Gent 2015 deeltijd. https://www.youtube.com/watch?v=o DH8Fx3m1eg Frank Boeijen - De Beloning Op straat blaffen honden Voordat de avond valt Ik heb honger.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik ben dankbaar ....
Advertisements

E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
Het seminarie Waar ik aan denk? Jezus zei: Als je bidt, wees dan niet als de hypocrieten, die opstaan in de kerk en op de hoek van de straat, zodat iedereen.
“Het touw” Van een onbekend auteur A presentation by Booker.
Heb je even voor mij Presentatie Aart.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Levensbeschouwing Welkom
Louis.
Jozua Hoofdstuk 9 Lopen en gedragen worden Op de kring Bijbelstudie Van de VEG Amstelland 2 Emmeloord Over het boek Jozua Hoofdstuk 4.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Samenstelling en fotobewerking: Alberto
NVPMT Werkveldgroep Revalidatie Bijeenkomst vrijdag 24 mei.
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
Godsdienst.
Het Verhaal van een DOM BLONDJE.
Wenen t/m 11 mei MAVO 4 HAVO 5 VWO.
Wie durft te zeggen dat vrouwen ook niet in staat zijn om technische problemen van een auto te herkennen?
[In de voor u liggende presentatie zijn de foto’s verwijderd. Het beeldboekje met foto’s verschijnt in het najaar 2010] Presentatie beeldboekje: inspirerende.
INSIDE OUT Het project voor de mama’s van Tilburg.
Beroepsvaardigheden onderdeel van SBC
Media en creativiteit module 2 Identiteit Jaar 1.
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
Godsdienst 1.
Wat is het eigenlijk? Welke bedoeling zit erachter? Waarom is dit belangrijk voor mij? Wat, hoe, wanneer, wie en vragen!
Wat gaan we doen? Vrijdag: Wat ligt er bij jou op tafel? Zaterdagochtend: Wat wil je met God delen? Zaterdagavond: Wat heeft Jezus in jouw situatie? Zondag:
PRESENTEREN KUN JE LEREN
Het is een nacht 1 Je vraagt of ik zin heb in sigaret
Voor Aranka... Van Aart.
Mijn verjaardag..
Tweede wereldoorlog.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
Vrouwen en wijn… Woorden van Lemuël, de koning van Massa, waarmee zijn moeder hem vermaande’(31:1).
JDW Het venster een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. Een jong stel komt net wonen in een nieuwe.
Sergimage Het venster Sergimage Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. De volgende morgen.
Het verhaal van een Dom blondje.
Een man zit 's avond behoorlijk door te zakken in een kroeg en besluit rond 2:00 uur naar huis te gaan. Hij staat op van zijn kruk en valt op de grond.
Op zijn 95ste besluit Don Juan nog te trouwen …
Met de handen in het haar? Twee projecten voor de prijs van één! - cursus: kleine kinderen helpen groot worden. - Inforeeks: hoe ga je als ouder om met.
Module ‘Kijken naar Kinderen’ AD opleiding ‘Pedagogisch educatief medewerker’ Week 6 Pascal van Schajik.
Project: Oriëntatie op het beroep Marie-Joze van Raak - Docent SPH - jaar 1 coördinator
PROJECT: ORIËNTATIE OP HET BEROEP Naam: Martine Bink med.hro.nl/binmd Kamer: L
1 Sociologie en Diversiteit werkcollege 2, week 2 Harrie Manders
Social work Week 2.
Slc kwartaal 3. programma Hoe is het gegaan Verwachtingen Tips and tricks Opdrachten slc.
Deel B, les 2 Agenda  Aan- en afwezigen  Actualiteit  Sociaal kapitaal  Pedagogische civil society  Huiswerk en de wijk in.
In samenspraak. Het gesprek tussen musea en gemeenten  Landelijk Contact van Museumconsulenten  Museumvereniging  Vereniging van Nederlandse Gemeenten.
Levenslooppsychologie werkcollege 6
Jennifer de Vries-Aydogdu Med.hr.nl/vrije Project: Oriëntatie op het beroep.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Rotterdam, maart 2009 Begeleiders: Rosa Rodrigues: Els Fonville-Kuhlmann:
Week 6 Docent: COMMUNICATIE. Huiswerk Opdracht 3 Hoe is het gegaan? Wat viel je op? Vragen over de theorie.
Welkom In het nationaal gevangenismuseum. op eigen kracht.
Gelukzoekers vya 14 februari Valentijnsdag.
Kiezen voor keuzedelen
DAPPR Samenspel 1. DAPPR Samenspel: doelen & resultaten > Doelen  Vergroten inzicht in eigen rol  Vergroten inzicht in elkaars rol en handelingsmogelijkheden.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
PERSONAL BRANDING Stel je bent een shampoo… 10 oktober Amersfoort.
Internationaal project 4 t-havo thavo 2013  Contact met Shoreham Academy in Shoreham  Van zondag 24 feb t/m donderdag 28 feb  Verblijf: Alfriston.
Don Quichot – Pablo Picasso Tableau Vivant. Don Quichot Het verhaal.
Welkom Dinsdag 2 april uur Andere schooltijden.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
INSPIRATIEWORKSHOP AANGEBODEN DOOR ASERTO TRAINING BERNADETTE VRIJLING
“ Denk er eens over...” Klik op je muis.... Vandaag hebben we hogere gebouwen en bredere sneflwegen, maar minder temperament en smallere denkbeelden.
MIDDELEN OM TE PRESENTEREN.
             Een man zit 's avond behoorlijk
Op zijn 95ste besluit Don Juan nog te trouwen …
14 december 2017 bijeenkomst 5.
Transcript van de presentatie:

Gent 2015 deeltijd

DH8Fx3m1eg Frank Boeijen - De Beloning Op straat blaffen honden Voordat de avond valt Ik heb honger en word dronken In een onbekende stad Dit cafe is dag en nacht open Dat zegt naast mij een vrouw Het verhaal van haar leven Lijkt op dat van jou Ze lijkt op jou En hier spreekt de duivel van de drank Neem haar mee naar het beloofde land Huur een kamer met bloemen op behang Don Quichote wordt Don Juan Ik stel voor te gaan eten Hier ergens in Gent We lopen over de kasseien Laat mij vergeten wie ik ben Over de stad hangt die donkere stilte Die misschien wel bij ons past En aan tafel zingt een zanger Over een herinnering Een herinnering En later wordt er een open deur ingetrapt De hotelkamer met bloemen op behang De beloning voor een wanhopige man Don Quichote wordt Don Juan Oh, oh Don Quichote wordt Don Juan De beloning De beloning De beloning voor een wanhopige man De beloning De beloning voor een wanhopige man

Dinsdag 17 februari 06:45 uur Op centraal station te Rotterdam (bij de Hema) 07: :33 uur Reis naar Gent 09: :15 uurSpullen afzetten bij hostel 11: :00 uurNaar Kinderopvangorganisatie Partena voor algemene uitleg over organisatiestructuur, missie, visie en pedagogische waarden. 12: :00 uurLunchpauze 13: :00 uurDeeltijd Wiebelwijs 15:30-16:00 uur Inchecken 16:00-17:30 uur Bezoek HOgent (lokaal 4 van Campus Schoonmeersen, gebouw sporthal (Sint- denijslaan 251 of via Voskenslaan 270)) avond vrij…

11: :00 uurNaar Kinderopvangorganisatie Partena voor algemene uitleg over organisatiestructuur, missie, visie en pedagogische waarden. Kinderdagverblijf Wiebelwijs Gent Ottergemsesteenweg-Zuid Gent Ottergemsesteenweg-ZuidGent +Gent,+Belgi%C3%AB/Albert+Heijn,+Ottergemsesteenweg+Zuid+80 3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x47c374750fc4c673:0x27973d !2m2!1d !2d !1m5!1m1!1s0x47c37 3f55e589ca9:0x80f6a471b94a3f64!2m2!1d !2d

Woensdag 18 februari Voor 09:00 uur uitchecken 10:00 – 12:30 uurDeeltijd Kinderdagverblijf Beregoed (Gent) Vogelenzang Gent 12:30 – 14:00 uurLunch pauze 14:00 – 16:00 uurBezoek aan HOGent (lokaal Campus Schoonmeersen gebouw C (Voskenslaan 270)) Vanaf 16:00 uurVrije tijd 17:30 uurTerugreis naar Rotterdam

Voorbereiding uwen-en-werk/maak-kinderopvang- goedkoper uwen-en-werk/maak-kinderopvang- goedkoper

Eindopdracht: Na afloop van de studiereis is het de bedoeling dat iedereen een presentatie maakt, met daarin de opgedane informatie van de bezochte instanties. Je kan presenteren door middel van een folder, poster, workshop en/of een PowerPoint. Op een woensdagmiddag worden de presentaties gegeven aan de eerstejaars studenten van de opleiding. Er worden 3 presentaties gegeven, over: VVE; Ouderbetrokkenheid; Sociale omstandigheden (financiële gedeelte en de redenen om te kiezen voor bepaalde opvang). Je presentatie moet voldoen aan bepaalde voorwaarden, zoals hieronder beschreven staat. Vergelijking van de Hogescholen, m.b.t. de opleiding/lesaanbod; Omgang met multiculturele samenleving binnen de kinderopvangorganisatie; Vergelijking/verschil qua aanbod van ontwikkelingsstimulering. Bij het afsluiten van de studiereis hoort een reflectieverslag. Reflecteer met de methode die jij het prettigst vind. Let op: zorg voor voldoende diepgang. Als je product en reflectieverslag met een voldoende beoordeeld zijn, worden je studiepunten uitgereikt. Daarnaast wordt er inzet verwacht voor het terug bezoek van de Gentse mensen.