Mijn Spreekbeurt gaat over

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 Dagen 7 Maanden 7 Jaren
Advertisements

Muziek zegt iets over de persoonlijkheid.
Geachte mevrouw Van Humbeeck, Deze PowerPoint weerspiegelt mijn gevoelens en gedachten die ik heb ervaren tijdens mijn bezoek aan het Dr. Guislain museum.
Sporten.
Op zoek naar emotie Gemaakt door: Chantal en Carlijn.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Klacht powerpoint van rideltje Gedicht herman van veen.
Vmbo Helicon Eindhoven
Ik droomde dat ik een interview had met God.
Het verleden en de toekomst van muziek.
Naam: Mijn sport : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Muziek : Bert Kaempfert Morgen
Kunst Gemaakt door mila.
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
Lenny Kravitz. By Ernst Stam..
EU Back to School Naam Gastdocent Titel / Functienaam.
Presentation Of Learning
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Naam: Begard Mijn hobby : Irak.. Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn hobby gaat over:vrachtwagen tuning
Naam:linda Mijn hobby:Grad Damen Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Borobudur De Borobudur tempel..
Ik ben Bob..
Wat is een webkwestie?. Wat is een webkwestie?
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
Oh, nee! Wat Een ramp!.
Ontmoetingen op de VIA DOLOROSA. Simon van Cyrene Countee Cullen Hij sprak geen enkel woord tot mij en toch riep hij mijn naam. Hij gaf geen enkel teken.
ik heet Michael!!!! Leeftijd: 11 JAAR Ik ben 11 jaar oud! Ik ben 11 jaar oud! 8 mei 2009 wordt ik alweer 12!!!! 8 mei 2009 wordt ik alweer 12!!!!
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
GO MISS MOLLY Klik om verder Te gaan Om de dag te beginnen …
Naam: Mijn hobby: Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Ludieke dag Gemaakt door: Owen, Izzy, Sam, Bente, Roel.
PERS LUDIEKE DAG PAUL THOM MARK MARLEEN EN SHAKYRA EN NU LATEN WE DE INTERVIEWS ZIEN.
Presentatie opdracht Werkenrode. Door: Wouter, Maikel en Luke. School: Lorentz Lyceum. Klas: M3b.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Gemaakt door Denise van Kreuningen
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Heer, ik kom hier om te twijfelen……… Seth Gaaikema
Masker.
Muziek: op zoek naar emotie
MUZIEK Petra en Anna. Weet je hoe zeg je… de vioolsleutel de noot, noten.
Goedendag computerbezitter!
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Montessori onderwijs Gemaakt door:.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
 Wie heeft er hyves?  Hoe vaak zit je er op?  Schelden op Hyves hoort er nu eenmaal bij, iedereen doet dat, ik ook.
Brayan Renders Mijn culturele ervaringen. Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling.
 Dansen  Musicals  Museums  Films  Muziek  Concert.
INTERVIEW Spreken/kijken/luisteren h1. Het interview Een goede manier om ergens achter te komen is: vragen stellen! In een interview stelt iemand vragen.
Oh, nee! Wat Een ramp!
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
Postzegels sparen Nederlandse postzegels Bitenlandse.
Slc Week 2. Bespreken van vragen, uitwisselen van ervaringen Kiezen van de jaarraad Eerder verworven competenties/opdrachten Samenstelling POP- groepen.
Op zoek naar rust Zondag Gaudete in ‘de Rots’. Zondag Gaudete (Verheugd u!)
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Onderwerp Ik heb dit onderwerp gekozen? Omdat ik het zelf heb. En omdat het mij interesseert. En omdat ik het belangrijk vind dat jullie het ook weten!
Powerpoint presentatie.
Pimp je outfit! Gemaakt door: Emkea Krekels. Dit ben ik Ik ben Emkea Krekels en ik ben 11 en een half. Ik ga naar groep 8 en mijn hobby’s zijn: o Hockey.
Muziekgeschiedenis 21 e eeuw Stijlen Een muziekstuk.
MIJN HOBBY!!?. DANSEN STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp.
Auto’s Door Vincent :. Auto’s Door Vincent :
Onze presentatie gaat over…… Gemaakt door Jasmijn&Lisanne
Transcript van de presentatie:

Mijn Spreekbeurt gaat over Muziek DIT IS MIJN PRESENTATIE

Inhoud 2 1 De Geschiedenis van Muziek Welke soorten muziek zijn er 4 3 Mijn Favoriete Artiesten De eerste top 40 6 5 Vj’s Interview met … 8 7 Waarom dit Onderwerp De slot dia

De Geschiedenis van de Muziek Muziek bestaat uit verschillende soorten klanken Vroeger speelde men met de grammofoon en hele ouderwetse platenspeler.

Welke soorten muziek zijn er Klassiek Metal Rock R&B Rap Soul HIP Hop Jazz Blues Pop Funk Country Rock = the rolling stones R&B = Ne-yo H&H = Bruno Mars Pop = Shakira

Mijn Favoriete Artiesten

Dit is Harry Rodger Webb De eerste top 40 De eerste top 40 was in 1964 daarvoor was er wel een top 40 maar alleen in de meeste bladen zoals TVT (Tijd Voor Teenagers) en Elsevier. Dit is Harry Rodger Webb Oftewel Cliff Richard

Muziek is mijn leven!!! N0 Mus!c N0 l!fe

Vj’s Wat zijn Vj’s Vj’s zijn bijvoorbeeld : Saar Koningsbergen 2007-2010 Sascha Visser 2008-heden Amir Charles 2008-heden (TMF Superchart) Veronica Van Hoogdalem Willem”Willie” De Bruin 2009-heden Tess Milne 2010-heden

Waar werk je : Radio 538 Wanneer ben je geboren en waar : 19mei 1971 Interview met … Waar werk je : Radio 538 Wanneer ben je geboren en waar : 19mei 1971 Edwin Evers

Waarom vindt ik dit leuk Ik heb dit onderwerp uitgekozen Omdat… Ten eerste heel erg veel van muziek weet. En omdat muziek mijn 2e hobbie is. En als ik mijn 1e hobbie doe dat is gedichten maken hou ik wel van een muziekje ( voor mij maakt het nooit uit wat er op staat) maar als ik moet kiezen dan is het R&B & Pop dat vindt ik wel de leukste categorieën. Ik spaar ook muziek. ik heb nu zo ongeveer afgerond 210.000 muziekjes, en ik ben nu nog steeds bezig met het downloaden. En als ik niet stop met het draaien van muziek ben ik ongeveer 3 weken bezig met draaien en dan wel 24 uur lang.

Deze presentatie is gemaakt door : Het Einde Deze presentatie is gemaakt door : Robin Uters Foto’s van : Hyves en mijn bronnen Interview door : Eigen bronnen