24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Dag 4. Dag 4 “We zijn er bijna… we zijn er bijna, nog maar 1 nachtje onderweg”. Dag 4 van het dagboek Hallootjes allemaal, “We zijn er bijna… we zijn.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
D.W. Presenteert.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Wat is/Wat doet het Sterrenfonds? • Voor kinderen < 16 die een steuntje in de rug nodig hebben • In Nederland • Laat kinderen stralen door materiële.
Dagboek van een kleine kleuter
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
De mayonaisepot en de koffie
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
O.B.S. De Brink 8M PowerPointpresentatie IKL. Hier zijn we al hard aan het werken.
Bon Biní / Welkom.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Kerstmis.
Bezoek een sportief evenement:
Welkom op de pagina van groep 1-2C
Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Wat maakt het leven zinvol?
Goede doel 2013 Boeken voor Zuid-Afrika. Hier ligt Zuid-Afrika Hier ligt Nederland.
Blaadje gaat de wereld rond Een verhaal van Groep 1 en 2
IKL project door: Kiki Pappers
Kinderen.
Een doel om te bereiken een hindernis om te overwinnen
Kindernevendienst (KND) Op zondagmorgen tijdens de kerkdienst gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 naar de kindernevendienst. Hier horen we verhalen uit.
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Feesten in andere culturen
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
Loverboys..
Interpreteren van data
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
Rekenen groep 4.
Voor: ……………………... sing - in Vrijdag 17 oktober willen we na de sing - in een kinderboekenruilmarkt organiseren. Tijdens deze markt mogen jullie allemaal.
Kinderen
5A.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger.
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
WELKOM OP DE INFORMATIE AVOND VAN GROEP 3-4. Even voorstellen Op de maandag, dinsdag en vrijdag staat juf Janneke voor de klas. Op woensdag en donderdag.
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
Week van het geld Jaap van praag Gemaakt door Dilano,Nada,Daan,Lorena.
Wenboekje Wat fijn dat je er bent, hang je jas maar aan de kapstok..
Onze mooie, ronde school staat aan de Leeuwenlaan.
Hallo, ik ben Lina. Vandaag ga ik naar de speelzaal. Ga je met mij mee? Wenboekje Speelzaal Tierelier.
Wenboekje Speelzaal Dikkie Dik. Hallo, wat fijn dat je komt spelen. Hang je jas en tas maar aan de kapstok..
Lesverslagen Rik Santegoets groep 3
Oefenen CITO rekenen M6.
KAKO kindervakantieweek 2017
Hé, wie zijn dat. Zijn dat Sinterklaas en Zwarte Piet. Nee, hoor
Routineliedjes Eten en drinken Stamp je voeten Dag, dag allemaal
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Project om kinderen in Nepal weer naar school, te laten gaan
Transcript van de presentatie:

24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene

Toen we binnenkwamen zagen we allemaal leuke dingen waar we ook mee mochten spelen.

Daarna kregen we limonade en wat lekkers. Amber van de stichting Jarige Job vertelde ons dat er in heel Nederland per maand 2000 kinderen een verjaardagsdoos krijgen. Zij vertelde dat er veel bedrijven zijn die spullen geven. Ook zijn er veel mensen die geld geven, zodat Jarige Job weer meer spullen kan kopen om in de dozen te doen.

Daarna hebben wij verteld dat we op school heel veel varkentjes gewassen hebben En dat we daarmee geld opgehaald hebben voor een circusdag op school en voor de stichting Jarige Job. Op de cheque kan je zien hoeveel geld de Koos Meindertsschool heeft gegeven.

Amber en Jarige Job waren er ontzettend blij mee. We hebben uitgerekend dat er hierdoor misschien wel 60 kinderen een verjaardagsdoos zouden krijgen. Hoe fijn is dat!

Hier zitten we op de boekenstoel. Deze stoel is speciaal voor Jarige Job gemaakt, omdat ze lezen zo belangrijk vinden. In elke doos zit altijd een boek voor het jarige kind.

Onze cheque mocht ook even op de stoel!

Hier laat Amber ons zien dat er slingers, ballonnen en taartspullen in de doos gaan.

In deze mooie kamertjes staan de cadeautjes voor de jarige kinderen. Je kan aan de buitenkant al zien of het voor jongens of meisjes is. Er boven staat de leeftijdsgroep.

Stichting Jarige Job heeft twee heel grote loodsen, waar ze alle spullen in bewaren. In de ene loods staan de spullen die in de dozen gaan. In de andere loods (waar we nu zijn) staan de dozen die al helemaal klaar zijn om verstuurd te worden. Hier staan ook de spullen die bedrijven gestuurd hebben om in de dozen te doen. Wat hebben we veel gezien vandaag!