Crediteren (notabeheer + dossier) Utrecht 4 maart 2014.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Basisboek Interviewen 3e druk 2012
Advertisements

SCO Rijk woensdag 13 juni 2012.
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Opleiding KWS voor studenten
Dienst « Elektronische Publicaties » e-Depot Demo DIGITOOL 3.0     12.IV.2007 Wanneer u klaar bent, ga door.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
A. Opstarten Totalisatiesoftware V x.xx Verkiezing van : 07/06/ Bureaus ¦ 1.
Vrijwillige van werk naar werk fase 1. Van werk naar werk onderzoek2. Van werk naar werk plan U besluit dit plan niet op te volgen: u houdt dit plan voor.
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 •Ga naar CMS •Kies Nieuwsbrief Caribbean.nl.
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Presentatie Adobe Interactive Forms voor J-formulieren SA en SK.
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Hoe een aanvraag voor het bekomen van een certificaat voor de export van producten bestemd voor diervoeding indienen via internet? 1. Het geschikte certificaat.
Vakantieregels instellen
Kathleen Van Heule Diensthoofd Internationalisering 14 maart 2014
Kolom aanmaken en cijfers invoeren in Grade Center.
Welkom bij de ons automatisch salaris onderzoek
Digitale handboekencollectie van Uitgeverij Van In via Knooppunt
Werkwijze bestelling Ga naar de foto’s door te klikken op galerij.
Opleiding KWS voor studenten en interim medewerkters
Instructie leerling- activatiecode
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Alles over declareren Bijeenkomst Ardennen 14 mei 2014 Ad Vermaas.
Welkom bij de automatische Salarisbepaler
Registratie en facturatie
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Online aangifte doen Deel 2: Het aangifteprogramma.
OpMaat Jurisprudentie Sdu Uitspraken op basis van een wetsartikel Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.
DEBITEUREN- EN CREDITEURENBEHEER
Plannen & Cohorten Utrecht 13 oktober Onderwerpen inrichten OpenAC voor automatisch plannen instellingen tips voor automatisch plannen cohorten.
Financiële Rapportages Utrecht 4 maart De rapportages Productie AP AP-prod./verzekeraar Query AP Eenheden Schadelast.. wat doen ze en voor wie?
Transparantie op de nota Utrecht 4 maart Transparantieop de nota De klant (verzekerde) moet weten wat er door de zorgverlener gedeclareerd wordt.
Snelheid issues en beschikbare tools Utrecht 13 oktober 2015.
Hoe stel ik mijn wallet in. Klik op wallet Klikken voor het aanmaken van uw walletaccount.
-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf.
Onderhandenwerk Utrecht 4 maart Financiering onderhandenwerk OHW: Onderhanden werk, de DBC productiegegevens welke op een bepaald peilmoment nog.
Aanvragen OSO dossiers binnen Magister Ga in de RDP versie van Magister naar Leerlingen > leerlingen> Overstapdossier aanvragen:
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
2002 Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2002 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Je salaris voor 2002 wordt gebaseerd op de antwoorden.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Presentatie Cliëntenraad 22 november Nieuwe naam WAS: Stichting Philadelphia Bewindvoering en Vermogensbeheer Nieuw: Stichting Mijn Geld en Zo.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via ELO.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via Entree.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via distributeursportaal.
Digitaal wedstrijd formulier
Auvesta Affiliate validatie
Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2006 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Uw salaris voor 2006 wordt gebaseerd op de antwoorden.
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Fysiomanager
Menu - Affiliate Registratie
Basketball.nl app & mDWF
Digitaal wedstrijd formulier
Digitaal wedstrijd formulier
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches.
Algemene beschrijving van de toepassing
Auvesta Transactie Veilig Legitimatiekaart
GOUD is geld de rest krediet
Zoeken en filteren Handleiding
Auvesta transactie Verificatie mobileTAN
Zoeken en filteren Handleiding
Digitaal wedstrijd formulier
ADR's & SCAN CARDS.
Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2003 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Uw salaris voor 2003 wordt gebaseerd op de antwoorden.
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
Stroomschema Doelmatig voorschrijven 2017
Digitaal wedstrijd formulier
Opmaken van rekeningen
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Transcript van de presentatie:

Crediteren (notabeheer + dossier) Utrecht 4 maart 2014

Wanneer crediteren vanuit dossier? Crediteren om parallelliteit van subtrajecten (twee of meer trajecten over een periode) op te heffen.

Hoe ontstond parallelliteit? Achteraf invoeren van bezoeken en verrichtingen. Dit probleem is met de laatste revisies van OpenAC zo opgelost dat er nu een melding wordt gegeven zoals deze afbeelding.

Hoe ontstond parallelliteit? Wijzigen van de zorgvraag in het zorgtraject waar al subtrajecten met een andere zorgvraag zijn gefactureerd Pre-DOT trajecten vroegtijdig afsluiten

Creditnota’s Nota's kunnen om diverse redenen worden afgewezen en daardoor kan men genoodzaakt zijn om de afgewezen nota’s te crediteren. Hieronder per geval de beste manier van handelen: Patiënt niet bij ons verzekerd. Ga naar het betreffende dossier en controleer de verzekeringsgegevens (via Vecozo). Ga dan naar notabeheer en zoek de nota op. Ga in de notabundel naar de betreffende regel en voer onder transactie in: doorsturen naar (andere) verzekeraar. Kies nu de nieuwe verzekeraar. Druk tenslotte op verwerken. Is de patiënt niet verzekerd, dan eventueel gebruik maken van de optie doorsturen naar patiënt. Verkeerd tarief gehanteerd, polisnummer onjuist etc. Voer onder transactie in: nota aanpassen en opnieuw indienen en klik op verwerken. Vektis-bestand onjuist (bij electronisch declareren). Stuur het vektisbestand naar ​ De bestanden worden door FENAC ICT gecorrigeerd en voorzien van een nieuw bundelnummer (het oude nummer met a of b erachter) aan u teruggestuurd. U kunt het verbeterde bestand dan bij Vecozo indienen. Wij accepteren geen verzamelnota's. Zoek de notabundel op in notabeheer en klik op opnieuw indienen als losse nota's. Stuurt u de nota aub naar de patiënt. Zoek de notabundel op in notabeheer, zoek de betreffende notaregel op en klik onder transactie op doorsturen naar patiënt en tenslotte op verwerken. LET OP: Het verzenden van de aangemaakte creditnota is afhankelijk van de afwijzing/toekenning die verkregen is uit de retourinfo. Als er nog geen retourinformatie via OpenAC is ingelezen voor de originele nota of de originele nota is volgens de retourinfo is toegekend wordt de creditnota wel verstuurd.

Afsluitend Bedankt voor jullie komst! Zijn er nog vragen?