Badkamer Eggestraat 7/7 Het rolgordijn in de badkamer ziet er uit alsof je in het huis komt van iemand die rookt, drinkt en nooit poetst. Alsof ze hun.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Uitleg over de politiek !
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Heb je voedsel in de koelkast, kleren om te dragen, een dak boven je hoofd en een bed om in te slapen ... Dan ben je rijker dan 75% van de wereldbevolking.
Hoofdstuk 3: Steden en Kathedralen deel 2
Woorden en tijd.....
Deze presentatie gaat over:A.D.H.D
Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar.
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Een van de medewerkers legt uit over het bedrijf.
Gezegden.
TEST JE MEDISCHE KENNIS
Op de hoek van de straat Bewerkt door Dries,Vincent en Laurent Les 10.
Twee vrouwen gaan eens lekker een zuipavond houden
Vriendschap.
Woord van Leven Februari 2010.
MARKUS 2 vers 1 t/m 12 Toen Jezus enkele dagen later terugkwam in Kafarnaum, werd bekend dat Hij weer thuis was. Er stroomden zoveel mensen toe, dat er.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Ik voel me zo alleen !.
Zomaar een kaartje.
Onderwijs en kinderarbeid
Wat zie je precies ???.
SOAP SHOP Soapshop helpt: Veel kinderen houden niet van in bad gaan en zich te moeten wassen. De soapshop is vooral ontwikkeld om kinderen over hun.
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Twee vrouwen gaan eens lekker een zuipavond houden
Huis Marga van Bommel.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Mijn kat..
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
Oorlogskinderen Van Minke en Maaike.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
Opstaan egeltje, het is lente!
Er was eens een sultan Chiwawa. Hij leefde in Patoeland. Hij had vele mooie prinsessen en verscheidene huisdieren. Hij had 3 panda’s en een magische sprinkhaan.
Mm, lekker warm en veilig hang ik aan moeders takken. Het is hier zo fijn, zo gezellig. Mijn vrienden de dieren komen langs. Ze eten en rusten uit. Het.
Zorg voor een gezonde woning
Kom je bij ons wonen? WIL JE WETEN WIE WIJ ZIJN?
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Onvriendelijke spreuken over mannen en vrouwen
Gezegden.
EEN GOEDE RAAD Van iemand… Met levenservaring....
Twee vrouwen gaan eens lekker een zuipavond houden
Blok 6.
15 feiten die u nog niet wist of waarover u nog niet nagedacht heeft.
Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 5.
Huisvestingsproblemen Kolderbos Eggestraat 7/9. Living Eggestraat 7/9 Achter het ziekenhuisbed zit er een grote scheur onderaan in de muur van de living.
In de kroeg En daarna hoe keldert de prijs van je huis.
Verkeerssituatie rond onze school
Verkeerssituatie rond onze school Knelpunten volgens ouders en kinderen.
Reclame Masters | Ik en reclame!
Een bedrijf besluit om het bestuur te veranderen en kiest een nieuwe directeur-generaal. Hij is vastbeloten om veranderingen door te voeren die de onderneming.
Een lach op het gezicht van kinderen in Nederland.
Wenboekje Speelzaal Haasje Repje. Als je bij ons komt spelen mag je je jas aan de kapstok ophangen. Daar kan je zelf bij. Jas aan de kapstok.
United Action for Children Kameroen ligt in Afrika.
Watersnood in Veenendaal Het was donderdagnacht, 8 Maart Ik lag in bed, maar kon niet slapen. Het waaide namelijk erg hard en ik hoorde de.
De woning N ö emie Chausson. ‘t huis (huizen) huizen.
Het oog.
Les 8 Meten en meetkunde in huis
Babbelmoment over gezond wonen
Stel je even voor… Het ondeugende menneke is eindelijk weer eens
Alcohol Door: Kirsten de Wit 2VC.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Gemaakt en ingesproken door Carolien Martens – November 2008
Gemaakt en ingesproken door Carolien Martens – November 2008
Transcript van de presentatie:

Badkamer Eggestraat 7/7 Het rolgordijn in de badkamer ziet er uit alsof je in het huis komt van iemand die rookt, drinkt en nooit poetst. Alsof ze hun handen er aan afvegen. Het stinkt ook zo als je binnenkomt. Maar Khadija veegt en poetst de hele tijd. Ze heeft al alle soorten geurtjes geprobeerd om de stank weg te krijgen: lavendel, Indische, … maar niets helpt. Ze verlucht nochtans elke dag tot de middag.

Badkamer Eggestraat 7/7 Schimmel rondom de venster van de badkamer.

Badkamer Eggestraat 7/7 Ook hier lopen er barsten in de muren.

Living Eggestraat 7/7 In de living is de dure verf al aan het barsten en afbladderen. De thermostaat staat op 30°C, maar zo voelt het helemaal niet.

Slaapkamer kinderen Eggestraat 7/7 In de slaapkamer van de kleine Dyab (3 jaar) is er zoveel vocht dat ze hier eigenlijk niet kan slapen. Er is schimmel langs de venster en in de hoek tegen het plafond. Het eerste rolgordijn hebben ze al moeten weggooien (80 euro), omdat het zo beschimmeld was. Na 2 jaar hangt er al weer een nieuwe.

Slaapkamer kinderen Eggestraat 7/7

Grote slaapkamer Eggestraat 7/7 In de grote slaapkamer is er minstens zoveel schimmel, vooral rond de venster. De muur ziet er helemaal zwart van, ook al is die geverfd met 2 lagen grondverf en een speciale schimmelwerende verflaag. Ze hebben er veel geld tegen aan gegooid om er een gezellig appartement van te maken, maar het is onbegonnen werk. Ze hebben een eigen aerosolapparaat, omdat de kinderen het voortdurend nodig hebben.

Grote slaapkamer Eggestraat 7/7 Schimmel in de muur onder de venster