Zorg en Welzijn Door floor.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
GMP and HACCP in school restaurants
Advertisements

Invloed van licht op planten.
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Voedsel/keuken veiligheid
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn.
Suriname Soraya van Lomwel.
Oud: Heel erg slordig en vies Nieuw: Schoon en overzichtelijk.
Licht mengen.
Salmonella.
Gezonde voeding bij tieners
Module 1 – Dag 4 Hallo Module 1 – Dag 4 een 1 Module 1 – Dag 4 twee 2.
onhygiënisch werken en de gevolgen
Thema: Voedselrelaties
Weer- raadseltjes.
Kleuren Kleuren.
De dolfijn Door Silke en Joke.
Presentatie over tijgers
Klein wit visje huilt. Het is zijn mama kwijt. Is dit de mama van wit visje? Nee, dit is een krab, en die is rood.
Verf mengen.
De invloed van licht op planten
steffanie Ik voel me wel eens roze, dat is omdat ik het spannend vind bij de eendjes.
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn. Ze krijgen waarschuwing. Niet verbeterd boete.
Gezond op reis.  Inentingen halen voor de kerst ◦ DTP ◦ Gele koorts ◦ Hepatitis A & B ◦ Malaria.
Biomassa toepassen op het milieu
De jagers en verzamelaars
Chineese restaurants onhygiënisch
De voedsel en kracht quiz
The Doctor Who’s In Sub-Sahara Afrika en Azië sterven er elk jaar kinderen aan diarree. Dat komt omdat erg heel erg gebrek is aan hygiëne is.
Basisstof 1: Voedingsmiddelen en voedingsstoffen
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
Onderwerpen presentatie
onhygiënisch werken en de gevolgen
Zorg en welzijn Door : Beau Strauss 3MC. Inhoud O Keukenhygiëne. O Voedsel- en Warenautoriteit. O Wat is labelen O Waaraan moet keukenpersoneel voldoen.
Natuurkunde Paragraaf 5.1 & 5.2 Gemaakt door: Martijn van den Berg
Zorg en Welzijn.
Bodhi Melieste, Daan van der blom, Mike Krijger.
Eet smakelijk Hoorcollege 4.
Fruit Je hebt verschillende fruit
Hartjes Kies een leuk spel
The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Onhygiënisch werken.
Hygiëne in de keuken.
rood rood rood zijn de tomaten en ook een teloefening
Zeg Hennie 1 Zeg Hennie is die kat van jou, die kat daar in die schoen? Welnee dat is de mijne niet, groen de mijne die is groen Fa-la-la, fa-la-la, fa-la-la-la-la.
Hoe overleven bomen de winter?
Voeding aan zwangere vrouwen. Calcium  Mineraal wat voorkomt in gebit en skelet  Eet voldoende Calcium  Verhoogde behoefte voor aanmaak skelet baby.
Zie jij de groene cirkel?
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
1.
Ontdekkingen in de zomer
Breng de brief naar de goede huiskleur
praktijkgerichte opdracht (voorbereidingsles)
Sneeuwpoppen Kies een leuk spel
een raadseltje voor Sinterklaas en Zwarte Piet
4.1 Voedsel Jaarlijks groeit de wereldbevolking met mensen.
Kikker kleuren
Smul gezond.
Voeding en Vertering 2 VMBO – KGT Thema 2.
Dit was Piet Mondriaan. Hij is een hele beroemde Nederlandse schilder
Week 3, les 1. IBS de verpakking
Supermarkt Voedselveiligheid.
“Knuffels” Kies een spel.
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Toezicht NVWA op evenementen en festivals
Lezing Stichting Kind en Voeding
Of luister naar een liedje
HACCP.
Transcript van de presentatie:

Zorg en Welzijn Door floor

Onhygiënisch werken en gevolgen. De Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft 23 Chinese restaurants gesloten omdat ze zo vies waren dat de klanten gezondheidsrisico's liepen. Volgens de NVWA behoren de 2300 Chinese restaurants tot een probleemgroep. "De helft van de Chinese restaurants werkt onvoldoende hygiënisch. Daar zitten de risico’s op een voedselvergiftiging."

Voedsel en warenautoriteit De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentenproducten, en handhaaft de natuurwetgeving.

labelen Informatie over een product Prijs

Keukenpersoneel regels Geschikte kleding Handhygiëne Hygiëne in de werkruimte

Snijplanken Geel is voor gevogelte. Blauw wordt gebruikt voor vis. Bruin voor gegaard vlees. Rood is voor rauw vlees. Wit voor brood. Groen wordt gebruikt voor rauwkost, fruit en groentes. Verschillende kleuren Grootte

Dank u voor het luisteren! We hopen u snel te zien in onze strandtent.