THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Verrassing!!.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
De barst in de kruik Vertaald uit het Duits. Freddy Storm – 06/2010.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Er zijn zo van die dagen, waarbij alles tegen zit.
Advent Week 1.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Hij wacht alleen nog maar
Een romantisch sprookje
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
Welke trends komen terug
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Het Vierde Huwelijk.
Ab Kan Restaurant beheerder.
Roel Lafeber en Jeroen Kiemeney hebben vorig jaar een aflevering van Voetbal International bijgewoond.
Godsdienst 1 1.
Dinsdag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
Bij ons vrouwen gaat, samen met onze leeftijd, ook ons gewicht omhoog
Lieve vriend(in)!.
Vincent Van Gogh Door Vincent.
Oud en wijs.....
Verzuiling en ontzuiling in Nederland
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Leven na de dood.
World of Warcraft Spelen tot level 20 Gaming. Verwachtingen vooraf Ik heb World of Warcraft gespeeld toen de Burning Crusade net uit kwam. Ergens na de.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
Toon Hermans.
Inspirationpoint Valkenswaard.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
Bruggen bouwen, is elkaar vertrouwen.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Sophie Albert, Donnée Frielink en Emmy Ratering
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
De zee..
Herinneringskamp Westerbork
De profeet Pablo Gargallo ( ).
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
1 TH Hoofdstuk 1 Bevolking § 6 en 7
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Schokkende beelden in de media Media begrip week
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
Hier gaan we het levende-dia-spel doen!
Transcript van de presentatie:

THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE

Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom Van Velzen? Een aantal nummers kende ik Mijn ouders hadden 2 kaarten voor de theater show Mijn vader deed er alles aan om eronder uit te komen Ik was daar de dupe van (Waar ik achter af blij om ben)

Rush of life Theatershow die draait door heel Nederland in verschillende theaters Rush of Life gaat over het feit dat mensen steeds meer haast hebben, weinig tijd hebben, en daardoor vergeten te genieten van het leven. Van Velzen geeft door deze theatershow een hele mooie boodschap mee: Iedereen maakt foto’s en deelt zo veel mogelijk de hele dag door via andere andere social media. Vergeet niet vooral veel mindfoto’s te maken  veel belangrijker Zo geniet je ZELF van het moment.

Verwachting: Typisch concert Weinig interactie met het publiek Vooral veel nummers achter elkaar door spelen Enkele bekende meezingers 2,5 uur lang verveling.

Maaaaar…… Niets bleek minder waar!

Conclusie Een top theatershow waar heel veel interactie met het publiek plaatsvond Roel Van Velzen vertelde vele anekdotes met foto’s uit zijn eigen jeugd waardoor door heel de theatershow heen zijn boodschap heel mooi werd weergeven Er werd steeds een stuk verteld, daarna werd een nummer gespeeld dat bij dat deel van de boodschap hoorde Van Velzen is achteraf gezien een hilarische persoonlijkheid die zeker weet hoe hij zijn publiek kan vermaken. Grappig feitje: Vooral vertelde hij dat de mogelijkheid bestond dat hij ineens weg zou rennen uit de show omdat zijn vrouw ieder moment kon gaan bevallen aan de andere kan van het land. (de show was in Maastricht)