LOOPBAANSCAN MEDEWERKERS SECTOR WATERSCHAPPEN. JOUW LOOPBAAN De nieuwe cao sector waterschappen biedt kansen om jezelf verder te ontwikkelen in je loopbaan!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Samen werken aan inzetbaarheid en mobiliteit 1. Grote veranderingen • Jeugdzorg heeft te maken met grote veranderingen: • Transitie • Gemeenten worden.
Advertisements

Online Matchen ‘Van Recruitment tot kwalitatieve selectie’
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Op koers met het Zelfmanagementkompas
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Bedrijfsverbetering met de Code
We gaan allemaal aan de slag met Mijn HRM!
Ondernemingsplan van <Naam van jullie bedrijf>
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl > Cv’s zoeken en bekijken > Aanmelden en inloggen > Op een cv reageren > Uw bedrijfsprofiel aanmaken > Informatie over werk.
Wat is Pearson XTRA? De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl
Invullen e-profiel Ga naar
POP Workshop voor leidinggevenden Mobiliteitsfonds HBO
Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf
om deze presentatie uit te voeren
E-competentiescan. Wie kunnen de scan gebruiken? De medewerker Vult de scan in en krijgt inzicht in eigen handelen De leidinggevende Krijgt een beeld.
E-pensioen Online antwoord op al je pensioenvragen.
Benieuwd naar wie ik ben ...
Ho 8: Portfolio.
Lezing door Kick de Wolff
WELKOM! Bij de Workshop “Blik op jezelf” Oftewel BLIK OP IK..!
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Deel anders, mijn organisatie
Rekenen groep 4.
FLOW WEP Toepassing bij [corporatie].
Workshop Werken met een P.O.P. vrijdag 26 september 2014
Qompas SectorKeuze De online gids voor keuzes binnen het vmbo en loopbaanoriëntatie Informatieavond voor ouders.
Help! Verzuim voorkomen
Jouw mening telt! Wil je mede bepalen welke punten we gaan verbeteren binnen ? Geef je mening over de sfeer op je afdeling, je leidinggevende en het werken.
Meer dan 200 loopbaanprofessionals doen mee! Dag van de Loopbaan Wat is de Dag van de Loopbaan? Op 27 september zetten ruim 200 Noloc erkend (register)
De ondernemende student Hoofdstuk 3Persoonlijke presentatie en reflectie.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
UVW LinkedIn Presentatie
De N-factor, lessencyclus over netwerken
Hoe leert de ruiter NHB DEURNE.
Studieloopbaancoaching Kwartaal 2 week 1
De rode draad in opleiden binnen AAOS
Slc kwartaal 3. programma Hoe is het gegaan Verwachtingen Tips and tricks Opdrachten slc.
Slc. Hoe gaat het ?? 4.5 Opdracht: Mijn studievaardigheden Planning: kwartaal 2 Inleveren via: Inleverknop van module SLC via Voor deze opdracht.
Briefing inschrijving NLVD Inschrijfprocedures NLVD Deelname aan NLVD d.m.v. meelopen defilé, meerijden met oude voertuigen en/of tribuneplaatsen.
Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up.
Waarom? Iedereen heeft sterke en zwakke punten. Met je sterke punten kun je heel ver komen en het is dan ook van belang om deze in te zetten.
Inhoud Deze fase bestaat uit vier onderwerpen: 1.Interesse 2.Vaardigheden 3.Persoonlijkheid 4.Passie Je werkt toe naar het ontdekken van jouw passie.
Kiezen voor keuzedelen
Mantelzorgkaart Aan de slag op het werk Aan de slag met mijzelf Aan de slag thuis mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS en het ministerie van.
Groep 6 Wat doe ik vandaag?. TIPS om te doen O Je zit vandaag onverwacht thuis. Je krijgt wat tips om vanmiddag te doen. Je hebt soms wel een PC nodig.
Ik wens u veel personeel Personeel in de Praktijk Tips en Tools Melanie Andriessen, Auto Voskuilen Marleen van Reeden, BOVAG.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
FOCUS IN ACQUISITIE Welkom bij de workshop Presentatie: Herma Wichman specialist in een heldere focus en strategie.
BRENGEN IN PLAATS VAN HALEN Welkom bij de workshop Presentatie: Herma Wichman specialist in een heldere stip focus en strategie.
Coöperatief leren?? E-twinning Digitaal samenwerken in het klaslokaal (en daar buiten )
Regie op je eigen loopbaan: workshops ter inspiratie
Instructie inloggen leerling via distributeursportaal.
Uren in Balans Toelichting Verlofaanvraagmodule Vakantie aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! mei 2016.
Talent in Ontwikkeling
Het maken van een toets. Inleiding Voordat je aan de toets gaat beginnen doe je er verstandig aan om aan de volgende tips te denken: 1.Goed lezen Goed.
Informatie over Vanzelfsprekend voor een deelnemer en/of naastbetrokkene bij een zorgboerderij.
Instructie Deze presentatie geeft, samen met de demo van het Strategisch Ontwikkelingsplan, leidinggevenden een goed beeld van de verschillende stappen.
Cliënteninformatie: Wat kan ik met ROM?
Grip op stress, tijd en Welkom, mijn naam is Annemiek Tigchelaar en ik ben de eigenaar van Werkdrukverlager. Wij helpen je met grip op je stress,
Kiezen voor keuzedelen
Duurzame inzetbaarheid
“Ontwikkelingsgericht Leidinggeven, hoe doe je dat?”
volgende bladzijde terug
FLOW WEP Toepassing bij [corporatie].
Het tweede LOS-gesprek
100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019.
Workshop Leidraad EMB in het Vizier Mia Nijland & Lisa Delmée
Mindset, targets en doelen
Transcript van de presentatie:

