Periode 2 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Kerntaak: Verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
optimaliseren van de commerciële presentatie
Advertisements

Derving Niveau 2 Kerntaak 3 Blz. 67.
Tijdelijke presentatie
Verkoopsterke en –zwakke plaatsen
Presentatie Niveau 3 Kerntaak 5 Blz. 17.
Commercieel beleid 2 H5 Artikelpresentaties Filiaalmanager.
Fase 1 Ken de (detail)handel
Goederen H3 Vaste artikelpresentaties aanvullen Verkoper.
Fase 1 Ken de (detail)handel
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Fase 2 Winkel aanvullen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Par: en
Fase 1 Ken de (detail)handel
Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties
Werken in een arbeidsorganisatie
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Fase 1 Ken de (detail)handel
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties
Goederenverwerking H9 Artikelpresentaties Manager Handel.
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen
HS 4 Aandachtspunten bij een verkoopgesprek
Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties
Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties
Commercieel beleid 2 H5 Artikelpresentaties Ondernemer detailhandel.
Goederen H1 Goederenontvangst Filiaalmanager.
Goederen H5 Derving Verkoper.
Goederen H4 Derving Eerste verkoper.
Goederen H1 Goederenontvangst Verkoper.
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen
Etalages.
functies detailhandel
Periode 1 Detail en marketing Kerntaak: optimaliseren verkoop en assortiment Hoofdstuk: Visual merchandising Par: 2.2 Blz. 562 t/m 567.
Hoofdstuk 4 Distributie (plaats)
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte
Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving.
Periode 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Leiding en begeleiding Par: 1.2:
Periode 3 Controleren van de voorraad en bestellen
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.5.3: Derving.
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen
Verwerken van goederenstroom 1 Hoofdstuk 4 Schoonmaak en derving.
Periode 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Controleren van de voorraad en bestellen.
Hoofdstuk 3 Presentatie van artikelen in de winkel.
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Verbeteringen en personeel Par:
Goederenontvangst / verzending
Periode 1 Detail en marketing Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Par:
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Controleren van de voorraad en bestellen.
Periode 4 Kassawerkzaamheden Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: Gebruiksklaarmaken van het afrekenpunt/ -systeem Par: 1.1.
Periode 4 Kassawerkzaamheden Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: Informeren over de verkoopafhandeling Par: 2.3 Blz. 456.
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.4.5: Personeeelsinstructie.
Presentatie en marketing Hoofdstuk 5 Winkelformule.
Presentatie en marketing Hoofdstuk 6 Retailmix. samengevat 1 ► Wat heb ik in de vorige les geleerd? ► Wat ga ik nu leren? ► Het presenteren van artikelen.
Commercieel beleid 2 Hoofdstuk 5 Commerciële presentatie.
Paragraaf 2.3 Wat willen zij dat je koopt?.
Presentatie en marketing
Ontvangt en verwerkt goederen
Goederenstroom en voorraadbeheer
Hoofdstuk 8 De juiste marketingmix
Ontvangt en verwerkt goederen
Goederenstroom Hoofdstuk 4 Derving.
Ontvangt en verwerkt goederen
Hoofdstuk 5 Voorraad inventariseren
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
STYLING les 2 KERSTBOOM VERSIERING IBS. DISPLAY VOOR EEN WINKEL.
Verwerken goederenstroom 1
Hoofdstuk 4 Inkopen en bestellen
Hoofdstuk 1 Goederenontvangst
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Hoofdstuk 4 Inkopen en bestellen
Transcript van de presentatie:

Periode 2 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Kerntaak: Verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Par: Blz. 96 en 97

3.2.3 Displaybouw Werk aan de winkel: Op Rozen Belangrijk om te weten bij het opbouwen van displays: -Hoeveelheden -Mass, class, total look of fabrikanten display -Plaats in de winkel -Hoe je moet opbouwen -Welk materiaal is beschikbaar

Welke display je gaat bouwen is afhankelijk van: - Bestelde eenheden - Soort display - Soort actie - Omverpakking van de artikelen - Soort artikel - Promotiemateriaal - Hulpmiddelen - Plaats in de winkel

Verder: De display presentatie moet: - uitnodigend werken - Klant moet “overgehaald” worden om het artikel te kopen - De klant moet er gemakkelijk bij kunnen - mag niet te “strak’ zijn (anders durven de klanten er niet aan te komen) - mag niet te rommelig worden - een “startbres” hebben

Prijs-/tekstkaarten ophangen Moeten vanuit de looprichting goed zichtbaar zijn Moeten een relatie hebben met de displayartikelen Gebruik de juiste hulpmiddelen Controleer of de juiste prijs is gebruikt

De vier vuistregels 1.Gebruik de juiste hulpmiddelen 2.Juiste manier van bouwen 3.Presentatie is uitnodigend 4. Reclame/promotie materiaal