Phil Bee’s Freedom Dutch Blues Challenge Winner 2015.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sponsordossier Seizoen
Advertisements

Geef samen met SBR kinderen met een meervoudige beperking een kans om op te groeien tussen leeftijdsgenoten zonder een beperking.
Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet
Leads voor boekhouders, administratiekantoren en accountants
workshop geld zoeken loont
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Stichting Vrienden van Thomas
RGHC Tempo ´34 Heren 1 Seizoen FUND-RAISING PLAN ‘De vrienden van Heren 1 polo’
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
Stichting Vrienden van Thomas
Landelijke Open Imkerijdag 13 en 14 juli 2013 Enquêteverslag De informatie in deze presentatie is samengesteld op basis van de Ingezonden enquêtes. Ze.
GfG ® Ook uw gemoedsrust verdient vakantie! Voyages réservés, voyages assurés !
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
IST- selectiedagen Team Financiën en Logistiek en inkoop.
SamenVeilig.net Het effectieve groepsbeveiligingssysteem van BySpy.
Sponsoring Sponsoring Welkom bij de workshop Astrid en Miek Meldpunt Vrijwilligerswerk.
Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in.
6e Nationaal Platform E-Health Chaos voorbij; structuur begint?
Ik (Super Opa) wil graag meer uit het leven halen Daarom heb ik een besluit genomen maandag 7 juli :24:3 9.
CLUB 32 De business club van Schaerweijde heet. 2 Club 32 = Liefde voor de club en lol voor de leden.
Instructies Internationale CNSJ Verkooptool - Inleiding Ontwikkeld voor markten buiten Europa Content vertaald in het Engels Online verkoop van losse festival.
Social media voor (ouderen)organisaties Scholingsochtend SBOG ‘Kennismaken met social media’ Maandag 5 maart 2012.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
NOORDOOST FRIESLAND. Schoon genoeg van uw WWW frustratie??
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management.
GROEIEN IN DE LIEFDE Frank en Gea's powerpoints.
Welkom in groep 4.
Het e-zorgplan
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
Werkwijze bestelling Ga naar de foto’s door te klikken op galerij.
Informatie en voorbereiding deelname tto Revius Lyceum
Bezoek Musicfrom.nl Breng de advertenties rondom in kaart.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
voor iedere ondernemer
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
TK verkiezingen september 2012 Pamela Young Kiesraad Versie
20 juni t/m 21 juni 2015 Locatie: Ernst Sillem Hoeve, Den Dolder.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Implema ntation of UN Resolutio n 1373 Financiële sancties FOD Financiën – Thesaurie 21 April april 2015 FOD Financiën - Thesaurie.
Magister voor ouders.
Workshop sponsoring Delft voor Elkaar
INFO AVOND 13 Oktober Welkomstwoordje van Benny.
Hoe stuur ik mijn BTW nummer door naar jeunesse ! Klik op backoffice.
JEUGDCLUB SCHAKEN TURNHOUT
JAARVERSLAG STICHTING INTER ACT JAAR VOORWOORD “ veranderingen” dat typeerde het jaar Veranderingen door wisseling van bestuurleden als ook.
‘De OR maakt afspraken over meer banen voor mensen met een beperking’ ‘Collega’s maken het verschil – Hart voor arbeidsbeperkten – 24 november, Scheveningen.
BBM workshop Educatie & Jeugdbeleid 20 april 2015 Tilburg.
De zanger van de Britse popband Queen, Freddie Mercury, overlijdt op 24 november 1991 aan de gevolgen van AIDS. Freddie.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Presentatie voor KHN, Afdeling Heerenveen Alvin Sibbald, programma manager 25 januari 2016.
29 januari Agenda Wie zijn wij Werking bestuur Werking werkgroepen Aanwezigheden Externe samenwerkingen Richtlijnen Oproep.
Alpe d’HuZus Alpe d’HuZus Woensdag 1 juni 2016 Voor iedereen die ook één keertje de berg op wil. Fietsend, wandelend of hardlopend Bedoeld voor.
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
H.C. ‘s-Hertogenbosch Gerard Booij en Pieter Bak, sponsorcommissie H.C. ‘s-Hertogenbosch HockeySociëteit ‘s-Hertogenbosch.
DOOR! & SIEN Inspiratiesessie culturele veld CantaYoung ervaringen Toon Peerboom 30 januari 2016 ECI Cultuurfabriek Roermond.
Sponsoring en Fundraising voor NTC-scholen Sponsoring bij de Molenwiek.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
TopTalent Dressage Het platform voor jonge dressuur talenten in Nederland & België.
Nationaal Hockeycongres 25 januari 2014 WORKSHOP SPONSORWERVING DANNY DE GRAAF.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
In de Kerk aan de Haven was ooit een waterproof Bijbel aanwezig. 26 oktober 2014.
20 juni Wereld Vluchtelingendag Ook u kunt helpen!
-organiseren van eetfestijnen -evenementen voor derden
Een succesvol community project
Administratieve Tijdlijn voor clubs
Energiek Dorpen Poperinge
3x3 evaluatie Effectief evalueren.
2e Penningmeestersoverleg Veteranen Platform
BRYAN ROMBOUT 2KD -VERHAAL EN EIGENSCHAPPEN -MIJN GEZIN -VRIJE TIJD -SCHOOLLOOPBAAN -SCHOOLVAKKEN -PROFIEL KEUZE -VERANDERINGEN -MIJN TROTS.
Transcript van de presentatie:

