Informatiebijeenkomst nieuwe medewerkers

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Cliëntenraden en Veiligheid
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Onze kernwaarden.
Het Techniek- en MotivatieKompas Leerlingen in hun kracht brengen.
Introductiebijeenkomst
Visie op HNW juni Belang van een Visie Een Visie op Werken is de overkoepelende beschrijving hoe een organisatie werk in de toekomst ziet. De visie.
Eli van Beekveld Zaal 1 Tijdstip uur
Grenzen aan vrijwilligerswerk?. SGL Stichting gehandicaptenzorg Limburg Zorg beter met vrijwilligers 21 november 2013.
WELKOM !! 4 maart 2014 Alleen ga je sneller, Samen kom je verder!
Waarde-volle zorg LPZ, 11 oktober Opbouw Voorstellen Ontwikkelingen Ander perspectief In gesprek 2.
Motivatie van de professional Willy Limpens
Binden en verbinden van mensen of personeel…
Hoe blijf ik overeind als welzijnsprofessional?
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Waarom zou je geloven? Dáárom, juicht mijn ziel
VLECHTWERKEN IN PRAKTIJK LOOPBAANONTWIKKELING Bea Janssens
Het kwaliteitskader Verantwoorde zorg in relatie tot palliatieve zorg
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Tevreden studenten. Hoge waardering
Slimmer omgaan met personeel Dorinde Brands Adviseur Expertisecentrum LEEFtijd 28 augustus 2008, Arnhem.
De succesvolle ondernemer Het juiste personeel
Welkom bij Pyoen Specialisatie in strategie ontwikkeling en communicatieaanpak Verbindt organisatiebeleid en de communicatiestrategie Praktische vertaling.
Experimentele Proeftuin Sint-Oedenrode Jo Gloudemans.
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Vrijwilligerscentrale Haarlem e.o.
De cultuur van MBO College Zuid
Vernieuwing beroepsgerichte programma’s vmbo: LOB
Ondernemende professionals gevraagd! Lieve help!
Visie & Strategie.
Jongeren willen hun dagelijks leven met God verbinden
Symposium 5 jaar poliklinische apotheek ASz
Vitale organisaties = Vitale relaties Rob Kars. Werk maakt gelukkig Geld maakt gelukkig Discriminatie maakt gelukkig Bron: 21 minuten onderzoek 2007.
Meubelindustrie/ interieurbouw Op stap in de Welkom!
Identiteit van de divisie Zorg & Gezondheid
Ik ben naam, functie Wie zijn jullie? bedrijfsnaam Welkom bij.
Hoe spelen we daar in de dorpen op in? Presentatie: 4 maart 2015 Veranderingen in de zorg.
Inhoud presentatie Trends Doelen regeerakkoord Meerwaarde Wlz
Meer dan 200 loopbaanprofessionals doen mee! Dag van de Loopbaan Wat is de Dag van de Loopbaan? Op 27 september zetten ruim 200 Noloc erkend (register)
11 Diversiteit & inclusie July 30, Overzicht Diversiteit en inclusie zijn een integraal onderdeel van onze business. Het is essentieel dat u.
Inhoud Introductie Pameijer Doelgroepen Dienstverlening
Informatiebijeenkomst nieuwe medewerkers
Solliciteren: wat wil ik?
Discussiegroepen - resultaten
Donderdag 3 december Opening Waar staat Veluwe Portaal nu? Kans in de regio HR voorbeelden HR ontwikkelingen Dienstverlening Veluwe Portaal 2016.
Hulpvragen voor het formuleren van je eigen kernwaarden
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Inleiding Wij zijn Zuidwester Aankondiging decentralisatie, wat nu? Proces van pionieren en verbinding zoeken Stappenplan transitiebureau Positionering.
Welkom. Veiligheid Allemaal bril op!!! Waarom zou ik mij houden aan de veiligheidsvoorschriften?
Landelijke Beroepsvereniging Coördinatoren vrijwilligerswerk Corry Baarsma, lid van bestuur AGORA Regiocoördinator vrijwilligerswerk bij grote zorginstelling.
Regie op locatie een middel op weg naar een Goed Leven voor cliënten, Mooi Werk voor medewerkers en een Financieel gezonde organisatie!
Ik wens u veel personeel Personeel in de Praktijk Tips en Tools Melanie Andriessen, Auto Voskuilen Marleen van Reeden, BOVAG.
Levensfasebewust personeelsbeleid en PROS 2007 Impuls voor het binden & boeien van medewerkers.
Fatima Zorg. De organisatie Hét expertisecentrum voor wonen, dagbesteding, begeleiding én behandeling voor mensen met een meervoudige of verstandelijke.
Wij. Roverscoutswet Ik beloof* mijn best te doen een goede Roverscout te zijn, iedereen te helpen waar ik kan en me te houden aan de Scoutingwet. Ik wil.
Uitkomsten van de enquête van ouders Maart 2014 De stelling was: Oudergesprekken vind ik belangrijk, ik ga daar naar toe. Gemiddelde score t.o.v. het.
Flexpool Wij zijn Flip!. Ken jij Flip al? Hoi, ik ben FLIP Word jij mijn nieuwe collega?
Lukas 6 vers Heb je vijanden lief en behandel anderen zoals je wilt dat ze jou behandelen. Is het een verdienste als je liefhebt wie jou liefheeft?
GROEIEN MET JE IDENTITEIT. EVEN VOORSTELLEN… WAT IS EEN KLANT?
Regionale bijeenkomst beroepsregistratie 20 juni – 30 juni Magteld Beun en Berry Tijhuis.
Welkom en korte introductie aanwezigen
Visie op medewerkers vanuit talentgerichte invalshoek
‘Spelen met Ruimte, in de lokale samenwerking’
Krachtige zorgprofessionals via eigen regie
Nadere uitleg gewenst()
Rivas Zorggroep de beste partner van de huisarts !?
Visie en strategie Les 4: strategie.
  Verzorging van ouderen in de thuissituatie. Waar lopen wij als verpleegkundige tegenaan?
Naar een stad waarin iedereen meedoet
Hoofdstuk 3 Waarom ondernemen?
Presentatie Inspectie - Bezoek
Transcript van de presentatie:

Informatiebijeenkomst nieuwe medewerkers Programma Missie, visie, ambitie en kernwaarden van ZuidOostZorg De organisatie en organisatie 3-hoek De 5 thema’s van Verbinden & Vernieuwen Wat betekent dit voor jou? Uitleg systemen: Lable care Aysist Portaal/ mijn dossier

Missie, Visie en Ambitie Visie Binnen ZuidOostZorg zijn we gefascineerd door de mens in de verschillende levensfasen en de bijdrage die wij daaraan kunnen leveren. In onze visie doet ieder mens er toe. Ambitie ZuidOostZorg wil voor (onze) klanten morgen beter zijn dan gisteren: we willen leren, ontwikkelen, verder zijn dan de rest. We durven ons hoofd boven het maaiveld uit te steken: om ver te kunnen kijken, eerder te weten waar we naartoe willen en telkens nieuwe doelen te kunnen blijven stellen. En om boven dat maaiveld uit op zoek te gaan naar anderen binnen en buiten de organisatie die samen met ons aan (nieuwe) doelen willen werken. ZuidOostZorg: we doen het samen!  

Filmpje ZuidOostZorg Klik op de link: https://www. youtube. com/watch Filmpje ZuidOostZorg Klik op de link: https://www.youtube.com/watch?v=-lT6Yl8cHKU Kernwaarden ZuidOostZorg heeft 4 kernwaarden “Ik voel me welkom” “Ik doe er toe” “Ik ben in goede handen” “Ik voel me vertrouwd”

De organisatie Raad van Toezicht Raad van Bestuur Managementteam 14 locaties Verpleeghuiszorg, Woonzorgcentra, Sûnenz (anderhalvelijnszorg) en de speciale doelgroepen zoals Observatie&Diagnostiek, Gerontopsychiatrie, Niet aangeboren hersenletsel, Reactivering en Geriatrische revalidatie zorg. 817 cliënten intramuraal, woonachtig in Verpleeghuizen en Woonzorgcentra 529 cliënten extramuraal, ZorgThuis 1800 medewerkers 1000 vrijwilligers Medezeggenschap (Cliëntenraden, Ondernemingsraad en VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad) Meer informatie? https://www.zuidoostzorg.nl/organisatie

De organisatie (de 3-hoek) De 3-hoek HBO vgg - EVV en MDZ. Waarvan EVV onderdeel is van het team. Client staat altijd centraal!

De 5 thema’s van Verbinden & Vernieuwen De Klant: eigen regie & leefplezier De medewerker: ambassadeurs & blijven leren Innovatie & Vernieuwing: blijven vernieuwen op onderwijs/technologie De netwerkorganisatie: samen bereik je meer! De (interne) organisatie: de klant staat centraal

Wat betekent dit voor jou? Professional in opleiding Professional Cliënt Jong professional Vrijwillige professional Ik maak het verschil voor de cliënt! ZuidOostZorg maakt het verschil voor mij! Ik ben een ondernemer, neem verantwoordelijkheid voor het resultaat en leg hierover rekenschap af! Binnen ZuidOostZorg kan ik blijven leren en ontwikkelen! Ik ben uniek met mijn eigen talenten en ambities en wil iedere dag beter worden. Ik heb hierbij regie over mijn eigen loopbaan! Door HR: Wat betekent dit voor jou? Eigen regie! Waar uit zich dat in? Je bent zelf verantwoordelijk voor het inplannen van je jaargesprek, je informatie te halen van het portaal, voor je rooster etc. Gezond en Vitaal: Bewegen/ Voeding en ZuidOostZorg spant zich samen met mij in om mij gezond en vitaal te houden! Ik voel mij gezond en vitaal! Ik ben flexibel en optimaal inzetbaar! ZuidOostZorg inspireert mij en geeft mij de tools flexibel en optimaal inzetbaar te zijn! Gastvrij Deskundig Persoonlijk Veilig

ZuidOostZorg we doen het samen

Vragen? Uitleg systemen ♕ Keep Calm I’m A Care Worker Lable care (medewerker werkgroep Lable care) Aysist (medewerker flexbureau) Portaal/ Mijn dossier (HR)