De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Agenda aanstaande week 1/2

Verwante presentaties


Presentatie over: "Agenda aanstaande week 1/2"— Transcript van de presentatie:

1

2 Agenda aanstaande week 1/2
Zondag 30 april 09:30 Kerkdienst – br. F. Folkerts 14:00 Kerkdienst – br. P. Zuidema 14:00 Kind in Kerk (onderbouw): Amos, het neefje van Paulus. 15:00 Bloemen bezorgen: Fam. H. Bijzitter Maandag 1 mei 20:00 Kerkenraad met diakenen

3 Agenda aanstaande week 2/2
Zondag 7 mei 09:30 Kerkdienst - br. F. Koning 14:00 Kerkdienst - ds J. Plug (Roden) 14:00 Kind in Kerk (bovenbouw): Simon. Pinksteren. 15:00 Bloemen bezorgen: Fam. H. Huitema

4 Jarige aanstaande week
zo Mirjam Gorter (23)

5 Welkom Voorganger: br. F. Folkerts Organist: br. <naam organist> Beamist: br. P.B. Wagenaar

6

7 Votum en zegengroet

8

9 Lied 395: 1-4 Uit: Liedboek voor de kerken
1 O Heer, verberg U niet voor mij, wanneer ik mij verberg voor U. Gij weet het, ik ben bang voor U, ontwijk U en verlang naar U. O ga niet aan mijn hart voorbij. 2 En wees niet toornig over mij, wanneer ik U geen liefde bied. Ik noem U, maar ik ken U niet, ik buig mij, maar ik ben het niet en mijn gebed is tegen mij.

10 Lied 395: 1-4 Uit: Liedboek voor de kerken
3 Spreek zelf in mij het rechte woord. Zo vaak ik woorden voor U vond, heb ik mij in mijn woord vermomd. Nu wacht ik tot Gij zelve komt en spreekt, zodat uw knecht het hoort. 4 Heer, roep mij als uw dwalend schaap, dat U niet zoekt en U niet vindt. Geef mij, als een die Gij bemint, geef, dat ik als uw eigen kind uw stem mag horen in mijn slaap.

11

12 Psalm 16: 1, 2 Uit: Levensliederen
1 Bewaar mij, want ik schuil bij u, mijn God. Ik wil mij zielsgraag aan de HEER verbinden: ‘U bent mijn Heer, mijn leven, mijn genot. HEER, los van u is er niks goeds te vinden.’ De heiligen, die mij veel vreugde geven, wil ik vertellen hoe je goed kunt leven.

13 Psalm 16: 1, 2 Uit: Levensliederen
2 Wie het geluk bij andere goden zoekt, is van problemen en verdriet verzekerd. Ik volg hen niet, ik pleng voor hen geen bloed. De HEER is mijn bezit, mijn eigen beker. Hij houdt me vast en laat me vrolijk leven met al het moois dat hij mij heeft gegeven.

14

15 Lezen Johannes 7: 1-5 Jezus op het Loofhuttenfeest 1 Daarna trok Jezus door Galilea; in Judea wilde hij niet komen, omdat de Joden daar hem wilden doden. 2 Nu naderde het Joodse Loofhuttenfeest, 3 en daarom spoorden Jezus’ broers hem aan: ‘Blijf toch niet hier, ga naar Judea; dan zien ook je leerlingen het werk dat je doet. 4 Niemand doet toch iets in het geheim als hij bekend wil worden. Als je dit soort dingen doet, laat je dan zien aan de wereld.’ 5 Ook zijn broers geloofden namelijk niet in hem.

16

17 Lezen Handelingen 1: 12-14 12 Daarop keerden de apostelen van de Olijfberg terug naar Jeruzalem. Deze berg ligt vlak bij de stad, op een sabbatsreis afstand. 13 Toen ze in de stad waren aangekomen, gingen ze naar het bovenvertrek waar ze verblijf hielden: Petrus en Johannes, Jakobus en Andreas, Filippus en Tomas, Bartolomeüs en Matteüs, Jakobus, de zoon van Alfeüs, en Simon de IJveraar en Judas, de zoon van Jakobus. 14 Vurig en eensgezind wijdden ze zich aan het gebed, samen met de vrouwen en met Maria, de moeder van Jezus, en met zijn broers.

18

19 Psalm 16: 3, 4 Uit: Levensliederen
3 Om al zijn goede raad prijs ik de HEER. Dag in dag uit houd ik de HEER voor ogen. Ik merk zelfs ’s nachts dat ik nog van hem leer. Hij staat dan naast me, is om mij bewogen. Dit maakt me sterk en blijft me blijdschap geven. Ik leid een veilig en verzekerd leven.

20 Psalm 16: 3, 4 Uit: Levensliederen
4 U laat mijn ziel de dood niet ondergaan. U laat mijn heilig lichaam niet ontbinden. U wijst mij zelf de grote toekomst aan. Heel dicht bij u zal ik volmaaktheid vinden. Uw rechterhand zal volop blijdschap geven, daar is het goed, daar bruist het van het leven!

21

22 1 Korintiërs 15: 1–11 De opstanding van de doden 1 Broeders en zusters, ik herinner u aan het evangelie dat ik u verkondigd heb, dat u ook hebt aangenomen, dat uw fundament is 2 en uw redding, als u tenminste vasthoudt aan de boodschap die ik u verkondigd heb. Anders bent u tevergeefs tot geloof gekomen. 3 Het belangrijkste dat ik u heb doorgegeven, heb ik op mijn beurt ook weer ontvangen: dat Christus voor onze zonden is gestorven, zoals in de Schriften staat, 4 dat hij is begraven en op de derde dag is opgewekt, zoals in de Schriften staat, 5 en dat hij is verschenen aan Kefas en vervolgens aan de twaalf leerlingen.

