Nieuw Harbor Work Lounge.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KISS: de sleutel tot comfortabel wonen
Advertisements

Groot Composiet II Houtkoolschets Europa investeert in uw toekomst uit het Europese fonds voor regionale ontwikkeling II.
Klik hier =>.
De Toegevoegde Waarde van digitale kaarttafels Geo-informatie op Tafel, 17 oktober 2013 Peter Pelzer.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
Nul Energie Huis Workshop offerte.
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
Het grootste wereldwijde sociale netwerk Marleen, Jens, Anouk, Steven Suzanne, Leo, Nathan.
Een van de medewerkers legt uit over het bedrijf.
Archetypes voor MFA’s extravert hotspot dorpsplein zalencentrum
LEARNING BY DOING Leren ondernemen op VMBO, HAVO en VWO Presentatie VECON 18 maart 2010 Martine van Schaik.
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
Buigen van installatiebuis
Klik op deze link om een filmpje over
Praktische Opdracht CKV
Hoe ik paddenstoel word
Paragraaf 1.5 Volume & inhoud.
Ingrediënten Business Case Het nieuwe werken” 2011.
Hoe ga jij vanavond danken?
Oppervlakte Oppervlakte = op het vlak Dit is 1 cm²
Leerlingbegeleiding in de eerste graad
Algemene voorziening Huishoudelijke hulp (en plan voor HHT)
SELLACQ-Holland BV NewLine presentatie. Inhoudsopgave Professionele apparatuur Professionele begeleiding Maatwerk oplossingen Impressie NewLine Compact.
Uitdagingen in de 21-ste eeuw
Een online werk- en leeromgeving voor uw kind.
Denken in mogelijkheden Een Rijnlandse aanpak voor het aannemen en behouden van arbeidsgehandicapten.
Ergonomie.
Productbeleid.
E-Business, M-Commerce &... Juridische verwonderpunten dr. Bert-Jaap Koops CRBI, KUB, Tilburg.
Haworth Openest. March 13th 2014 | Berlin Feather banken, Chick poefs, Sprig tafels en Plume schermen bieden flexibiliteit in de ruimte. Scala aan ruimtes.
Nieuw Windowseat. 13 maart 2014 | Berlijn Een kamer in een kamer. Waar ligt de grens tussen architectuur en meubilair? Windowseat is geschikt voor zowel.
Lesbrief Jongerenprogramma Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het.
SmartOne assortiment. Uniek systeem  Vel-voor-vel afgifte via een middenopening Garandeert:  Cost-in-use  Hygiëne  Gebruiksgemak  Imago SmartOne.
4) Fish eye lenzen Opvallendste item: de lijnen in de foto lopen krom. Hoe verder aan de rand van de foto, hoe krommer alles wordt Met.
Intuity. March 13th 2014 | Berlin Het nieuwe werken 2 Denken en doen op wereldwijde schaal neemt in alle richtingen toe is van invloed op onze besluitvorming.
Bureaustoelen zitinstructie In 10 stappen naar de juiste zitinstructie / werkplekinstelling.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving.
Een enkele werkplek voor al je apps Vanaf elk device met een browser.
Wat is een goede onderzoeksvraag?
Mid-market servercampagne – Thru Partner- presentatie: Dia voor presentator: niet laten zien Spreker: Partner Titel van de presentatie: We geven u het.
NLT Natuur Leven Technologie. Voorstellen: Docent 4 havo: mevrouw Wouters Docent 5 havo:de heer Elands.
Woordjes leren.
Nederlands Vrijdag 11 maart 2VA.
Tutorschap Taal Joke van Balen. Agenda Kennismaking Algemeen tutorschap Pilot Leeuwarden Opdracht Presentatie groepsresultaat Afsluiting.
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
BEELDKWALITEIT. Vormgeving; opgelegd door regelgeving Bestemmingsplan (oppervlak, hoogte, breedte, etc.) Welstandsnota (kleur, materiaal, vorm…etc.) Ruimtelijk.
Salesforce Partner van Ordina Flexibel 3 Schaalbaar van 1 tot gebruikers Gebruik naar behoefte Eenvoudig aan te passen.
PRESENTATIE STADHUISKWARTIER – Het Nieuwe Werken EEN LOGISCH EN HELDER GEBOUW INTEGRATIE OUDBOUW EN NIEUWBOUW ONTMOETINGSPLEK GEWORTELD IN DE HISTORISCHE.
G e m e e n t e H a r d i n x v e l d - G i e s s e n d a m Bijeenkomst Onderzoek Maatschappelijke Agenda (MAG) 1 juni 2016.
Maandag 14 november 2016 Titel presentatie ondertitel.
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Welkom! Neem plaats in de kring.
Welkom op dag 2 van Jong Ondernemen
Werkgroep OPP van SWV Apeldoorn PO
Ouderinitiatief Wonen in Goirle
Opdracht interviewen ouderen en technologie
Hoe dicht mag jij bij Jezus zijn?
Hoe plannen we onderzoekend leren in wiskunde?
Duurzaamheid voedselketen.
Ruim Baan, de professional in een nieuw jasje:
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Verpleegtechnische vaardigheden
Ruimte voor bezinning.
STAPPENPLAN WERKPLEKINRICHTING
40 jaar Bestuurskunde in Twente Grenzeloos Bestuur
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Art& Design Leerjaar 1 Productvormgeving.
Transcript van de presentatie:

