Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op de boerderij lekker in het hooi graasde maar nu op je bord licht.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KINDERUITSPRAKEN enter.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Wat is de vee-industrie?
: gemaakt door Jelle honden.
Boe! Mijn naam is Bella De Koe.
Vraag 1: Welke dieren leven in de Nederlandse vee-industrie?
Sporten.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Door: Tim Ties Deniz Jerom Sten
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Presentatie over vogels
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Presentatie over: Konijnen
Mijn Stage Bij *Kastelein Naam: *dino taradzic Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Op de boerderij van boer René
De koe Melissa en Natasja.
Naam: Presentatie over Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Presentatie over paarden en ponys
Presentatie over Siberische husky
Presentatie over wasberen
Presentatie over Mechelse Herders
Presentatie over Tijgers.
Presentatie over honden
Presentatie over tijgers
Naam:chermaie klunder
Presentatie:yorkshire terrier
O wacht even ik zie een kaT
Presentatie over : honden
Ik ben Bob..
Ons boerderijbezoek 5 maart 2012
KUNST Er zijn heel veel soorten kunst,
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
De koeien lopen in de wei en eten gras
Naar de boerderij van de familie Bonthuis.
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Interpreteren van data
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Luca’s spreekbeurt over Maine coons
Groep 3a praat en werkt over de slak.
PowerPoint presentatie over de Groninger Blaarkop koe.
Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in.
Mm, lekker warm en veilig hang ik aan moeders takken. Het is hier zo fijn, zo gezellig. Mijn vrienden de dieren komen langs. Ze eten en rusten uit. Het.
Groep 6 gaat schaken Door groep 6 van de dubbele punt in Aartswoud.
Mijn Restaurant Opdracht ICT.
Vliegenzwam Wie kent hem nou niet!!!!.
Dit is Albert. Welke producten zou hij kiezen?vakantiehuisje.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Dieren in Zuid-Afrika..
Herhaling Spelling Hoofdstuk 1 en 2 Klas 2A.
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
V AN STAL NAAR BORD Bij deze publicatie komen van alles en nog wat over de vee houderij.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Ik mocht voor plannex een opdracht over de merel doen. Ik vond het gelijk leuk. Maar het was wel moeilijk.
Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!
INHOUD. Koeien……… Hoe onze koeien de stal leven. ………… Informatie over de koeien …….. Stier……. De stal met 5 koeien…….. Stal…………. Vee industrie……………… Melkerij.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Welkom op de kinderboerderij Laag Buurlo. Dit bord staat bij de ingang van de kinderboerderij.
Dieren op de boerderij. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
FINISHING PROFILES Van: Mootje, Hasib, Hein, Marieke, Sophie, Jaëla & Elia.
Dieren op de boerderij. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Dieren op de boerderij. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Wij hebben een infographic gemaakt om de mensen bewust te maken van hoeveel Co2 uitstoot er in hun eten zit. Deze kunnen we bijv. flyeren. Wij hebben.
Deze presentatie gaat over:.  Hallo,  Wij hebben een onderzoek gedaan in de wijk.  Wij hebben uiteindelijk gekozen voor het gebied bij de kinderboerderij.
Vragen over de film ‘Dier en Industrie’
Melk Laat een melkpak zien. Bekijk en bespreek deze met de leerlingen.
Vragen over de film ‘Dier en Industrie’
Transcript van de presentatie:

Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op de boerderij lekker in het hooi graasde maar nu op je bord licht na deze presentatie weet je er alles over

 Hoe ik de stal had gemaakt.  De koe.  De verschillen van de bio industrie en van de biologische boerderij.  duurzaamheid inleiding

Ik had elke vrijdag tijd om aan mijn stal te werken. En ik had veel dozen mee en het kleur papier had de juffrouw voor gezorgd. We hadden groepjes want elke plannex kind had nog een paar klas genootjes. Mijn klas genoot was Moritz wat jullie Misschien al wisten. Ik had op google gekeken naar een plaatje van een stal die biologisch was en daar heb ik een beetje van na gedaan. Hoe ik de stal had gemaakt

Ik heb voor de koe gekozen want dat vind ik het leukste dier. Ik zelf eet biologisch en wil dat jullie dat ook doen. Want die dieren van de bio industrie zijn zielig. De koe heeft uiers om het kalf drinken te geven En wij drinken dat ook. De ogen van een koe zitten aan de zij kant want dan kan hij zijn vijanden zien aan komen. Denk je dat koeien altijd melk heeft dan heb je het mis want ze hebben het alleen als ze een kalfje krijgen. De koe

De biologische boerderij heeft hooi op de grond en de bio industrie heeft zaagsel op de grond. De dieren van de bio industrie zitten in hokken en de dieren van de biologische boerderij hebben heel veel ruimte. De dieren van de bio industrie mogen niet naar buiten en de dieren van de biologische boerderij mogen naar buiten. De verschillen van de bio industrie en van de BIOLOGISCHE BOERDERIJ

Je denkt dat alleen wind energie lucht energie en zonnen energie alleen als duurzaamheid bestaat maar je heb ook vlees als duurzaamheid biologisch vlees is duurzaam.Het vlees van de bio industrie is niet duurzaamheid. Duurzaamheid

Dit was het