23 1 Korintiërs 15: 1–11 6 Daarna is hij verschenen aan meer dan vijfhonderd broeders en zusters tegelijk, van wie er enkelen gestorven zijn, maar de meesten nu nog leven. 7 Vervolgens is hij aan Jakobus verschenen en daarna aan alle apostelen. 8 Pas op het laatst is hij ook aan mij verschenen, aan het misbaksel dat ik was. 9 Want ik ben de minste van de apostelen, ik ben de naam apostel niet waard omdat ik Gods gemeente heb vervolgd. 10 Alleen dankzij zijn genade ben ik wat ik ben. En zijn genade is bij mij niet zonder uitwerking gebleven. Integendeel, ik heb harder gezwoegd dan alle andere apostelen, niet op eigen kracht maar dankzij Gods genade.

24 1 Korintiërs 15: 1–11 11 Hoe dan ook, of zij het nu zijn of ik, wij verkondigen allemaal dezelfde boodschap, en door die boodschap bent u tot geloof gekomen.

25

26 Psalm 133: 1, 2, 3 1 Komt, ziet, hoe goed, hoe lieflijk is 't als zonen van Isrels huis als broeders samenwonen, in vrede bij elkander zijn. Het is als olie, kostelijk en fijn, die naar Gods heilig voorschrift is bereid, waarmee de priester wordt gewijd.

27 Psalm 133: 1, 2, 3 2 Als olie die Aärons hoofd besproeide en langs zijn baard en mantel nedervloeide, is hun eendrachtig samenzijn. Het is als Hermons dauw zo fris en rein, een dauw, die door het vroege licht bestraald, op Sions bergen nederdaalt. 3 Op Sions berg gebiedt de HEER de zegen, daar wordt genaad' en vrede rijk verkregen, het leven tot in eeuwigheid.

28

29 Tekst 1 Korintiërs 15: 7A 7 Vervolgens is hij aan Jakobus verschenen en daarna aan alle apostelen.

30

31 Preek

32

33 Lied 221: 1, 2 Uit: Liedboek voor de kerken
1 Wees gegroet, gij eersteling der dagen, morgen der verrijzenis, bij wiens licht de macht der hel verslagen en de dood vernietigd is! Here Jezus, trooster aller smarten, zon der wereld, schijn in onze harten, deel ons zelf de voorsmaak mee van der zaalgen sabbatsvreê!

34 Lied 221: 1, 2 Uit: Liedboek voor de kerken
2 Op uw woord, o Leven van ons leven, werpen wij het doodskleed af! Door de kracht uws Geestes uitgedreven, treden we uit ons zondengraf. Leer ons daaglijks, leer ons duizendwerven, in uw kruisdood meegekruisigd sterven, en herboren - opgestaan, achter U ten hemel gaan!

35

36 Collecte 1e collecte: Evangelisatie 2e collecte: Rente & Aflossing

37 Agenda aanstaande week 1/2
Zondag 30 april 09:30 Kerkdienst – br. F. Folkerts 14:00 Kerkdienst – br. P. Zuidema 14:00 Kind in Kerk (onderbouw): Amos, het neefje van Paulus. 15:00 Bloemen bezorgen: Fam. H. Bijzitter Maandag 1 mei 20:00 Kerkenraad met diakenen

38 Agenda aanstaande week 2/2
Zondag 7 mei 09:30 Kerkdienst - br. F. Koning 14:00 Kerkdienst - ds J. Plug (Roden) 14:00 Kind in Kerk (bovenbouw): Simon. Pinksteren. 15:00 Bloemen bezorgen: Fam. H. Huitema

39 Jarige aanstaande week
zo Mirjam Gorter (23)

40

41 Opwekking 44: 1, 2, 3 1 Geprezen zij de Heer Die eeuwig leeft. Die vol ontferming ieder troost en alle schuld vergeeft. Die heel het aards gebeuren vast in handen heeft. Hem zij de glorie, want Hij Die overwon, zal nooit verlaten wat Zijn Hand begon. Halleluja. Geprezen zij het Lam. Dat de schuld der wereld op Zich nam.

42 Opwekking 44: 1, 2, 3 2 Verdreven is de schaduw, van de nacht. En wie Hem wil aanvaarden wordt eens veilig thuisgebracht. Voor Hem geldt ook dit wonder: alles is volbracht. Hem zij de glorie, want Hij Die overwon, zal nooit verlaten wat Zijn Hand begon. Halleluja. Geprezen zij het Lam. Dat de schuld der wereld op Zich nam.

43 Opwekking 44: 1, 2, 3 3 Hij doet ons dankbaar schouwen in het licht, dat uitstraalt van het kruis, dat eens voor ons werd opgericht. En voor ons oog verrijst een heerlijk vergezicht. Hem zij de glorie, want Hij Die overwon, zal nooit verlaten wat Zijn Hand begon. Halleluja. Geprezen zij het Lam. Dat de schuld der wereld op Zich nam.

44

45 Amen

46

47 We hopen u de volgende dienst weer te zien.
Tot ziens We hopen u de volgende dienst weer te zien.


Download ppt "Agenda aanstaande week 1/2"

Verwante presentaties


Ads door Google