LOOPBAANSCAN MEDEWERKERS SECTOR WATERSCHAPPEN

JOUW LOOPBAAN De nieuwe cao sector waterschappen biedt kansen om jezelf verder te ontwikkelen in je loopbaan! Verder ontwikkelen in je eigen functie? Een andere functie in de organisatie? Een nieuwe loopbaanstap buiten het waterschap? Wat is voor jou de juiste koers in je loopbaan? Hoe ga jij je persoonsgebonden basis budget inzetten?

LOOPBAANVRAGEN Om de juiste loopbaankoers te kunnen bepalen, eerst zicht krijgen op: Weet jij voor jezelf het antwoord op deze vragen? De Loopbaanscan kan je hierbij helpen! Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat durf ik?

LOOPBAANSCAN Online instrument Bestaat uit meerdere vragenlijsten Invullen van vragenlijst duurt 1,5 uur Levert een automatisch gegenereerde rapportage op

LOOPBAANSCAN Ontwikkeld door gerenommeerd assessmentbureau LTP Valide en onderbouwd Alleen jij krijgt de gegevens te zien! Kosteloos voor medewerkers sector waterschappen De scan kan je ieder jaar 1 keer invullen

1. MELD JE AAN Ga naar en zoek op ‘Loopbaanscan’ of kijk op intranet naar ‘Loopbaanscan’ Aanmelden met je werk- (alleen voor medewerkers sector waterschappen!) Je ontvangt je inloggegevens via Je kan vervolgens op iedere PC (geen tablet!) met internetverbinding inloggen en de scan invullen: dus ook thuis!

2. VUL DE VRAGEN IN Invullen kost 1,5 uur, dus reserveer deze tijd. Een investering in je loopbaan! Ga op een rustige plek zitten waar je niet wordt gestoord en jezelf goed kan concentreren Moet je tussentijds stoppen? Dat kan, je kunt dan later weer verder gaan waar je was gebleven

2. VUL DE VRAGEN IN Vragen gaan over: - je persoonsgegevens - je werkgegevens - je persoonlijkheid - je competenties - je werkstijlen - je leerstijlen - je werkmotieven - je werkvoorkeuren - je kwaliteiten Lees de instructies bij iedere vragenlijst eerst goed door!

3. LEES DE RAPPORTAGE Na invullen kun je direct je digitale rapport downloaden. Alleen jij hebt toegang tot het rapport! Bestaat uit de volgende onderdelen: - Wie ben ik? persoonlijk profiel en leerstijlen - Wat wil ik?werkmotieven en werkvoorkeuren - Wat kan ik?sterke punten, ontwikkelpunten, irritaties en competenties - Wat durf ik?veranderkracht en zelfmanagement - Werkboek tips en oefeningen om zelf aan de slag te gaan!

3. LEES DE RAPPORTAGE Lees het rapport eerst zelf goed door! Laat het iemand lezen uit je directe omgeving en bespreek het met elkaar. Stel jezelf de volgende vragen: Herken ik mijzelf in de resultaten? Herkennen anderen mij in de resultaten? Wat maken de resultaten bij mij los? Wat leer ik over mijzelf? Wat betekenen de resultaten voor de keuzes in mijn loopbaanontwikkeling?

4. BESPREEK DE RESULTATEN De scan levert je meer op als je de resultaten vervolgens ook bespreekt met iemand die de scan goed kent: loopbaancoach/-adviseur of medewerker P&O in je organisatie Resultaten kun je ook gebruiken in de gesprekken met je leidinggevende over je loopbaan- ontwikkeling en de besteding van je persoonsgebonden basis budget

5. MAAK EEN PLAN EN AAN DE SLAG Stel een plan op voor jouw eigen loopbaanontwikkeling Stel concrete en realistische doelen Bespreek deze met je leidinggevende en/of P&O Ga aan de slag met jouw loopbaan!

INFOFLYER Informatie uit deze presentatie nog eens nalezen? Vraag om de infoflyer! Of download deze via

LOOPBAANSCAN MEDEWERKERS SECTOR WATERSCHAPPEN