Nieuw Harbor Work Lounge

“Werk is niet langer een plek waar je heen gaat, maar iets wat je doet.” Lynne Copp, The Worklife Company

Van het nieuwe kantoorlandschap Mensen werken niet langer in één soort ruimte, maar in een gevarieerd “landschap” dat keuze en comfort biedt. Het kantoorlandschap wordt door diverse factoren beïnvloed: de noodzaak de kosten van overhead en vastgoed te beperken, de concurrentie om talent binnen te halen, technologie en meerdere generaties die dezelfde ruimte delen. Er vindt steeds duidelijker een verschuiving naar “open ruimten” plaats en ondernemingen worden zich ervan bewust welke financiële en culturele voordelen dit concept heeft.

Naar het nieuwe thuiskantoor Ook op kantoor willen we de kleine genoegens van het leven. Onze esthetische vormgeving doet daarom denken aan een huiselijke omgeving. Mensen willen zich bovendien kunnen identificeren met de sfeer van het kantoor – het eigen karakter van het kantoor is een weerspiegeling van het merk en waar dat voor staat. Gelukkige werknemers = gelukkige en succesvolle ondernemingen

Waar je ook moet zijn Kundig. Veelzijdig. Productief. Harbor Work Lounge – deels een bureaustoel, deels een loungestoel – biedt de ondersteuning die nodig is om productief te zijn maar is tegelijkertijd een stijlvol statement, ongeacht de werkplek. Ga zitten. Alles bij de hand.

Hoe je ook moet werken Met de opkomst van nieuwe, gevarieerde werkomgevingen vervagen de grenzen tussen de behoeften van traditionele werkomgevingen. De vraag naar flexibel toepasbare producten die niet beperkt zijn tot één segment, neemt toe. Een werkgever die wil dat zijn werknemers tevreden, gezond en productief zijn en die zijn vastgoedkosten wil beperken, doet er goed aan mensen de vrijheid te geven om te kiezen waar en op welke manier ze hun werk willen doen.

Past zich aan uw stijl van werken aan Dankzij nieuwe en opkomende technologie kan werk overal worden uitgevoerd; Harbor Work Lounge is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan u en uw behoeften. Werk en de werkplek ontwikkelen zich steeds meer in de richting van toepassingsgerichte werkomgevingen. Plaatsen om met collega's te overleggen bieden werknemers de mogelijkheid meer samen te werken en een creatieve omgeving te laten ontstaan – open de ruimte, open de geest.

Harbor Work Lounge Belangrijkste kenmerken Dubbel werkoppervlak Gestoffeerde extensie (suède) voorzien van bekerhouder, de extensie biedt ruimte voor elektronische apparaten, persoonlijke benodigdheden en iets te drinken werkbenodigdheden binnen handbereik dankzij extensie & tablettafel, voor zowel linkshandig als rechtshandig gebruik Bijpassende voetenbank kan worden gebruikt als draaikruk voor snel overleg of als extra oppervlak om voorwerpen op te leggen; 8 cm in hoogte verstelbaar; met meedraaiende bekerhouder Geïntegreerd uitschuifbaar tafeltje fungeert als praktisch werkblad voor laptop of tablets, terwijl de suède gestoffeerde extensie met bekerhouder plaats biedt voor elektronische apparaten, persoonlijke benodigdheden en iets te drinken Draaimechanisme kan tijdens het zitten 22 graden naar links en rechts draaien, maar keert bij opstaan automatisch terug naar het midden

Harbor Work Lounge Extra opties Geheel of gedeeltelijk gestoffeerde loungestoel en/of voetenbank Optionele uitschuifbare tablettafel Bekerhouder Uitschuifbare bekerhouder in voetenbank

Harbor Work Lounge Opties stoffen Camira Blazer Noble Performance Suède Silcoates 61/0030 Silverdale 61/0028 Oxford Grey JA-GR Light Grey JA-LG Newcastle 61/001W Plymouth 61/001R Fawn JA-FA Fresh Green JA-FG Aston 61/0002 Camphill 61/001K Citrus JA-CT Ember JA-EM Bryanston 61/0053 St. Andrews 61/0086 Cornwall JA-CW Carbon JA-CA Dandelion 61/0058 Keil 61/0085 Goldsmith 61/0039 Bird’s Egg JA-BE

Dank u. Namens bedrijf xxx Naam van degene die de presentatie geeft