Phil Bee’s Freedom Dutch Blues Challenge Winner 2015

Deze Nederlands/Belgische band is opgericht in maart Gemeenschappelijk vriend Phil Bee trommelde een aantal van zijn favoriete muzikanten bij elkaar om samen te jammen en te repeteren. De chemie tussen de muzikanten was meteen aanwezig. Blues, jazz en soul gelardeerde nummers die erg ‘catchy’ in het gehoor klinken. Na 2 repetities werd meteen het eerste concert gegeven in de Noot in Hoogland, waarbij live opnames zijn gemaakt. Dit resulteerde in het album “CAUGHT LIVE” welk uit is gekomen op Continental Records in juni Een bijzonder feit op zich. eee Inmiddels speelde de band op festivals en in clubs in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Ambitieus als de band is wil ze graag snel de volgende fase in gaan, grotere internationale festivals en tournees. Als opstapje schreef de band zich in voor de Dutch Blues Challenge die plaats vond 4 oktober Een soort Nederlands kampioenschap voor blues bands. 47 bands hadden zich aangemeld en 6 daarvan speelden de finale. De jury was unaniem: Phil Bee’s Freedom stak er met kop en schouders boven uit, qua kwaliteit, repertoire en presentatie.

IBC Memphis (USA) – EBC Florence (Italië) Door het winnen van de Dutch Blues Challenge gaat de band Nederland vertegenwoordigen op de International Blues Challenge die plaats gaat vinden eind januari 2016 in Memphis (USA). Zeg maar het wereldkampioenschap voor blues bands. In april vindt de European Blues Challenge plaats in Italië, waar de band ook aan zal deelnemen. De Dutch Blues Foundation die de Dutch Blues Challenge organiseert biedt alleen het platform en doet de inschrijving voor IBC en EBC. Ze faciliteren niet de reis. Dat wil zeggen dat de band zelf moet zorgen voor de financiën voor beide reizen en verblijven voor de acht bandleden. Een aardig bedrag. Middels fundraising gaat de band proberen een groot deel (zo niet alles) af te dekken. De band heeft wel wat te bieden als tegenprestaties voor deze bijdrage. Denk aan live optredens, CD’s, masterclasses van de diverse conservatorium geschoolde leden van de band. We willen u als muziekliefhebber en sympathisant van de band de mogelijkheid geven de band te ondersteunen. We kunnen u officieel factureren, hetgeen u een fiscaal voordeel oplevert naast de tegenprestatie. Phil Bee’s Freedom Dutch Blues Challenge Winner 2015

Sponsor voorstelTegenprestatie 1) 25,00 €CD gesigneerd door de hele band Vermelding op onze website als vriend 2) 100,00 € Gesigneerde CD + T-shirt PBF Gratis toegang voor 2 personen concert naar keuze van PBF Vermelding op onze website als vriend 3) 250,00 €2 gesigneerde CD’s 2 band t-shirts Vermelding op onze website als partner, Banner op onze website met link naar uw bedrijf 4) 500,00 €Masterclass voor meerdere personen van een van de muzikanten naargelang instrument 2 gesigneerde CD’s Vermelding op onze website als partner, Banner op onze website met link naar uw bedrijf 5) 1000,00 €Intiem concert van 4 personen van de band, datum in overleg 3 gesigneerde CD’s Vermelding als partner op onze website Banner op onze website met link naar uw bedrijf 6) 2000,00 €Privé concert van volledige band, datum in overleg 5 gesigneerde CD’s Duidelijke vermelding als ‘major partner’ op onze website Gedoneerde bedragen zijn niet BTW plichtig. Indien u een factuur wenst te ontvangen brengen we 21% BTW in rekening Phil Bee’s Freedom Dutch Blues Challenge Winner 2015

Contact U kunt direct met Phil in contact komen via Mail : Mobiel : Uit België : Financiële / administratieve support Eye-D-Events, Wil Hermens Tel : (NL) Relevante links : Phil Bee’s Freedom Dutch Blues Foundation International Blues Foundation Europese Blues Foundation Met vriendelijke groet Phil Bee’s Freedom Phil Bee’s Freedom Dutch Blues Challenge Winner 2015