Gezellig aperitieven met broodhapjes. Goed begonnen… Enkele tips voor een geslaagd aperitiefmoment Voorzie een vijftal hapjes per persoon Varieer in smaak,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
GMP and HACCP in school restaurants
Advertisements

je dagelijkse gezonde energieleverancier
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd ! Een avondje stappen….
Les 1 Wat is “ Kook met mij mee!”?. Een dag zonder vlees
De Engelse fotograaf Car Warner maakte een reeks foto’s
Gezonde voeding.
Samen bidden, samen delen
Gezond ouder worden in de 21ste eeuw
Dit is de PowerPoint presentatie van Lidewei, Nienke en Marit 6B
Gemaakt door: Pim & Wouter Griekse spanakopita Komt uit Griekenland De belangrijkste Ingrediënten: -Fetakaas -bladspinazie Meer INFO op
Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters” Vlees & Gevogelte.
Kies uit één van de vijf recepten uw nieuwe uitdaging! 1. Lichaam en geest Rust in het hoofd en een goede lichamelijke conditie. 2. Bewegen met plezier.
Feestelijk dessert.
De gezonde voedingstest
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Cateringlijst 2013 “Ut Opsjupperke” Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk “Ut Opsjupperke” Kerkplein GH Stramproy Tel/fax.
Cateringlijst 2011 “Ut Opsjupperke”
Bier beter dan een vrouw?
“Zijn noten veganistisch?”
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
Brood!!.
3. Over smaak valt niet te twisten
Fruit is goed. Fruit is gezondt voor je lichaam. Er zijn verschillende fruit soorten. Er zijn verchillende smaken en kleuren. 1.Er zijn appels,peren,en.
Kies uit één van de vijf recepten uw nieuwe uitdaging! 1. Lichaam en geest Rust in het hoofd en een goede lichamelijke conditie. 2. Bewegen met plezier.
Kies uit één van de vijf recepten uw nieuwe uitdaging! 1. Lichaam en geest Rust in het hoofd en een goede lichamelijke conditie. 2. Bewegen met plezier.
Gezellig aperitieven met broodhapjes
Spreekbeurt groente Mart van der Lugt.
Smaak en kleur On ne discute pas.
De Engelse fotograaf Car Warner maakte een reeks foto’s
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
Klik om verder te gaan.
Een doorsnee gezonde dag Rotary Naarden Bussum 24 maart 2014.
HEEL VEEL SUCCES! HOI! LEUK DAT JE EEN SPREEKBEURT OVER
In Photoshop is het mogelijk om overal plakjes van te maken of dingen af te schillen…. Laten we eens gaan kijken wat er zoal mogelijk is… Soms zijn dingen.
S a l a d e s Rocket v 10,00 rucola, buffelmozzarella, rode ui, pijnboompitten, pesto, tomaat en balsamicodressing Chèvre 10,00 salade met warme geitenkaas,
We beginnen met een bakkie koffie en wat lekkers erbij. Onderwijl kletsen we wat bij.
We behandelen: Eiwitten Koolhydraten Vetten
Restaurant Swing Restaurant Swing biedt een uiteenlopend menu welke iedere 4 weken wisselt. U kunt een keuze maken uit losse gerechten of zelf een 3-gangen.
Het is 3 oktober.Israa,Carmen en Loubna werden wakker en kleden zich aan. En gingen naar de winkel.
The Creative ones 3 concept ideeën David Kimpel Laura Prins

GAST OP AARDE In ons gevecht Voor Mijn en Dijn Gepaard met Leed en Pijn.
Alcohol, roken en opvoeding
Saskia Best HRO – CMD WINTER 2009 Concept Development – 14 december 2009.
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Welkom in de bibliotheek!. Wat gaan we vandaag doen? Presentatie met boekentips (ca. 10 minuten) Rondleiding (ca. 10 minuten) Zelf boeken zoeken op de.
Feestelijk dessert. Festijn voor zoetekauwen Wat serveer ik in een dessertenbuffet? Droog gebak Crème-au-beurretaart / kerststronk Slagroomtaart Petit-fours,
Yanick, Lygia en Janelle Drinken-eten. Indeling Concept Persona Doelgroep Moodboard Social Media Benchmark Online strategy map Top 10 zoekwoorden Customer.
Voedingsdienst Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ Maaltijdservice(extramuraal) Maaltijdservice(extramuraal) Restaurant “Onder de Pannen” Restaurant “Onder.
Eindtoets taal Oefenreeks 9 Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
Het vermogen tot goed leven Marli Huijer Erasmus Universiteit Rotterdam/De Haagse Hogeschool.
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
Voeding in de pedicurepraktijk
Impact 10 maart.
Goede voornemens.
Schijf van vijf.
Bier Verenigt, gedeelde passie
Doe je mee? een eigenwijs spel!
Even voorstellen Ivanka Beerepoot diëtist bij Esdégé-Reigersdaal
Workshop Eetplezier & Beweegkriebels
HET NIEUWE JAAR.
THEMA ALBUM T H E M A L B U M.
Eiwitten op je bordje Context 1.
Lezing Stichting Kind en Voeding
Lezing Stichting Kind en Voeding
Opdracht product-PP Maak een PowerPoint over een product naar keuzen.
Blij zijn in je werk is zo goed!
Werkwoordspelling: zinnen met één persoonsvorm
BC Meijel / BC Ketelbink
Transcript van de presentatie:

Gezellig aperitieven met broodhapjes

Goed begonnen… Enkele tips voor een geslaagd aperitiefmoment Voorzie een vijftal hapjes per persoon Varieer in smaak, soort en samenstelling (brood, vis, vlees,…) Groentensnacks en dipsausjes zijn een gezonde aanvulling voor de stevigere hapjes Kies voor makkelijke hapjes! Zo kan je samen met je gasten genieten van het aperitief Het oog wil ook wat: potjes, lepeltjes, schoteltjes,... Presentatie is ook belangrijk!

Gerookte zalmrolletjes Recept op echtbakmanschap.be

Spiesjes van geroosterd brood, tomaten en mozzarella Recept op echtbakmanschap.be

Bruschetta met vitello tonato Recept op echtbakmanschap.be

Altijd een lekker idee bij je bakker Meer inspiratie op Crostini met ham en peer

Altijd een lekker idee bij je bakker Mini-pizzabaguette met courgette en salami Meer inspiratie op

Altijd een lekker idee bij je bakker Toast met geitenkaas en dip van gegrilde paprika’s Meer inspiratie op

Altijd een lekker idee bij je bakker Stokbrood met tomaten- parmezaanpesto Meer inspiratie op

Je bakker en zijn team wensen je prettige feestdagen!