De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rivas Zorggroep de beste partner van de huisarts !?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rivas Zorggroep de beste partner van de huisarts !?"— Transcript van de presentatie:

1 Rivas Zorggroep de beste partner van de huisarts !?

2 Wat zijn lange termijn ontwikkelingen
Uitwerking van het concept “De juiste zorg op de juiste plaats” zal door overheid en zorgverzekeraars verder worden gestimuleerd. Dit betekent voor Rivas dat zij een uitgebreidere samenwerking moet zoeken met andere zorgverleners (nulde, eerste, tweede en derde lijn) waarin met alle zorgsoorten de zorg voor de patiënt geoptimaliseerd wordt. Hierbij zullen regionale en landelijke netwerken een belangrijke rol spelen. Rivas moet het ketendenken verder ontwikkelen en hierbij over de grenzen van de eigen organisatie heen kijken.

3 Onze missie Samen met onze cliënten* realiseren wij de beste zorg; mensgericht, veilig, dichtbij, en op het juiste moment. Met onze partners* verbeteren wij voortdurend de zorg en dragen bij aan de gezondheid* van de inwoners van onze regio; duurzaam en betaalbaar. * Cliënt omvat óók de leefomgeving van de cliënt: zijn partner, kinderen, leefomgeving * Partners zijn onder meer huisartsen, andere zorginstellingen, gemeenten, zorgverzekeraars * Gezondheid wordt niet gezien als de af- of aanwezigheid van ziekte, maar als het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te voeren (M. Huber)

4 Onze ambities 1.De juiste (specialistische) zorg, op de juiste plek, op het juiste moment in het netwerk Onze mensen maken de zorg. Professionals kiezen voor Rivas Reputatie Continu werken aan vertrouwen en voorkeur van onze cliënten door dagelijks de beste zorg te realiseren en daar met trots over te communiceren Gezonde bedrijfsvoering Om onze continuïteit te waarborgen en te kunnen blijven investeren en innoveren.

5 Onze waarden Veiligheid De basis voor alle vertrouwen Hoffelijkheid
De toon die de muziek maakt 3. Uitstraling De inhoud zichtbaar gemaakt 4. Plezierig werken De bron van individuele inspiratie 5. Doelmatigheid Doeltreffend en doelmatig voor duurzame zorg

6 Samen

7 Rivas Zorggroep de beste partner van de huisarts !?

8


Download ppt "Rivas Zorggroep de beste partner van de huisarts !?"

Verwante presentaties


Ads door Google