De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in groep 4.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in groep 4."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in groep 4

2 Overgang groep 3 naar 4 Opbouw naar meer zelfstandigheid.
Reflectie op eigen werk. ----Directe feedback is daarvoor belangrijk: kinderen kijken hun werk onder begeleiding na en beoordelen hun werk. ----Onder toetsen vermelden ze wat ze ervan vonden (moe/ma) en geven later aan of zij denken meer instructie of juist oefenwerk nodig te hebben.

3 Betrokkenheid Het is belangrijk om de zorg met u te delen.
Stel gerust vragen, kom binnen! Contact via de mail of na schooltijd. Gesprekken graag op maandag. Dan zijn wij beiden aanwezig.

4 Effectief en gevarieerd onderwijs
Gebruik digibord Coöperatief leren / werken Inzet van de computers Projecten / crea-middagen We willen zo gevarieerd mogelijk onderwijs aanbieden, waarbij elk kind zijn eigen leerstijl kan ontdekken.

5 Lezen Estafette Het lesboek wordt ondersteund met het software programma op het digibord. Dit programma biedt aantrekkelijke en verdiepende werkvormen zoals de leesstoel en lezen met de zandloper. Mandjeslezen: 2x per week wordt een variatie aan leesactiviteiten aangeboden waardoor extra leestijd voor de begeleiding van zwakkere lezers mogelijk is.

6 Rekenen Rekenen tot 100 Werken met een rekenmaatje
Met sprongen vooruit Actief aan de slag met meten, tijd en geld Van elk blok vindt u de doelstellingen op het prikbord in onze gang.

7 Onderwijs op maat We werken in 3 groepen, zo krijgen de kinderen wat ze nodig hebben. Voor de een extra instructie, voor de ander verrijkend materiaal.

8 Verder Leerlingenraad Plusklas Engels

9 Hulp kunnen we goed gebruiken!
Koken Handvaardigheid Begeleiding bij uitstapjes Lezen En de tuin!

10 Ook zijn we op zoek naar een klassenouder…….
Wie wil???

11 Fijn dat jullie er waren!!
We hopen op een goede samenwerking en een goed schooljaar !!


Download ppt "Welkom in groep 4."

Verwante presentaties


Ads door Google