde."— Transcript van de presentatie:

1

2 bijbellezen Op velerlei wijzen en langs velerlei wegen heeft God in het verleden tot de voorouders gesproken door de profeten, maar nu de tijd ten einde loopt heeft hij tot ons gesproken door zijn Zoon, die hij heeft aangewezen als enig erfgenaam en door wie hij de wereld heeft geschapen. In hem schittert Gods luister, hij is zijn evenbeeld. (HEBREEËN 1)

3 bijbellezen Elke schrifttekst is door God geïnspireerd en kan gebruikt worden om onderricht te geven, om dwalingen en fouten te weerleggen, en om op te voeden tot een deugdzaam leven, zodat een dienaar van God voor zijn taak berekend is en voor elk goed doel volledig is toegerust. 2 TIMOTEÜS 3

4 bijbellezen Elke schrifttekst is door God geïnspireerd en kan gebruikt worden om onderricht te geven, om dwalingen en fouten te weerleggen, en om op te voeden tot een deugdzaam leven, zodat een dienaar van God voor zijn taak berekend is en voor elk goed doel volledig is toegerust.

5 bijbellezen Elke schrifttekst is door God geïnspireerd en kan gebruikt worden om onderricht te geven, om dwalingen en fouten te weerleggen, en om op te voeden tot een deugdzaam leven, zodat een dienaar van God voor zijn taak berekend is en voor elk goed doel volledig is toegerust.

6 bijbellezen De bijbel gebruiken Om

7 bijbellezen De bijbel gebruiken Om te ontregelen

8 bijbellezen De bijbel gebruiken Om te ontregelen
Om bescheiden te maken

9 bijbellezen De bijbel gebruiken Om te ontregelen
Om bescheiden te maken Om te troosten

10 bijbellezen De bijbel gebruiken Om te ontregelen
Om bescheiden te maken Om te troosten Om je bij Christus te brengen

11 bijbellezen De bijbel gebruiken Om te ontregelen
Om bescheiden te maken Om te troosten Om je bij Christus te brengen Om je een sterkte identiteit te geven

12

13

14 HEER, u kent ….. , u doorgrondt ….. ,
u weet het als ….. zit of staat, u doorziet van verre zijn / haar gedachten. Gaat …. op weg of rust hij / zij , u merkt het op, met al zijn / haar wegen bent u vertrouwd. U omsluit …., van achter en van voren, u legt uw hand op …... Wonderlijk zoals u …… kent, het gaat ons begrip te boven. PSALM 139

15 Hoe zou …. aan uw aandacht ontsnappen,
hoe aan uw blikken ontkomen? Klom ….. op naar de hemel – u treft zij / hij daar aan, lag zij / hij neer in het dodenrijk – u bent daar. Al zei ….: ‘Laat het duister mij opslokken, het licht om mij heen veranderen in nacht,’ ook dan zou het duister voor u niet donker zijn – de nacht zou oplichten als de dag, het duister helder zijn als het licht. PSALM 139

16 U was het die zijn / haar nieren vormde,
die ….. weefde in de buik van zijn / haar moeder. Ik loof u voor het ontzaglijke wonder van zijn / haar bestaan, wonderbaarlijk is wat u gemaakt hebt. Ik weet het, tot in het diepst van mijn ziel. Toen …. in het verborgene gemaakt werd, kunstig geweven in de schoot van de aarde, was zijn / haar wezen voor u geen geheim. Uw ogen zagen het vormeloos begin van …., alles werd in uw boekrol opgetekend, aan de dagen van zijn / haar bestaan ontbrak er niet één.


Download ppt "Bijbellezen Op velerlei wijzen en langs velerlei wegen heeft God in het verleden tot de voorouders gesproken door de profeten, maar nu de tijd ten einde."

Verwante presentaties


Ads door Google